Şimdi Ara

Eden Eternal [Aeria Games] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
5
Favori
41.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [Pato]

quote:

Orijinalden alıntı: RfLex.

Arkadaslar oyun güzel grafikleri hoşuma gitti sormak istedigim bi kaç soru var
    Pot sistemi nasıl bi pot bastıkdan sonra tekrar basma süresi ne kadar
    Atack yaparken pot basabiliyormuyuz yoksa illa atack bittikden sonramı basıcaz ?

1. 20 sn olması lazım dolma süresi.
    2. Skille birlikte basarsan işlemiyor. Ama skill basmayı bırakıp pota basarsan işliyor.

Ozaman beni kasar ya o oyun coldown süresi olan oyunları oynayamıyorum ben ya ne diye koyarlarkı coldownu

• arkadaşlar bugün cb bitiros saat6 dan sonra kapancak...open beta gelcek ama tarihi yazmıor gelcek yeni özellikler:

Lv. sınırı 40 tan 50 ye çıkarılacak
    2 yeni class Aktif olcak Sahaman Ve Blade Dancer
    5 kişilik parti ile girilebilecek yeni 41-48 arası dungeon
    20 lvl üzerindeki moblar şehirlere yakın bölegelere getirilecek(çeviri böle :))
    ve dahaa fazlası için bizimle kalın :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Cooldown Süresi Olmasi Bence Çok mantıklı ama Tabi Mirror le yetişmiş bi nesile Cooldown diyince zorlarina gidiyor :)

cooldownla oynayabiliyorum oynıyamıyorum degil ama 20 saniye bana fazla geliyor atak yaparken basıyorsun ondan sonra bekle aga bekle sonra da bir bakıyorsun yatıyorsun . Bura arada knightta hiç asas oynamadım hep mage olmuştum :) yani minror hiç kullanmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekka

arkadaşlar bugün cb bitiros saat6 dan sonra kapancak...open beta gelcek ama tarihi yazmıor gelcek yeni özellikler:

napak inanakmı kanka ? yukarıda adamın biri 13 gün sonra bitiyor demiş hangisi doğru :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrezafrak

quote:

arkadaşlar bugün cb bitiros saat6 dan sonra kapancak...open beta gelcek ama tarihi yazmıor gelcek yeni özellikler:

napak inanakmı kanka ? yukarıda adamın biri 13 gün sonra bitiyor demiş hangisi doğru :D

http://edeneternal.aeriagames.com/news/26489/open-beta-approaches-are-you-prepared

• quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: emrezafrak

quote:

http://edeneternal.aeriagames.com/news/26489/open-beta-approaches-are-you-prepared

hmm bugün kapanacakmış inş çabuk gelir ob ;)

• Ben dün key girme sayfasında görmüştüm ama yanlış görmüşüm sanırım şimdi tekrar sayfaya baktım da :

Start: 2011-5-25 00:46
    End: 2011-6-13 04:00
    Timezone: GMT+3
  • inandınmı kanka :))
  • inandım ^^
  • evet beyler bence şimdiden ob ye hazırlık yapalım derim :)
  • Açık betaya geçince denemeyi düşünüyorum.
  • tüh ya :D beyler görew yaptikca gelen ap devam edicekmi obt da bide obt olmasi uzunmu sürücek sürücekse kitsu saga ya başlamayı düşünüyorum :D
  • quote:

evet beyler bence şimdiden ob ye hazırlık yapalım derim :)

birisi msn grubu kursa iyi olurdu (:
  • 7-8 gün önce oyunda gereksiz bi kasma vardı, düzeldi mi acaba?

Ekleme:Pencere moduna alınca düzeliyormuş tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juvixted -- 12 Haziran 2011; 14:32:14 >
  • Pvp si hakkında bilgi verebilecek olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Pvp si hakkında bilgi verebilecek olan ?

ben duel ve guild war dışında pvp görmedim daha :P ama bu güne kadar sürü oyun oynadık hangisinde adam gibi pvp vardı bence pvp sistemini gözünüzde çok büyütmeyin hayatımda knight online dışında pvpsi zevk veren bi oyun görmedim ^^
  • emra arkadaşıma katılıyorum ama oyunda ilerde pvp sistemi gelebilme ihtimali oalbilir çünkü oyun tutar gibime gelior özellikle class değiştirme olayı çok güzel bi msn grubu kurabiliriz ya da ts vb. pro kullanırız

ob de başlayacaklar nickini yazsın aslında konuyu açan arkadaş igilenmior eğer izin varsa ben konuyu alırım ilgilerinirm tabi 2 hafta sonra ancak :))
  • ben kesin oynarım ;)
  • oh be 30 yaptım. OB'de title'ımı alıp +5 statlarıma kavuşacam
  • +5 azmış be :D bende 15+ lvlim +4 veriyor title :D şahsen 30 lvl üstüne bi +10 stat verilmeliydi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.