Şimdi Ara

Eden Eternal [Aeria Games] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
5
Favori
41.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Suppa c1 serverinde oynayan varmı ingilizcem olmadından sıkıntı çekiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: animuro

quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

quote:

aura kingdom açılana kadar oynıyocaktım ama nereden bile iblidimki 8-9 saatte 30 olacagımı ne yapmalıyı

Bütün classları yüksek tutman lazım, level 50'ye kadar görev ve dungeonları yap (özellikle 0/2 olanları mutlaka yap) Level 50'den sonra Aven'de Trial dungeonları geliyor onları yapmaya başlarsın gold silahlar geliyor

Zaten başlangıç claslarinin hepsi en az 25 knight oynuyorum o 28 board sa 18 30 da açılan sınıfsa 17 0/10 olanrı tek başına yapılması imkansız 0/2 leriyse zaten gorevlere giderken yapıyorum VERDİGİN BİLGİ ALTIN DEGERİNDE

0/10'lar unlimited olarak geçer, peer chatten party bulmaya çalışabilirsin. Main görevleri ve kitap görevlerini (Curia library quests) mutlaka yapmaya çalış

• quote:

quote:

quote:

quote:

aura kingdom açılana kadar oynıyocaktım ama nereden bile iblidimki 8-9 saatte 30 olacagımı ne yapmalıyı

Bütün classları yüksek tutman lazım, level 50'ye kadar görev ve dungeonları yap (özellikle 0/2 olanları mutlaka yap) Level 50'den sonra Aven'de Trial dungeonları geliyor onları yapmaya başlarsın gold silahlar geliyor

Zaten başlangıç claslarinin hepsi en az 25 knight oynuyorum o 28 board sa 18 30 da açılan sınıfsa 17 0/10 olanrı tek başına yapılması imkansız 0/2 leriyse zaten gorevlere giderken yapıyorum VERDİGİN BİLGİ ALTIN DEGERİNDE

0/10'lar unlimited olarak geçer, peer chatten party bulmaya çalışabilirsin. Main görevleri ve kitap görevlerini (Curia library quests) mutlaka yapmaya çalış

saol

• Oyuna hatunla beraber başlamayı düşünüyoruz league of legendsda sinirlenip eden eternalde sakinleşelim diye. Hala oynayan varsa bana bi şekilde ulaşırsa sevinirim. Hem toplaşalım hem destek olalım.

• Bende tekrar başladım,eski hesap ban yemiş

Sapphire serverındayım başlayan olursa yardımcı olabilirim
  • Lvl 32.
    Hunter devam edip + Martial artist kasıp Ranger mi açsam
    Yoksa 28 lvl Engineer kastım onamı devam etsem karar veremedim.
  • Oyunun PVP sistemini bilmiyorum ama level kasarken daha hiç sıkılmadım
    Edit: 54 levelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namikal -- 6 Şubat 2014; 0:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madlife God

Oyunun PVP sistemini bilmiyorum ama level kasarken daha hiç sıkılmadım

Kasarken görev ağırlıklı mı kasmalıyım yoksa dg ağırlıklı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

Görev ağırlıklı bence oynayalı bayağı oldu ama.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

Görev ağırlıklı bence oynayalı bayağı oldu ama.

teşekkür ederim hocam o şekilde yapmaya devam ediyorum zaten.
  • Arkadaşlar hala oynayanlar varsa bana ulaşabilir mi acaba Sapphire-Bathin, tek olunca herşey bi yere kadar sonuçta
  • Hala oynayan varmı arkadaslar bende başladım oyuna

• Ben çok nadir arada bi bakıyorum oyundaki serverlar zaten eski herkes tek atıyor pvp o yüzden sarmadı pvede de arkadaşsız bi yere kadar :D
  • Arkadaşlar, yeni başlayacaklara tavsiyem pvp için hiç başlamayın derim. Oyunda her karşılaştığınız adamın en az 70-80 level ikinci bir karakteri mutlaka oluyor. Hal böyle olunca da yeni birisi olarak çok eziyet çekiyorsunuz. Ben gitarı ve müziği yüzünden Bard sınıfını bayağı sevdim. PvE ve görevlerde heal,bufflar ve gerekli büyülerim sayesinde gayet rahatım ama iş PvP'ye gelince yan hesabından item döşemiş birine karşı malesef çok şansım olmuyor. Hemen ölenlerden değilim ama adamlar oyunu 4 senedir oynamış. Guild için fame kasmayı bile adam 10 dakikada öğretti bana. Zaten zor kavrayan biriyim(Her şeyin önce bir detayını öğrenirim.) ve gün geçtikçe oyundan soğuyorum. Beni saçma sapan yeni açılan servera attı. Mapte görürsem en fazla 4 kişi görüyorum. Onlara da 2 heal basıp geçiyorum, bu kadar. Dungeon için adam bulamadım. Çoğu dungeonu 10-15 dakikada heal basa basa hallettim tek başıma. Bilemiyorum, yardımcı olacak arkadaşlar varsa irtibatta olabiliriz. En azından birkaç arkadaşla oynasam support karakterinin bir anlamı olurdu.

Oyun içi nick: Lindsey 69 level (Cleric-Bard sınıfı)

@Hyndra Hocam yeni serverda başladım dün ben de. 30 level oldum, bugün de bir devam edeceğim. Hala oynuyorsanız birlikte oynayabiliriz.

Edit: Oyunda 3-4 haftada 60 olursunuz ama rushlamayın. Direkt levela yönelik oynamayın. Craft keşfedin. Trialleri keşfedin. 19-29-39 gibi levellarda sertifikalar için kalın. Yavaş yavaş gelişin. O sertifikalar hem karaktere yardımcı oluyor hem de ayrıyetten ek olarak hp/mp/cast speed gibi özellikler veriyor. Class chain tıklayınca anlarsınız ne demek istediğimi. Şu an başlamayı düşünen olursa çok ızdırap çekecektir söyleyeyim. Herkes itemlarını dizdi, karakteriyle işini bitirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 3 Eylül 2015; 1:55:12 >

• Uzun süredir knight ve silkroada alternatif arıyorum. Anime olarak da Nostale tecrübem var. Bu oyunda sanırım nostale tarzı. Ne dersiniz başlanır mı ? Konu pek güncel değil oyunun son hali ne durumdadır bilgi verirseniz sevinirim.

• Hort mu olur ne olur bilemedim ama şuanda oynayan var mıdır?
    Önceden oynuyordum da şimdi tekrar bir indirmeyi düşünüyorum oyundaki genel oyuncu sayısını merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.