Anime tarzı 3D bir mmorpg.Oyunda part arama sistemi mevcuttur(Srodaki taxi gibi)Dungeon pet ve mount sistemi mevcut.Şu an closed betadır.Anime seven sevmeyen herkezin denemesi gerek bir oyundur.Oyunda 5 Farklı çeşit class var ve bu classlarda kendi içinde 3 e bölünüyor.Bunlar
Melee DPS:Melee DPS sınıfları yakın menzilli, doğrudan mücadele için uygundur. Çevik ve atikdir. Melee DPS karakterleri hızlı koşma,görünmezlik,ölümcül yumruk gibi yeteneklere sahiptir. Ve Melee DPS sınıfın alt classları , Hırsız, Dövüş Sanatçısı veya Bıçak Dansçısıdan istediğini seçebilirsiniz.
Meele Branş skilleri:
Ranged DPS:Uzun mesafa menziline sahip mücadele için uygundur. Uzaktan saldırı için çeşitli silahlara sahiptir.Düşmanı yanına yaklaştırmadan öldürmek için uygun bir classdır. Ve Ranged DPS altt classları Avcı ve mühendisdir.Kısa zamanda Ranged sınıfa bir alt class daha ekleneceği yazıyor.Bu sınıfa ait bir bir saldırı peti mevcuttur.
Ranged Branş skilleri:
Magic DPS:Güçlü büyücüler Magic DPS sınıfı bulunur. Çeşitli elementleri kullanarak düşmanına yüksek miktrada zarar verir.Damagesi yüksek olmasına karşın defansı azdır. Ve Magic DPS alt classları Magician ve Illusionist'dir.
Magic Branş skilleri:
Healer/Support:Healer / Support çeşitli büyüler ve bufflar ile parti üyelerini ve kendinin canını doldurabilir. Healer / Support sınıfın her üyesi aynı zamanda kendi özgün mücadeleye sahiptir. Ve Healer / Supportalt classları Cleric,Bard,Shaman'dir.
Healer/Support Branş skilleri:
TANK:Savunma ağrılıklı sınıfdır. Party'lerde ve Dungeonlarda savaş için öncüdür. Tanklar ağır ve zırhlı büyük, korkunç silahlarla donatılmış bulunmaktadır. Çeşitli debufflara sahiptir.TANK alt classları Warrior ve Knight'dir.
Tank Branş skilleri:
PVP Sistemi:
Duello:Bu düello oyuncular arasında samimi bir savaştır. Herhangi bir ceza, ölüm kazandırmaz tabii hakları haset dışında. Eğer bir oyuncu Duelstiyorsanız, şu adımlar uygulanır.
1.Duello Yapılacak player seçilir. 2.Sağ tıklanarak aksiyon menüsü açılır. 3.Duello'ya tıklanır. 4.Oyuncuya davet gönderilir ve cevap beklenir 5.Eğer oyuncu kabul ederse duello başlar.
Battlefields: Zafer için yapılan savaştır.Şu an oyunda aktif olmadığı için daha fazla bilgi veremiyorum.Yaklaşan savaş için bizi takip etmeye devam edin.
Uyelik
Oyun closed beta olduğu için oyuna girmek için key almamız gerekiyor.Şu an bir çok sitedede bol bol key mevcut ben 2 tane örnek site koyuyorum.Üyelik şu şekilde yapıyoruz.
1.Closed Beta için keyimizi alıyoruz.Key alabileceğimiz sitelerden bağzıları:
Anime oyunları her zaman sevmişimdir bir indirip deniyeceğim bakalım nasılmış .
bende şu an indiriyorum grafikler de hoşuma gitti
bende şu an indiriyorum pvp sini merak ettim...youtube den skillere felan baktım magenin güzelmiş yalnız aeriagamesin çıkardıgı bu bazı oyunların arayüzlerinin aynı olması canımı sıkıyor mesela grand fantasia gibi ya da panda saga gibi keşke arayüzünü biraz daha farklı yapsalardı...
Biri bana key göndersin ya bi alamadım onrpgden aldığım keyi kabul etmiyor mmorpgden de acc aldım aktivasyon kodu gelmiyor .
bi dk hemen hallediyorum
pm den yolladım işe yaradımı?? olmazsa 4 karakter arasına - koy
Bir kaç video izledim efektler bazılarında güzel bazılarında kötüydü 15dkya oyundayım.
%70 17 dk kaldı 560 ile çekiom ... sanırım oyunda bi karakterde 1 den fazla class seçebiliyorsun zaten bir kaç videodan başka yok
Birden fazla class seçme olayı yok malesef.Olay şu şekilde ilerliyor.10 levele geldiğinizde istediğiniz class transform olabiliyorsunuz yada 15 'de.Örneğin 15 levelde thief seçtiniz.Karakter leveli birde class leveli var.Thiefin bir üst kademesi olan sınıfı seçebiliyorsunuz mesela Martial artist.Bu sınıf seçebilmeniz içinde sizden Karakter levelinizin 40 Thief levelinizinden 35 olmasını istiyoruz.Umaraım anlatabilmişimdir.
Bende konu açıyım açıyım dedim ama çok üşendim oynamakdan atmadım:D ragnarok 2-florensia tarzı oyun ama item mall olarak şuan hiçbir aşırı birşey yok ki aeria games genelde oyunlarında item mall aşırılık yoktur o yönden süper, karga ama transform yaptığını hani çok rahat diğer class kullanıyorsun yani mesela warior 2 gelişmişi templer var onu açman için lvl 55 cleric ve knight kasmanı istiyor senden yani transform yaptığını kulalnıyorsun yan class olarak ve şöle birşey var karakteri illa diğer classa geçmek gibi zorunluluk yok oyunda hepsi dengeli mesela warior actin o daha cok balta ve savunmada iyi knight açarsan çift el kılıç savaş ağırlıklı templer tank daha çok 2. classınız açıldı dediğinde daha çeyreğini bile vermemiş oluyorsunuz class uzmanlığınızın oyunda stat point de dağıtmıyorsunuz kendi veriyor savaşçı iseniz karakterinize tankmı daha çok savaşçımı vs. olması için class expert( class uzmanlığı) na verdiğiniz puanlar belirliyor.
Oyunda lvl 30 um beta olduğu için şuan max lvl 40
Karakter adım HolyGhost Aquamarine serverındayım guild fln kurarız topluluk sağlıyabilirsek
teşfik olarak oyun bu arada bir siteyle anlaşmış kendi sitesinde haberelr bölümünde var oyunda açtığın karakterin adını yazıyorsunuz lvl 10 u geçmişseniz şekilişe katılıyorsuuz alienware m17x diğer ödüller aşşağıda
(1) Alienware Laptop (5) Razer Keyboard & Mouse Combos (10) 20" WideScreen Monitors (100) Eden Eternal Starter Pack (1000) 500 Aeria Points for the Eden Eternal Item Mall
Oyunu denedim çok hoşuma gitti kıyafetler silahlar skill efektleri bence çok güzel olmuş obtyi bekliyeceğim.Ayrıca karakter yaratma yerinde ırk bölmesinde sadece human var yanlarındaki kutularda ise coming soon yazıyor bence bu yeni ırklar geleceğine dair bir işaret.Görevler de sıkmıyor gayet zevkli sitesinde 20 günden geriye doğru bir sayım mevcut acaba cbtnin kapanıp cbt2nin açılmasına mı yoksa obtye mi tam çözemedim.
evet ama ne olucağı konusunda fikir yok bunun kore versiyonunda belirlidir ama anlamak sorun kışdan beri closed beta için üyelik alıyorlar 2 şinde acıldı cb 3 gün oldu daha 23 günde cb tamamlancağını hiç sanmıyorum çünkü cb de ırklarıda denerler büyük ihtimal item mall da tamamen açılmadı daha muhtemelen 20 günde kapalı şeyleri açıp güncelleme yaparlar
zırhlar falan nasıl şöyle ihtişamlı şeyler var mı?
Görünüşlerden bahsediyosan her taktığın zırha göre değişmiyo fakat lvl la dış görünüşünü zırhın görünüşünü değiştire biliyorsun
Downloaderdan başka seçenek var mı bende her oyunda sorun çıkarıyor.
Benim karakterden resimler
valla şahsi fikrimi söylüyorum oyun gerçekten de güzel. hiç sıkmıyor gayet zevkli ve sürükleyici aynı karakterde farklı classlar kasmak da ayrı bi tad...nightful bende race bölmsine dikkat ettim sanırım yeni ırklar gelcek ama ne zaman belli değil valla yazın oynamak için gayet güzel bi oyun kesinlikle ob de kascam yeni char. bu arada pvp felan varmı oyunda bilen varmı pvp mapları olsa çok güzel olur
Üstte belirtmiş arkadaş şuan için bir açıklama yokmuş ama gelicekmiş.Gerçekten şu sınıf değişikliği çok hoş olmuş hiç sıkmıyor insanı ve 17lvla gelene kadar 2 dungeon bitirdim normalde mage gidiyorum ama healer ihtiyacı olunca ptde hemen cleric dönüşüyorum zaten skillere puanlar hayli hayli yetiyor.