Şimdi Ara

Eden Eternal [Aeria Games] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
5
Favori
41.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aqua serverindeyiz herkesi bekleriz ilerde guild kurcaz kesinlikle bu arada oyun içi nick Hydrojan
  • CB de oynamayanlar için sağlam bi rehber hazırlarsanız iyi olur.class switch fln nasıl oluyor detaylı bilgilendirrseniz seviniriz :D
  • BEN PC BASINDA UYUYA KALDIM :s KASİYORM SUAN WE BİRİ NİCK İMİ CALMİŞ :( nick DDaRKMooNN
  • dungeon da fln bi srn war .s
  • beyler cbde 15+ lvl kastıgım account ile girdim oyuna ama title göremedim +stat veren ?
  • Server 6 civarı acıldıgında elmerald serverında basladım oynamaya 20 civarı karakter suan ama madem herkez aquada oynayacakmıs neyse aquaya gecim bende " Lois " den ulaşırsınız.
  • aquada guild kurmayı başarabilen varmı
  • gıuild için lvl 20 ve 50 gold lazım 20 yi geçelim gerisi koaly benim fırsatım yok şu an oynamak içinh yoksa çoktan 20 olmuştum anca 10 oldum
  • çoğunluk hangi serverda?
  • Çoğunluk Aquamarine'de sanırım.
  • baktım millet aqu a da bende orda açtım nick JaLaL..
  • bu arada noldu bizim title'lar? nasıl alacaz +5 statları?
  • I ya bas orda bir scroll göreceksin işte orada.Ben de aquada başladım 17lvl Hunterım nick Inquixty
  • itemm malldan alıyorsun ben alddım 2 tane vermişler biri cb de 15 lvl old için diğeri de cb de 30 old. için :)
  • walla ben yeni actim durmadan kasıyorm .D
    BUGUN RAHAT 25 OLURUM
  • nick :DreamTeamTR tank ve cleric acam olur mage sevmiyorum

code nerde yazayım
  • ahanda serverlar down:)))
  • pff

xD
    Tamda shomer i keserken oldu ya :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademveferdi -- 16 Haziran 2011; 16:25:25 >
  • patch gelcek birazdan
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.