Şimdi Ara

Eden Eternal [Aeria Games] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
5
Favori
41.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bende oyun ilk çıktığında oynuordum 55 lvl kasmıştım bi ara sonra bıraktım oynayacak olan barsa başlayabiliriz....oyun baya güzelleşmiş gibi yeni ırklar felanda gelmiş
  • Ben indiriyorum,akşama oynarım oynayan olursa pm atsın.
  • Sorry. The account has been blocked due to violation of our terms of service.

Aeriagames'in sitesine giriş yapmaya çalışırken bu hatayı aldım. 1 yıldır oyuna girmiyordum neden böyle oldu anlamadım. Hiçte kötü bir davranış sergilemedim. 61level karakter vardı yazık oldu. Aslında engineer'ı pek sevmemiştim, partylerde gereksiz oluyordum genelde. Belki en baştan hesap açarım.

edit:diamond'da başladım. Başka yeni başlayan var mı? Nickim _Marvel_ önceki oynayışımda hunter engineer cleric shaman oynamıştım sürekli. Şimdi büyücü ile başladım ama tam bir hedefim yok. Bu arada ilk başlayan şehirde 4-5 kişi gördüm fazla geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 4 Ekim 2013; 17:01:36 >
  • Bende diamond serverinde başladım,oyun eskisinden iyi classlar,sınıflar olsun iyi ama oyuncu yok,eskisinden az ve serverde 10 kişi yok,ayrıca bu 2.sınıf işi bana çok karışık geldi,anlatabilecek biri var mı ?,2.sınıf seçin diyor,90 puan veriyor ama nedense bütün sınıfların skilleri açık gözüküyor,hunter,magician gibi bende hepsine verdim,bütün skiller bende hurra alayınıza gider mantığıyla bütün sınıfların skilleri var ve bana saçma geldi,bunun dışında muhabbet yok,kimse yok bildiğin oyun bomboş ama eskisinden iyi,ne lag sorunu var,ne bug var,birde şu soldaki sohbet ekranını nasıl kapatırız veya küçültürüz ben bulamadım,ekranı kaplıyor bayağı kapatmam gerekiyor ?.
  • @Kurosaki Ichigo*
    Sınıf işi kolay aslında. Oyun hepsini olmana izin veriyor. Başlarda hepsini açsan da sorun değil ama ilerledikçe bir hedef koyman lazım. Bence bir karakterin en fazla 3 tane sınıfı olmalı. Mesela ben önceki karakterimde hunter ile başladım sonra engineer açıldı onunla devam ettim, yandan da cleric,shaman oynadım ama sonra fark ettim ki engineerdan sonra gelen okçuluk sınıfı olan ranger aynı zamanda martial arts istiyormuş o zaman yanlış oynadığımı fark ettim.

Oyuncu sayısı az ama yeterli görüyorum ben. 1.haritada 6-7 kişi vardı, ben 2 tane insan buldum konuştuk biriyle sevgili oldum arkadaşlara ekledik sonra çıktık ikimizde. İlerledikçe insan sayısı artıyor zaten.
  • Bakalım,bir kere daha bakıyım,duruma göre devam edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 4 Ekim 2013; 22:10:10 >
  • Sanki bu firmanın grandfantasia'sı daha güzel.
  • onu denemedim ama aeria games in ragnorak online2 sini denedim. 5gb kotaya yazık oldu. Oyun lagdan oynanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bıraktım. Resmen kimse kalmamış. Arena yapayım dedim kimse olmadığı için 1vs3 ve 2vs3 yaptım. Az olanlar benim. Bu oyun ölmüş artık bir daha da düzelmez. Ama en iyi anime mmorpg olarak tarihte benim gözümde yer edindi.
  • Ben bu oyunu kalabalık olsa da oynamam, dungeon sistemi çok kötü geldi,hem çok bug var,hemde bütün dungeonları tek gitsen bile hepsini alırsın,çok iyi itemin olmasa bile,bir zorluğu yok,5 dakikada bossa ulaşıyorsun bitiyor,kimse yok oyunda,cabası,bence bu oyundan kat kat güzel anime mmo var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDE054007 -- 9 Ekim 2013; 19:31:50 >
  • Multiplayer dungeonlar zamanında çok zordu. 5 kişilik dengeli takım olmadığı sürece hiçbir şekilde kesilmiyordu. Bu oynayışımda deneyecek adam bulamadım. Tek başıma 0/2 oynadım o single player olduğu için gayet kolay.

Edit: Sen herhangi bir oyuna başladın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 9 Ekim 2013; 19:22:24 >
  • Merabalar biz 3 4 arkadaş eden eternale başladıkta oyunda olan ve ya bılgi verecek olan varmı ?
  • Bende başladım bakalım bismillah.
  • Oynucak olan yada oynayan varsa oyunda takılırız beraber Alone_Wolf nickm
  • Bir süre ara vermiştim ama tekrar dönmeyi düşünüyorum adım Lystogan, elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
  • Malesef oyuncu sıkıntısı var bu nedenle 50 lere gelince sıkılıyorsunuz. . Haritalar dolu dolu olsa zevkle oynancak oyun. Hani tek başına ilerleyebiliyorsunuz artık Dungeonlarda tek kişi için ayrı bir mod gelmiş ;fakat haritalarda tek başına dolaşmak yalnızlık hissi veriyor.
  • aura kingdom açılana kadar oynıyocaktım ama nereden bile iblidimki 8-9 saatte 30 olacagımı ne yapmalıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: animuro

aura kingdom açılana kadar oynıyocaktım ama nereden bile iblidimki 8-9 saatte 30 olacagımı ne yapmalıyı

Bütün classları yüksek tutman lazım, level 50'ye kadar görev ve dungeonları yap (özellikle 0/2 olanları mutlaka yap) Level 50'den sonra Aven'de Trial dungeonları geliyor onları yapmaya başlarsın gold silahlar geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

quote:

Orijinalden alıntı: animuro

aura kingdom açılana kadar oynıyocaktım ama nereden bile iblidimki 8-9 saatte 30 olacagımı ne yapmalıyı

Bütün classları yüksek tutman lazım, level 50'ye kadar görev ve dungeonları yap (özellikle 0/2 olanları mutlaka yap) Level 50'den sonra Aven'de Trial dungeonları geliyor onları yapmaya başlarsın gold silahlar geliyor

Zaten başlangıç claslarinin hepsi en az 25 knight oynuyorum o 28 board sa 18 30 da açılan sınıfsa 17 0/10 olanrı tek başına yapılması imkansız 0/2 leriyse zaten gorevlere giderken yapıyorum VERDİGİN BİLGİ ALTIN DEGERİNDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animuro -- 25 Aralık 2013; 6:41:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.