Şimdi Ara

Edifier Kullanıcıları Topluluğu (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.156
Cevap
40
Favori
123.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R0ME

Merhaba,

Anladığım kadarıyla subwoofer kontrol ünitesinden uydu hoparlörlere uzanmakta olan kablodan bahsetmektesiniz.

O kablonun adı PLC yada S Terminal olarak geçmekte. Bazı markalar jack yapısını farklı yapıyor, uygun kablo bulabilmek zorlaşıyor. Ayrıca bu tip kablolarda uzatma/ekleme kullandığınızda verim düşmekte.

Deneme yanılma yöntemiyle kablo bulmaktan başka pek şansınız yok. İstanbul Üsküdar tarafında hi-end ses sistemleri satan mağazalarda bulma imkanınız da olabilir.

Alıntıları Göster
    aslında benim amacım iki hopörlerinde kablosunu istedigim gibi uzatmak sub ile aralarındaki mesafe kablolarından ötürü kısa oldugu icin ek yapma şansı olmuyor uygun kablo olmayınca elektirikci olsan icini acar uzatırsın ama ben pek bilen birisi degilim bakacagım dedigin yerlere masa büyük olunca bu sorunlar cıkıyor

bu tarz bir kablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 23 Haziran 2020; 0:34:11 >

• samtual kullanıcısına yanıt
    Edifier R1280DB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar edifier m3500 cihazımı satıyorum (200tl) hiç bir sorunu vs yoktur. Kablolarını da kaliteli kablo ile uzatmıştım. Satış nedenim masa üstü pc mi sattım. Letgo da ilan var bakabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Edifier S330d kullanıcısı olarak sizlerden bir ricam olacak. Hali hazırda hoparlörlerden subwoofer a olan orjinal bağlantı kablolarını kullanmaktayım. Uçları iyice aşındı ve değişim istiyor açıkçası. Şöyle f/p oranı yüksek kablo tavsiyesi verebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: farma2000

Edifier R1280DB
    hocam bu fiyata bu ürün alınırmı tv icin acaba

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-edifier-e25hd-luna-hd-2.0-840713617/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

hocam bu fiyata bu ürün alınırmı tv icin acaba

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-edifier-e25hd-luna-hd-2.0-840713617/detay/

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Şahsi görüşüm bu fiyata TV için alınmayacak bir cihaz olduğu yönünde.

TV için Sony'nin HTS350 serisine bakabilirsiniz. Hem güç olarak hem bas olarak daha doyurucu olur.

• quote:

Merhaba,

Şahsi görüşüm bu fiyata TV için alınmayacak bir cihaz olduğu yönünde.

TV için Sony'nin HTS350 serisine bakabilirsiniz. Hem güç olarak hem bas olarak daha doyurucu olur.

Alıntıları Göster
    cihazmı kötü yoksa tv icinmi uygun degil yada bunu alacagım olursa hocam
    hem tv hemde pc icin...https://www.edifier.com/int/en/speakers/e255

şuan bunu kullanıyorum
    razer
    2.1 Gaming Speaker System - Razer Nommo Pro
    https://www.razer.com/gaming-speakers/razer-nommo-pro/RZ05-02470100-R3U1

• quote:

cihazmı kötü yoksa tv icinmi uygun degil yada bunu alacagım olursa hocam
    hem tv hemde pc icin...https://www.edifier.com/int/en/speakers/e255

şuan bunu kullanıyorum
    https://www.razer.com/gaming-speakers/razer-nommo-pro/RZ05-02470100-R3U1

Alıntıları Göster
    Kötü bir cihaz değil; TV ile de kullanabilirsiniz ancak TV için kullanımda 1100 TL verilecek bir cihaz da değil, o fiyat aralığında harici subwoofera sahip, daha güncel, daha kaliteli soundbar örneği verdiğim için E25'i çok makul bulmadım.

Zaten halihazırda gayet iyi bir cihaz kullanmaktasınız, E255'in avantajı surround olması olacak. Sürekli çıta yükseltiyor gibi olacak ama madem yükseltme yapacaksınız; adım adım Hi-Fi başlangıcı yapın, Bence daha makul olur. Ama tabi aklınızda bir marka modele odaklandı iseniz de E25'e nazaran E255 elbette daha iyi olacaktır.

• quote:

Kötü bir cihaz değil; TV ile de kullanabilirsiniz ancak TV için kullanımda 1100 TL verilecek bir cihaz da değil, o fiyat aralığında harici subwoofera sahip, daha güncel, daha kaliteli soundbar örneği verdiğim için E25'i çok makul bulmadım.

Zaten halihazırda gayet iyi bir cihaz kullanmaktasınız, E255'in avantajı surround olması olacak. Sürekli çıta yükseltiyor gibi olacak ama madem yükseltme yapacaksınız; adım adım Hi-Fi başlangıcı yapın, Bence daha makul olur. Ama tabi aklınızda bir marka modele odaklandı iseniz de E25'e nazaran E255 elbette daha iyi olacaktır.

Alıntıları Göster
    zamanında hifide kullandım zaman zaman degişim yapıyorum iyi birşey istedigim icin bakıyorum
    bu ürün direkmi calışıyor yoksa anfi felanmı lazım

bunu ala bilirim olursa sahibinde 4750 var pazarlıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 16 Ağustos 2020; 23:29:45 >

• quote:

zamanında hifide kullandım zaman zaman degişim yapıyorum iyi birşey istedigim icin bakıyorum
    bu ürün direkmi calışıyor yoksa anfi felanmı lazımhttps://www.canhifi.com/markalar/kef/bookshelf-hoparlorler/ls-50-171.120.1209.aspx?skuId=242

bunu ala bilirim olursa sahibinde 4750 var pazarlıkla

Alıntıları Göster
    Amfi gerekli Hocam ona.

• quote:

Amfi gerekli Hocam ona.

Alıntıları Göster
    bana önere bilecegin ürün varmı 5000 bandına yada 6000 bandına anfi gerekmeden birden fazla cihazla kullana bilecegim razer sence iyimidir degiştirmeye deymezmi bu razere başka marka ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 17 Ağustos 2020; 0:28:20 >
  • Merhabalar,
    Elektrik kesilmesi sonucu s530d ürünüm uydulara ses vermemeye başladı(bazen 10 15 dk sonra vermeye başlıyor garip bir şekilde on off yapınca yine kesiliyor). Uydular sorunsuz harici anfi ile 3-4 saat çalıştılar.

Konu ile ilgilencebilecek bir usta tavsiye edebilecek var mıdır?
    Lokasyon İstanbul Anadolu yakası.
  • YandAngeL kullanıcısına yanıt
    Komşum merhaba nasılsınız iyimisiniz
    Kadıköy Yazıcıoğlu 1.Katta EMES Elektronik var, oraya götürürseniz hallederler
  • hoper01 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, tamire farklı biryere götürdüm keşke öncesinde mesajınızı görseydim =) tam 250 tl masraf çıkardılar. Bana pek inandırıcı gelmedi şu devirde kim kime ne giydirebilirim diye düşünüyor ülkemizde ne yazık ki.
  • Arkadaşlar cihazımı satıyorum. Son derece temiz ve sorunsuzdur.
  • sa beyler 1280t almak istiyorum amazondan ama iki farklı 1280t var

2. side bu
    amazon.com
    Edifier R1280T Powered Bookshelf Speakers - 2.0 Stereo Active Near Field Monitors - Studio Monitor Speaker - Wooden Enclosure - 42 Watts RMS
    https://www.amazon.com/Edifier-R1280T-Powered-Bookshelf-Speakers/dp/B016P9HJIA

aynı ama 1.si 1 kg agırlıgında 2. 5 kilo arada ses farkı falan varmıdır hangisinden daha kaliteli ses çıkar bilen varmı 1. yeni seri herhalde yardımcı olurmusunuz hangısı ıyıdır 1. sını almak ıstıyorum beyzlıyı ses farkı yoksa eger.

• volverine_007 V kullanıcısına yanıt
    Ürün ağırlığı satıcı tarafından yanlış girilmiş. Bu modelin ağırlığı 4,8 kg imiş.

Bu arada eğer ürünleri Türkiye’de kullanacaksanız Amazon Almanya’dan alın. Kargo masrafı daha az tutar.

Misal Amerika olan da ürün 100 $ iken 123 $ da Kargo masrafı çıkıyor.

Ama Almanya’dan alınca ürün 90 € ve kargosu 43 € tutuyor. Yani daha ucuza geliyor.

Bunun yanı sıra almışken Bluetooth ve dahili dac’ı olan modeli almanızı tavsiye ederim.

• turuncu55 kullanıcısına yanıt
    eyvallah saolasın ses denemelerini youtubede cok izledim coğu kişi bluetotohsuz olanın sesı daha net dıyo banada oyle geldı blutoth modelı biraz daha baslı cıkartıyor sesleri pek bir fark yok gibi 30 euro fiyat farkı var ikisindede dahili dac var diye biliyorum ama araştırmadım bunlar yeni seri eski seriyle arasında fark varmıdır kalite olarak genelde böyle aletlerde eski seriler daha kaliteli oluyor eskiler ucuza kacmıyolar şimdi hersey ucuza mal edek diye biraz kotu yapıyolar pc toplucam amazondan birde onun yanına alcam hoparlorleri amazondan toplanırmı sence pc garanti olayı falan ne olur ilk defa alişveriş yapcam amazon.comda kendi önerdiği en cok satanlar oluyor 3 ürünü aynı pakette gönderiyo mesela işlemciye 200 dolar kargo isterken 3 lü siparişte kasa ve anakartta dahil hepsi 200 dolar kargo istiyo tek tek alınca kargo 600 dolar falan tutuyo.ne dersin yapılırmı amazon.com veya de den pc toplama falan sağlam gelirmi kasa vs ürünler.
  • M3300SF kullanıyorum . Hala güncel ise adımı eklemenizi rica ederim.

Kullanan arkadaşlardan mümkünse bu sistemlerde fark oluşturacak bir ses kartı önerisi istiyorum .
  • quote:

Amfi gerekli Hocam ona.

Alıntıları Göster

Hocam bana önere bilecegin hem tv de hemde pc de kullana bilecegim bir ürün varmı aynı anda iki cihazada uyum sağlayacak

Razer Nommo Pro bunda var tuşu ile geciyorum hangisinden istersem ondan ses geliyor lakin Razer Nommo Pro bununda kısa olan kablosu masamın uzun olmasından ötürü istedigim yere gidemiyor bunun gibi üclü sistem varmı Razer Nommo Pro bası olan birşey istiyorum lakin bununda boşa gitmesini istemiyorum bu Razer Nommo Pro ürünün sana zahmet olmazsa kablosuna bakıp degiştirme şansımız uzatmak adına varsa söylermisin...

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.