Şimdi Ara

EDİFİER M3300SF KULLANAN YOKMU ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
11.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

Orijinalden alıntı: zuubuu

Dostum uydu üzerindeki mid + tweeter'lar sayesinde çok iyi tiz veriyor. Aslında şu an piyasadaki ses sistemlerinin bir çoğu ya bas ağılıkı ya da tiz ağırlıklı ürünler.
    Bu yüzden X600 deki ses dengesi yüzünden tavsiye ederim. Ama ürünü kullandığında performansına çok şaşıracaksın. Bak şöyle bir örnek vereyim, en iyi basına güvendiğim şarkılardan biri olan Moloko - Forever More'u hangi sistemde dinlediysem baslar yüzünden ses hep bozuk geldi, ama bu sistemde bu şarkıyı son seste dinliyorum bass full bu arada bana mısın demiyor henüz seste bir pürüz bir bozulma yaşamadım

Buradan da bakabilirsin.
    http://site.harwarena.com/Edifier-X-600-Incelemesi/2.html
    post'u editledim link'e D eklemeniz lazım har dan sonra d ekleyiniz:)
    linkten bakabilirsiniz.

Merhaba bugün geldi X600, güzel alet.Bu fiyata güzel performans veriyor fakat sol uydu hoperlörü sağ uydu hoperlöründen çok az daha fazla ses veriyor.Denetim masasından,Ses Konuşma ve Müzik aygıtlarına oradan da Ses Efekti Ve Aygıtlarına girdikten sonra Hoperlör Ses Ayarından sol tarafı kıstığımda sağ taraf daha az ses veriyor sola göre sizde de böyle bir durum mevcut mu?

Az önce alıp hevesle getirip kurdum.Kesinlikle çok kaliteli ve temiz bir ses.Fakat taki sesi en kısık konuma getirene kadar...Sağ uydudan hala ses gelmeye devam ediyor.Birazcık daha açınca hala ses sağda fazla.Biraz daha açınca ses dengeleniyor yada artık ses düzeyi arttığı için eşit gibi hissetmeye başlıyorum.Ama kesinlikle sesi kumandasından tamamen kısınca yada windows ses ayarından balansı tamamen sola kaydırdığım zaman sağdan hala ses gelmeye devam ediyor.Seninkiyle aynı sorun yani.Üretim hatasımı yoksa çözümü varmı?Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: AgentE

quote:

quote:

Dostum uydu üzerindeki mid + tweeter'lar sayesinde çok iyi tiz veriyor. Aslında şu an piyasadaki ses sistemlerinin bir çoğu ya bas ağılıkı ya da tiz ağırlıklı ürünler.
    Bu yüzden X600 deki ses dengesi yüzünden tavsiye ederim. Ama ürünü kullandığında performansına çok şaşıracaksın. Bak şöyle bir örnek vereyim, en iyi basına güvendiğim şarkılardan biri olan Moloko - Forever More'u hangi sistemde dinlediysem baslar yüzünden ses hep bozuk geldi, ama bu sistemde bu şarkıyı son seste dinliyorum bass full bu arada bana mısın demiyor henüz seste bir pürüz bir bozulma yaşamadım

Buradan da bakabilirsin.
    linkten bakabilirsiniz.

Merhaba bugün geldi X600, güzel alet.Bu fiyata güzel performans veriyor fakat sol uydu hoperlörü sağ uydu hoperlöründen çok az daha fazla ses veriyor.Denetim masasından,Ses Konuşma ve Müzik aygıtlarına oradan da Ses Efekti Ve Aygıtlarına girdikten sonra Hoperlör Ses Ayarından sol tarafı kıstığımda sağ taraf daha az ses veriyor sola göre sizde de böyle bir durum mevcut mu?

Az önce alıp hevesle getirip kurdum.Kesinlikle çok kaliteli ve temiz bir ses.Fakat taki sesi en kısık konuma getirene kadar...Sağ uydudan hala ses gelmeye devam ediyor.Birazcık daha açınca hala ses sağda fazla.Biraz daha açınca ses dengeleniyor yada artık ses düzeyi arttığı için eşit gibi hissetmeye başlıyorum.Ama kesinlikle sesi kumandasından tamamen kısınca yada windows ses ayarından balansı tamamen sola kaydırdığım zaman sağdan hala ses gelmeye devam ediyor.Seninkiyle aynı sorun yani.Üretim hatasımı yoksa çözümü varmı?Saygılarımla.

Hocam M3300SF modelini arkadaşım kullanıyor benim de almak istediğim ürünlerden biri siz x600 mu aldınız yoksa M3300SF mi aldınız.

M3300SF aldıysanız nerden ve ne kadara aldınızığı yazarsanız sevinirim çünkü benimde almak istediğim ürünlerden biri fiyatının biraz daha makul bir seviyeye inmesini bekliyorum.

Sıkıntınıza gelince arkadaşımdan da aynı durumu duymuşum sesi baya kıstığında tek uydudan ses geliyor duyulabilecek makul bir seviyeye açtığında 2 uydudan da ses gelmeye başlıyor demişti.
    Önce hoş bir şey değil diye benimde aklıma gelmişti fakat sonra ne kadar rahatsız edebilirki zaten çok kısık modda herhalde kolay kolay dinlemem diye düşündüm sizi baya etkiledi mi ?

Yani yeni aldığınız bir şeyde böyle bir şey çıkmasını istemezsiniz tabi ancak bu Edifier'ın herhalde bu tarz modellerinde var ondan sıkıntı yapmanıza gerek yok sanırım...

• Ben de denedim şimdi, benim de aynı. Bir de cızırtı sorunu var bende dün farkettim. Ses kartından mı çözemedim ama sizde de aynısı olacak mı dener misiniz?

http://www.youtube.com/watch?v=Xw-m4jEY-Ns

00:32den sonra başlıyor cızırtı. ss 5hv2 usb kulaklıkla denedim onda cızırtı duyulmuyor, gayet normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hips

quote:

Orijinalden alıntı: AgentE

quote:

quote:

Buradan da bakabilirsin.
    linkten bakabilirsiniz.

Hocam M3300SF modelini arkadaşım kullanıyor benim de almak istediğim ürünlerden biri siz x600 mu aldınız yoksa M3300SF mi aldınız.

M3300SF aldıysanız nerden ve ne kadara aldınızığı yazarsanız sevinirim çünkü benimde almak istediğim ürünlerden biri fiyatının biraz daha makul bir seviyeye inmesini bekliyorum.

Sıkıntınıza gelince arkadaşımdan da aynı durumu duymuşum sesi baya kıstığında tek uydudan ses geliyor duyulabilecek makul bir seviyeye açtığında 2 uydudan da ses gelmeye başlıyor demişti.
    Önce hoş bir şey değil diye benimde aklıma gelmişti fakat sonra ne kadar rahatsız edebilirki zaten çok kısık modda herhalde kolay kolay dinlemem diye düşündüm sizi baya etkiledi mi ?

Yani yeni aldığınız bir şeyde böyle bir şey çıkmasını istemezsiniz tabi ancak bu Edifier'ın herhalde bu tarz modellerinde var ondan sıkıntı yapmanıza gerek yok sanırım...

vatan bilgisayar - bonus karta 5+3 taksit 152 Liraya aldım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eLmrCh -- 7 Mart 2011; 20:16:23 >

• MERHABA ARKADAŞLAR VATAN BİLGİSAYARDA FİYATI DÜŞMÜŞ HABERİNİZ OLSUN TEK ÇEKİM YAPARSANIZ 120 TL YE GELİYOR!!!BEN CE ALABİLECEĞİNİZ EN İYİ 2 +1 KABLOLU KUMANDASININ ÜZERİNDEKİ DÜĞMEDEN KAPATILDIĞI ZAMAN SES GELMİYOR DENEYE BİLİRSİNİZ!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirusta2011

MERHABA ARKADAŞLAR VATAN BİLGİSAYARDA FİYATI DÜŞMÜŞ HABERİNİZ OLSUN TEK ÇEKİM YAPARSANIZ 120 TL YE GELİYOR!!!BEN CE ALABİLECEĞİNİZ EN İYİ 2 +1 KABLOLU KUMANDASININ ÜZERİNDEKİ DÜĞMEDEN KAPATILDIĞI ZAMAN SES GELMİYOR DENEYE BİLİRSİNİZ!!!

Evet bende biliyorum Maximum Kart'a 6 taksitle 120 TL aldım bakalım merakla bekliyorum...
  • Güzel fiyat :)
  • merhaba arkadaşlar, biraz önce M3300SF mi aldım geldim vatan'dan. Daha önce altec lansing kullanıyordum, 3.5 seneden sonra cızırtı yapmaya başlamıştı, 5-6 ay daha dayandım ama artık canıma tak etti. Öncelikle subwoofer ın kalitesini bi elinize alıp kaldırmaya çalışınca anlıyorsunuz, adamlar saf MDF den yapmışlar, o yüzden kimse plastik kutulu setlerle kıyaslamasın bile. Vatan da diğer birçok logitech ve edifier larla kıyaslama şansım oldu, eğer ben ses sistemine 150 tl den fazla vermem diyorsanız piyasadaki en iyi ürün bu. Tizleri ve basları çok net ve tok, tokluk konusunda özellikle logitech in büyük eksiği var bence. Bir arkadaş sormuş %70- 80 de sesi bozuyor mu diye, dinlediğim şarkıların çok büyük bir kısmında (hepsi 320 mbps) %95 e kadar bozma yapmadı.

Son olarak logitech'lerle kıyaslayacak arkadaşlara tek bir şey tavsiye ediyorum, iki ürününde kutusunu alıp bir kaldırsınlar, malzeme kalitesinin farkını büyük ölçüde ağırlıktan bile anlayabilirsiniz.

• En sonunda benim de kargom geldi.

Bende memnun kaldım ses seviyesi olarak beni gayet tatmin etti baslarda gayet yerinde ve sağlam zaten herkesin dediği gibi Bass'ı kaldırdığınızda ağırlığından kalitesini anlayabilirsiniz.

Ben 120 Tl'ye aldım gayet memnunum.
  • Cihazı alanlar daha önce dinledikleri setlerle karşılaştırma yaparsa alacaklar çoğalır yardımcı olmuş olursunuz
  • Çok fazla set deneyebilen biri değilim fazla da elimden sistem geçmedi ancak şöyle söyleyeyim belki bir kanı oluşur.

Microlab Fc-361 arkadaşımda dinlemiştim gayet beğenmiştim bu Edifier'da aynı ayar da aynı kalite de diyebilirim fakat Microlab modelini çok dinlememiştim sadece kısa bir deneme şansım olmuştu ancak Edifier'in speakerlarının ince ve şık durması duvarı asılabilmesi belli bir avantaj diye tahmin ediyorum.

Şuan da Vatan'da 120 TL ve bu parayı hak ettiğini düşünüyorum Bass severler için de gayet iyi bir bass seviyesi var beni tatmin etti.

Ek Not : Laptop kullanıcı olarak onboard ses kartı ile kullanıyorum...
  • 3300SF'i bugün aldım ama memnun değilim. Kumanda üzerindeki kulaklık girişine kulaklığı taktığımda uydu hoparlörden ses gelmeye devam ediyor. "Mute" yapıyosunuz hala kulaklıktan ses gelmeye devam ediyor ve uydudan yine kısık bir ses gelmeye devam ediyor. Çok saçma geldi. Bir de Vatan Bilgisayar söğütözü'nden aldım, Woofer'ın üzeri tozla kaplıydı. Sanırım biri kullanıp beğenmemiş sonra iade etmiş. Onu da bana kakaladılar. Yarın gidip iade edeceğim. Bu markadan çok soğudum.
  • bu markanın ürünlerini vatandan kim aldıysa geri veriyor bence vatan kullanılmış ürünleri satıyor ve sonra siz markaya laf etmek zorunda kalıyorsunuz vatandan çöp bile alınmaz
  • valla ben vatandan aldım bugun.gayet iyi ürün.sesi kumandadan tamamen kısınca kapanmıyor ses.illa mute butonuna basmak gerekiyor.ama duyulmayacak kadar kısıyor sesi.basslar tok,mdf olmasıyla da alakalı.uyduları piyano black cok şık duruyor,masamda yer kaplamıyo resmen,duvara da ascam ilerde.yer tutmasın,kablo kalabalıgı olmasın die creative t40 II almıstım fakat tatmin etmedi beni,bugun gittim aldım edifieri,ikiside suan duruyor evimde.birde log z5500 var o çok kalabalık yapıyor odamı cıkardım.isteyen arkadasa satabilrim t 40 ı yada z5500 ü.garantili tertemiz:)..edifiere gelecek olursak tekrar gercekten hemen alın derım,basslar gayet tatmın edıcı,sırf uyduların sıklıgı ıcın aldım ben dogrusu o ayrı,normalde logitec den sasmam:)ama log ve dier bircok markanın tweeter koymama arzusu beni çıldırtacak,niçin anlamıyorum koysunlar abi 100 lira daha veririm ya yeter artık...3300 bu açıdanda gayet iyi bir alternatif sunuyor,tweet barındırarak.x600 ü önermiş çogu arkadas ama bence 50 liraya deger bu ürün ses kontroluyle ve uydularınınn sıklıgıyla,kaldıkı rms farklı bambaska bır urun,hem x600 un uyduları odun gibi ne o öle,masamda yer olsun,sesini fullemem amele gibi her gün,ve biraz estetik istiyorum diyenler için ideal bence 3300...bazı arkadaslar vatan bilgisayarda rms degerlerinin yalnıs verıldıgını solemıs fakat dogru verılmıstır.30+12 x 2...

bence durup konusmanız zaman kaybı,mantıklı bir ürün,,,,gidin ve alın ben öyle yaptım....m3300 varlıgından dün haberdar oldugum bir üründü,gece forumdan okudum,sabah ilk iş aldım:)))ve edifier dan aldıgım ilk ürün oldu:)))

logitech in her ses sistemini kullandım ses kartlı yada onboardla.hatta hepsi hala duruyor..z2300,z5500...bilgisayarım harıc herseyım log desem yeridir,marka sempatizanıyımdır,ama edifier dan cok memnun kaldım...bu deneyımlerı son haddıne kadar yasamıs bırı olarak referans kabul edebılırsınız.saygılarr

• Bu ürünü bende bugün bostancı vatan dan aldım şu an yarından sonra filmi ile izliyorum kısacası tek kelime ile muhteşem ötesi sesi panasonic g20 42 plazmanın kulaklık çıkışından alıyorum ve hiç ummadığım kadar iyi düşünmeden hemen alınabilecek bir ürün.
  • Bende bu üründen aldım arkadaşlar. elimdeki microlab fc 361 ve microlab 6230 2+1 sistemi ile karşılaştırdım. Malesef ilk izlenimlerin olumlu değil. Özellikle tizler, twetera rağmen microlab a göre geride ve net değil. baslar yeterince yumuşak değil, ses gücü olarak microlab dan daha yüksek fakat işin içine netlik girdiği zaman microlab bir adım önde, bunun dışında vokaller ve midler microlab a göre çok az önde.

Genel görüşüm dengeli bir sistem değil. midler fazla ön plana çıkarılmış ve mid bas fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvcom07 -- 20 Mayıs 2011; 17:18:54 >
  • Bu urunu arkadasımın evınde deneme ımkanım oldu baslar tızler gayet yerınde bır cıhaz sıkıntı olmadan gonul rahatlıgıyla alıp kullabılecegınız bır urun bence olumsuz yorum yapanlar acaba gercekten dınlemısler mı bu cıhazı hayret edıyorum gercekten..
  • makovad hocam burda ürün hakkında sadece olumlu yorum yazılabilir diye bir kaide yok. Herkes görüşünü söylemiş. benimde kendi fikrimi belirtmem gayet doğal, üstüne yalancılıkla itham edilmem doğru degil. ayrıca yukarıda ürünün fiyatına göre yorum yaptım. yoksa çok daha acımasız olabilirdim. yine aynı fiyat aralığında satılan bir ürünlede karşılaştırma yaptım.

Ürünü şu anda kullanmaktayım. çeşitli eko ayarları ile denedim. malesef BENİM İSTEDĞİM sonucu elde edemedim. Birkaç güne seste ciddi bir oturma olmazsa satışa çıkaracağım.
  • MERHABA ARKADAŞLAR tweter IN MICROLAB A GÖRE ZAYIF OLMA İLTİMALİ YOK BEN CE: ÇÜNKİ MİCROLAB MİD SESLERİ ÖN PLANDADIR TWETER YOKTUR MİCROLABIN CIHAZLARININ ÇOĞUNDA VARSADA BEN GÖRMEDİM:3300 BEN CE HEM TİZ DE HEM MİD DE HEMDE BASTA ONPLANDADIR:ELEKRONİK CİHAZLAR ARKADAŞLAR ALLAH YAPISI DEĞİL KUL YAPISI ELBET SORUN ÇIKAR BİR ALETDE SORUN OLDU DİYE DİĞERLERİN DE DE SORUN ALACAK DEĞİLYA..BEN CE BU CİHAZI VE DİĞER CİHAZLARINIDA DİNLEMELİSİNİZ EDİFİERİN
  • arkadaşlar 3300sf ayarında o segmentte bir ürün daha yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.