Şimdi Ara

Eden Eternal [Aeria Games] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
5
Favori
41.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi guild kurabilsek iyi olurdu :P yada en azından bi msn grubu
  • aslında cb bitiş tarihini bilseydik guild kurup kurmayacagımıza karar verirdik ya da yine de istiyorsanız kurarız gerçi sınava da bişi kalmadı(LYS)...
  • :D YA 5 KİSİDEN 10 NAR G TOPLARSAK FISTIK GİBİ OLR KURARIZ HERSEYİ
  • ya arkadaşlar bi görev var daha düşük lvl larda mori mori ve bir tane daha yaratık kesmemizi istiyor cave e giriyorum karşıma 3-5 tane mantar çıkıyor öldürüyorlar beni nasıl geçiçem bu görevi :D
  • :D ilk levellerdeki görevse ilkten cavedeki mantarlardan öldürüyosun 4-5 tane falandı ondan sonra görevi cavedeki npcye veriyon o npc sana bi görev daha veriyor o görevdede cavedeki bossu kesip içinden çıkan görev itemini topluyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeineLust

ya arkadaşlar bi görev var daha düşük lvl larda mori mori ve bir tane daha yaratık kesmemizi istiyor cave e giriyorum karşıma 3-5 tane mantar çıkıyor öldürüyorlar beni nasıl geçiçem bu görevi :D

Cave girişinde bir sürü kişi oluyor. Onlarla party kurup gir.
  • key girme yerini bulamadım aşağıda text yok ben mi göremedim yoksa kalktı mı? bir de aeria ya önceden beri üye olduğum için mail gelmiş you are invited closed beta diye key almadan da girebilir miyim yoksa sadece bildirim mesajı mı
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Pato]

quote:

Orijinalden alıntı: KeineLust

ya arkadaşlar bi görev var daha düşük lvl larda mori mori ve bir tane daha yaratık kesmemizi istiyor cave e giriyorum karşıma 3-5 tane mantar çıkıyor öldürüyorlar beni nasıl geçiçem bu görevi :D

Cave girişinde bir sürü kişi oluyor. Onlarla party kurup gir.

2-3 italyan vardı onlarla girdim neyseki bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrezafrak

:D ilk levellerdeki görevse ilkten cavedeki mantarlardan öldürüyosun 4-5 tane falandı ondan sonra görevi cavedeki npcye veriyon o npc sana bi görev daha veriyor o görevdede cavedeki bossu kesip içinden çıkan görev itemini topluyosun

Senin dediğin farklı, 3-4 lvlda yapılıyor arkadaş caveden bahsetmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marksman12

key girme yerini bulamadım aşağıda text yok ben mi göremedim yoksa kalktı mı? bir de aeria ya önceden beri üye olduğum için mail gelmiş you are invited closed beta diye key almadan da girebilir miyim yoksa sadece bildirim mesajı mı
    şimdiden teşekkürler

keye gerek yok
  • OYN BAYA İYİ BİDE DİGER IRKLAR GELSN :D BİLDİĞİN BAL DÖK OYNA
  • Arkadaslar oyun güzel grafikleri hoşuma gitti sormak istedigim bi kaç soru var
    Pot sistemi nasıl bi pot bastıkdan sonra tekrar basma süresi ne kadar
    Atack yaparken pot basabiliyormuyuz yoksa illa atack bittikden sonramı basıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RfLex.

Arkadaslar oyun güzel grafikleri hoşuma gitti sormak istedigim bi kaç soru var
    Atack yaparken pot basabiliyormuyuz yoksa illa atack bittikden sonramı basıcaz ?

1. 20 sn olması lazım dolma süresi.
    2. Skille birlikte basarsan işlemiyor. Ama skill basmayı bırakıp pota basarsan işliyor.

Eden Eternal [Aeria Games]

Buda benimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecnun Ç. -- 11 Haziran 2011; 10:02:25 >

• oynamak için ben diğer ırkların açılmasını bekliyorum :)
  • CB bittiğinde başlayabilirim. Aeria Games'in oyunları her zaman sevmişimdir.
  • CB. 13 gün sonra bitiyor. Ben birazdan deneyeceğim.
  • Bu Maraz Ali'nin köpeği değil mi ya ?

Eden Eternal [Aeria Games]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13F3B3B59 -- 11 Haziran 2011; 18:54:18 >
  • O Rıfkı'yı nasıl alabiliyoruz arkadaşlar ?
    Maraz Ali diye nick alıcam oyunda. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RfLex.

Arkadaslar oyun güzel grafikleri hoşuma gitti sormak istedigim bi kaç soru var

pot işi biraz sıkıntı ya bide kırmızı isimli mobların yanından gecmek ölüm hp cok cabuk düşüyor aoe yaparak kesmek baya zor o yüzden damage yememek gerekiyor :P
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.