Şimdi Ara

Eden Eternal [Aeria Games] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
5
Favori
41.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anime değince aklıma zu online gelir üstüne tanımam ama uzun zamandırda anime tarzı oyun oynamıyorum grafikler hoşuma gitti güzel oyuna benziyor yakın zamanda obtye geçinçe deneyebilirim tarihini bilen varmı

• Frog

arkadaşlar sanırım bu bizim bahsettiğimiz diger race lerden biri

buda digeri Hamster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekka -- 5 Haziran 2011; 14:55:05 >

• Hamster hoşuma gitti
  • Bu tip oyunları severim fakat grafikler çok soluk gözüktü. Sınıf sistemi hoş gözüküyor
  • Tüm ırkları buldum.
     Eden Eternal [Aeria Games]

1)Human
    2)Mouse
    3)Frog
    4)Bear
    5)Turtle
    6)Orc
    7)Boar
    8)Lizard
    Şuanda sadece human aktif.
  • Evet mekka bulmuş kore versiyonundan kurbağa benim niye aklıma gelmedi:D 1-2 şehirde sadece kurbağa npcler fln görev alıyoruz bugun farkettim görevlerden item mall içinde puan kazanıyormuşuz:D şuan için pvp için özel map yok gibi en azından ben karşılaşmadım ama duello yapabiliyorsun istediğinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Bu tip oyunları severim fakat grafikler çok soluk gözüktü. Sınıf sistemi hoş gözüküyor

Eğer benim paylaştığım resimlere göre yorum yaptıysan benim hatam ben de farkettim izlediğim videolarda daha canlı meğer ben blur seçeneğini işaretlemişim şimdi düzelttim.
  • valla arkadaşlar eger pvp map olursa bu oyun manyak tutar derim...
  • ben aquamarine severindeyim ... bi guild kuralım derim cb de takılırız dugneonları felan yaparız...bu arada aklıma gelmişken söliim item mall da 500 diamondum var sizde de varmı bilmiorum acaba cb için mi vermişler yoksa bnm accounta hediyemi göndermişler ? :)
  • Aeria'nın bi kaç tane oyununun face sayfasına üyeyim.Genelde %90 yaptıkları event ap üzerine
  • mekka oyun başında veriyor bazı görevlerdede veriyor dungeonlarda olabilir bende 2175 ap var:D dediğim gibi item mall a ağırlık veren oyunlar yapmıyo aeria games

HolyGhost aquamarinedeyim bende lvl 31 ekleyin bende diyorum guild filen kurarız cb uzun sürcek bence zaten
  • ekledim ama sanırım oyunda değilsin bnm nick HydrojaN
  • Bende indiriyorum.
  • key warmi warsa werirmisiniz 1 tane :D
  • http://www.youtube.com/watch?v=-J3yjwjTGsw ya bu class transformation u her istedimizde yapabiliyomuyuz
  • konuyu acan arkadas link wermis yeni gördüm 2 tane key aldım :D indiriyorum :D
  • tamda ssana key alcaktım :) bu arada şu soruna gelince; belli lvllerde yeni classlara dönüşebiliorsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademveferdi

key warmi warsa werirmisiniz 1 tane :D

pmden yollasana hocam keyi sana zahmet

Edit: Key var verim mi okudum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 5 Haziran 2011; 21:19:19 >
  • lazımsa yollarım?
  • Verilen ilk sitede 1500den fazla key vardı üşeniyor musunuz üye olup almaya
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.