Şimdi Ara

Eden Eternal [Aeria Games] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
5
Favori
41.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baktımda bulamadım hocam bendemi varım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

level kasmak zor degil aslinda. avendeki professordan exp cp boost aliyorsunuz degil mi.

hocam nerde o ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeibel

quote:

level kasmak zor degil aslinda. avendeki professordan exp cp boost aliyorsunuz degil mi.

hocam nerde o ya?

Avenin tam ortasındaki havuz gibi yerin etrafında duruyor. en son eylülde görmüştüm. Kaldırılmış olabilir ama zannetmiyorum. oyun içinden sorarsan daha iyi anlatabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zeibel

quote:

hocam nerde o ya?

Avenin tam ortasındaki havuz gibi yerin etrafında duruyor. en son eylülde görmüştüm. Kaldırılmış olabilir ama zannetmiyorum. oyun içinden sorarsan daha iyi anlatabilirler.

evet sordum az önce de 30 level sonrası içinmiş sanırım
  • Olabilir. 30lvl olmak kolay zaten. Gerek olmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni Patch gelmiş, baya bişeyler değişmiş ben indirip deneyecem
  • 2 arkadaş başlıyoruz katılmak isteyenler varsa mesaj atabılır :)
  • Aynen öyle eskidende oynuyordum yeni patch ten sonra oyun canlanmış !
    Her türlü oynamaya devam ediyorum
  • AERİGAMES firmasının oyunlarının yanından bile geçmeyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İyi-Kötü-Çirkin

AERİGAMES firmasının oyunlarının yanından bile geçmeyeceksin.

desteği felan çok iyi aeria nın ben ticket atmıştım başka bir oyun için . 6 saat sonra cevap geldi .hemde çok detaylı bir şekilde
  • Para üzerine kurulu olmamasıda güzel bi yanı adamlar her 5-10 lv de bir exp boost koymuş kutulara :)
  • yeni pacthle geri döndüm oyuna isteyen eklesin diamond serverında nick Anolar ve bu arada lvl kasmak mı kolaylaştı banamı öyle geliyor bide yeni başlayanlara güzel bir haberim var yeni class açmadaki normal lvllin dışındaki class level ihtiyacı örneğin ranger için ma ve hunter 60 lvl olması lazımdı artık hepsi 10 lvl aşağı çekildi mesela templar için artık knight ve clericin 45 olması yetiyo ama normal lvl ihtiyacı aynı
  • Diamond serverında oynuyorum adım Lystogan isteyenler ekleyebilir
  • Yakın zamanda deneme amaçlı indirmeyi düşünüyorum.
  • 15 lv bow +6 yaparkene yaktım En fazla +sı düşer diye beklerken bow kayboldu
  • 1 sene falan olmuştur oynamayalı, eski bir guildimiz vardı hala ayaktamı merak ettim ismini hatırlayamadım şimdi Hyrojen d guild lideri eğer oyuna devam ediyorlarsa tekrar başlayabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keles71

1 sene falan olmuştur oynamayalı, eski bir guildimiz vardı hala ayaktamı merak ettim ismini hatırlayamadım şimdi Hyrojen d guild lideri eğer oyuna devam ediyorlarsa tekrar başlayabilirim :)

yeniden başlıyacaksan çarın güzel değilse yeni karekter aç bol ec ve 4 tane 7slot pack veriyolar ve 60 kadar çok rahat kasılıyosun sonrası zaten trials filan diye gidiyo
  • oynayan varmı su anda bu oyunu bende denemeyı dusunuyorum zevklı bır anıme arıyorum aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnBzTR

oynayan varmı su anda bu oyunu bende denemeyı dusunuyorum zevklı bır anıme arıyorum aslında

Oyun baya zevkli, ben Diamond serverında aktif olarak oynuyorum, adım Lystogan eklersen yardımcı olurum
  • Oyuna geri dönüyorum Acaba 61level okçum ile mi devam etsem yoksa yeni karakter mi açsam diye düşünüyorum. Yeni server falan yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.