Şimdi Ara

EDİFİER M3300SF KULLANAN YOKMU ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
11.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ürünü çok beğenerek almama karşın ürünü önceden belirttiğim nedenden dolayı geri iade ettim.Ürünlerin hepsinin el kumandası hatalı.Bakalım Edifier bunu ne zaman kabullenip çözüm yoluna gidecek.Önceleri sağ uydudan fazla ses veren sistemin el kumandası kendi kendine bozuldu ve bu seferde sesi kumandadan sıfırladığımız zaman sanki %40-50 lik seviyede açık gibi davranmaya başladı.Uzun lafın kısası sağdan ya da soldan fazla ses gelmesinin ya da sesi tamamen kapatınca sağ uydudan hışırtının devam etmesinin nedeni el kumandalarının hepsinin sorunlu olması.Tabiki alıcı bunu alırken sesli ortamda farkedemiyor ve satıcıda showroomlarda sesli ortamdan dolayı bunun farkında değil ama bu tecrübeyi evinizde kazanmanızı istemem.(Bu arada bu markayla uzaktan yakından ilişkim yok hatta ürününü büyük bir zevkle kullanıyordum)
    Saygılarımla
  • arkadaşlar subwoofer dan boğuk bir ses geliyor? normal mi bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoingToFree -- 12 Aralık 2011; 12:25:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoingToFree

arkadaşlar subwoofer dan boğuk bir ses geliyor? normal mi bu?

Evet Bas maalesef yetersiz. Eski Creative İnspire M2500''ün subwaferını tamir ettim ve onu kullanıyorum.Bas dediğin güm güm vurmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut78

quote:

Orijinalden alıntı: GoingToFree

arkadaşlar subwoofer dan boğuk bir ses geliyor? normal mi bu?

Evet Bas maalesef yetersiz. Eski Creative İnspire M2500''ün subwaferını tamir ettim ve onu kullanıyorum.Bas dediğin güm güm vurmalı.

evet hocam bass dediğin vurmalı
  • Biraz once vatan indiriminden yararlanip bi m3300sf aldim ama uydularin ses dagiliminda sorun var gibi sagdan daha fazla ses soldan az ses geliyor bunun nedeni driver falan olabilir mi acaba
  • ofis odam için almıştım bu ürünü. tam bir fiyat performans canavarı olduğunu söyleyebilirim. müzik dinleme keyfi üst düzeyde. ses sekmesi sonuna kadar kısılınca kulağınızı dayayınca duyabileceğiniz bir ses kalıyor evet ama bu bir sorun değil kanımca:) bahsedilen ses denge sorunu ise bende yok. iki uydudan eşit ses alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN

Biraz once vatan indiriminden yararlanip bi m3300sf aldim ama uydularin ses dagiliminda sorun var gibi sagdan daha fazla ses soldan az ses geliyor bunun nedeni driver falan olabilir mi acaba

?
  • burada hep sorunlardan bahsedilmiş.......hatta creative 2500 den den basının az olduğu bile yazılmış creative 2500 ün basını iyi bilirim
    x-600 (ferrari) göre atarabası........

Adam gibi x600 almak vaken m3300sf ye verilen paraya yazık diyorum........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallhunter -- 30 Aralık 2011; 23:02:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhunter

burada hep sorunlardan bahsedilmiş.......hatta creative 2500 den den basının az olduğu bile yazılmış creative 2500 ün basını iyi bilirim
    x-600 (ferrari) göre atarabası........

Adam gibi x600 almak vaken m3300sf ye verilen paraya yazık diyorum........

x600 ün m300sf ye göre ne gibi artıları var fiyat avantajından başka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoingToFree -- 31 Aralık 2011; 18:00:09 >
  • bugün vatan indiriminden 137tl 10 taksit olarak aldım hemen kurdum, şuan kullanıyorum, basslar logitech kadar derin olmasada tüm sesleri duyabilmek ayrı bir keyif veriyor. logitechte basslar ön plana cıkıyor müziğin geri kalanından hiç bir tat alamıyorsunuz. gerçekten tüm enstürmanları duymak isteyenler için ucuz ve kaliteli bir ürün.

edit: sesi son sese getirince bozulma olmuyor

ama yinede gözüm EDIFIER DA5000PRO' da kaldı. sesi mükemmel ama taşımaya gözüm yemedi =) 2 kutuymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 25 Temmuz 2012; 20:30:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

EDİFİER M3300SF KULLANAN YOKMU ?

edifier m3300sf ile, bu ayarlarla müthiş incesaz dinleniyor...Subwoofer daki bass ayarı da ortanın biraz üstünde şu anda, zevke göre biraz daha artırılabilir. Akustik ağırlıklı kısık sesde sakin sakin müzik dinleyen arkaşlar ,hiç logitech'e falan bulaşmasın bence, z323 ile bu yanlışı yaptım. z323 için çok kötü demiyorum, ama bana hitap etmiyor ve parasının karşılığını verdiğini düşünmüyorum, twiterı olmaması işi bozuyor, üstelik Z-623 gibi üst seviye ve pahalı bir ürüne bile twiter koymuyor logitech. TWITERSIZ SES SİSTEMİ OLMAZ, hem filmlerde, hem müziklerde çok acayip fark var şu an z323 e göre...
    Bir de şu ses kumandasından bahsedeyim biraz; bir kere ses ayar kısmını super yapmışlar, bu anlatılmaz, çevrilir...Sesi açıp kısmak acayip zevkli, yumuşak tepkili olmuş. Kumandayı elimin hemen ulaşabileceği görünmeyen bir yere koydum, kablo uzunlukları gayet yeterli, fazla fazla koymuş adamlar. Bir telefon falan geldiğinde, MUTE tuşu ile anında sesi sıfıra indirebilmek de çok kullanışlı, Logitech z323,bu konuda da sınıfta kalıyor. Kulaklık mevzusu benim hoşuma gitti, kulaklığı takıyorsun, sistem sesi otomatik yarıya iniyor, fakat kesilmiyor, mute tuşuna basınca kumandadaki mavi ışık sönüyor ve ses tamamen kesiliyor, yanlızca kulaklıktan ses geliyor, bazı arkadaşlarımızın hoşuna gitmemiş bu özellik ve bozukmuş gibi anlatmışlar. Aslında gayet iyi düşünmüş adamlar. Şu bir gerçek, edifier markası üfürükten değilmiş kesinlikle, logitech ise nokia gibi eskiden lider olan bir firma imajı veriyor artık bana.

Asaltek Selam,
    Bende bugün m3300sf aldım. Optimum ayarlarında yardımcı olurmusun, nasıldır; subwoofer bass ayarı ve equlizar ayarı vs.
    Birde Örnek hızı bit derinliği mesela niye sende stüdyo kalitesinde yane en altta değil sende.
    Tesekkurler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

quote:

edifier m3300sf ile, bu ayarlarla müthiş incesaz dinleniyor...Subwoofer daki bass ayarı da ortanın biraz üstünde şu anda, zevke göre biraz daha artırılabilir. Akustik ağırlıklı kısık sesde sakin sakin müzik dinleyen arkaşlar ,hiç logitech'e falan bulaşmasın bence, z323 ile bu yanlışı yaptım. z323 için çok kötü demiyorum, ama bana hitap etmiyor ve parasının karşılığını verdiğini düşünmüyorum, twiterı olmaması işi bozuyor, üstelik Z-623 gibi üst seviye ve pahalı bir ürüne bile twiter koymuyor logitech. TWITERSIZ SES SİSTEMİ OLMAZ, hem filmlerde, hem müziklerde çok acayip fark var şu an z323 e göre...
    Bir de şu ses kumandasından bahsedeyim biraz; bir kere ses ayar kısmını super yapmışlar, bu anlatılmaz, çevrilir...Sesi açıp kısmak acayip zevkli, yumuşak tepkili olmuş. Kumandayı elimin hemen ulaşabileceği görünmeyen bir yere koydum, kablo uzunlukları gayet yeterli, fazla fazla koymuş adamlar. Bir telefon falan geldiğinde, MUTE tuşu ile anında sesi sıfıra indirebilmek de çok kullanışlı, Logitech z323,bu konuda da sınıfta kalıyor. Kulaklık mevzusu benim hoşuma gitti, kulaklığı takıyorsun, sistem sesi otomatik yarıya iniyor, fakat kesilmiyor, mute tuşuna basınca kumandadaki mavi ışık sönüyor ve ses tamamen kesiliyor, yanlızca kulaklıktan ses geliyor, bazı arkadaşlarımızın hoşuna gitmemiş bu özellik ve bozukmuş gibi anlatmışlar. Aslında gayet iyi düşünmüş adamlar. Şu bir gerçek, edifier markası üfürükten değilmiş kesinlikle, logitech ise nokia gibi eskiden lider olan bir firma imajı veriyor artık bana.

Asaltek Selam,
    Bende bugün m3300sf aldım. Optimum ayarlarında yardımcı olurmusun, nasıldır; subwoofer bass ayarı ve equlizar ayarı vs.
    Birde Örnek hızı bit derinliği mesela niye sende stüdyo kalitesinde yane en altta değil sende.
    Tesekkurler..

Hayırlı olsun...
    Ben bassları sonuna kadar açmıyorum, yarıda falan duruyor, equaliser ayarını da resimdeki şekilde kullanıyorum, winamp equaliser'ı.
    Başka bir ayar yok zaten. Ayrıca örnek hızını pek kurcalamasan daha iyi, olduğu gibi kalsın bence, çok yüksek değerlerde, oyunlarda falan sapıtabiliyor, ses kartı sürücülerine bağlı olarak. Artırmanın pek de bir faydası olduğunu sanmam.

Bende iki adet var bu setten, ilk aldığımdan çok memnun olunca, bir tane de tv için aldım. Bu setten önce logitech almıştım benzer fiyata, arada uçurum fark olunca geri iade edip, yerine edifier almıştım. Tweeter yok bir kere, logitech başta oradan kaybediyor. İyi bir monitör, iyi bir telefon, iyi bir bilgisayar, her zaman iyi değildir, eskir, fakat iyi bir ses sistemi herzaman iyidir, ne eskir, ne de denklerinin fiyatı iner. Ayrıca tweetersız ses sistemi olmaz, olmamalı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aybala5

quote:

Asaltek Selam,
    Tesekkurler..

Hayırlı olsun...
    Ben bassları sonuna kadar açmıyorum, yarıda falan duruyor, equaliser ayarını da resimdeki şekilde kullanıyorum, winamp equaliser'ı.
    Başka bir ayar yok zaten. Ayrıca örnek hızını pek kurcalamasan daha iyi, olduğu gibi kalsın bence, çok yüksek değerlerde, oyunlarda falan sapıtabiliyor, ses kartı sürücülerine bağlı olarak. Artırmanın pek de bir faydası olduğunu sanmam.

Bende iki adet var bu setten, ilk aldığımdan çok memnun olunca, bir tane de tv için aldım. Bu setten önce logitech almıştım benzer fiyata, arada uçurum fark olunca geri iade edip, yerine edifier almıştım. Tweeter yok bir kere, logitech başta oradan kaybediyor. İyi bir monitör, iyi bir telefon, iyi bir bilgisayar, her zaman iyi değildir, eskir, fakat iyi bir ses sistemi herzaman iyidir, ne eskir, ne de denklerinin fiyatı iner. Ayrıca tweetersız ses sistemi olmaz, olmamalı.

Eyvallah hocam, şimdi sistemle Neşet Ertaş Üstadı dinledim de; dinleyecek adam da kalmadı artık. Sistem güzel dediğin gibi hoparlör uzun soluklu olur. Tekrar saol.
    İyi geceler.

• valla arkadaşlar bugun aldım 3300sf yi dogruya dogru konusmak lazım z523le aralarında cok fazla fark yok. edifier tizlerde logitech ise baslarda biraz daha iyi ikisinide alsanız ayrı ayrı kullanıp memnun olursunuz ikisinide dinledim.

fakat birçok arkadaşın dediği gibi edifierde daha kullanmamın ilk saatlerinde gece olduğunda kısık sese geçtiğimizde beynimizde noluyo ya bismillah diyoruz çünkü evet uyduların birinden fazla ses birinde daha az ses geliyor. benim durumumda soldakinden daha fazla geliyor.

dizayn açısından masa üstünde yer kaplama açısından alt komşuları rahatsız etmeme açısından ( logitech'in subwooferı bassı aşağıya veriyor ) edifier çok daha önde ve 30 tl şu an itibariyle daha ucuz.

ama gelgelelim benim gibi ses konusunda psikopat olan insanlar için hayatının belli yıllarını windowstan left channel volume yüzde 70lerde yaşamak rahatsız edici olabiliyor o sebepten bu gecem yarın vatana gidip z523 le değişim yapıyım mı yapmıyım mı sorusuna cevap aramakla geçicek. vatanda 15 gün içersinde ürünü kırıp dokmediginiz surece iade yapabiliyormusuz.

eğer aranızda edifierde benim ve başkalarınin yaşadıgı problemi yaşamayan varsa edifieri tavsiye ederim ama herkes bu problemi yaşıyosa başka bir matkaya yonelmenizi tavsiye ederim.

• Edifier 3300sf yi geri verdim 50 tl civarı fark ile Logitech Z506 5+1 modelini aldım ve su an yuzum guluyo gercekten subwoofer dedigin boyle olurmus dedirtti

Niye z523 deil z506 yı sectim diye sorarsanız da hem stereo deil surrond system hemde her uydunun ustunde tweeterları da var

Şu anda mutlu huzurlu ve memnunum

EK: Ayrıca sistemin center uydusunun ayarlanabilir kıskacı var ekrannın tvnin ustune koyabiliosunuz 10 numara olmus

Eksigi ses ayarının uzatma kablolu olup el altına gelebilmesi olabilir ama cok rahatsız ettigini soyleyemicem ses cok kaliteli gelince surekli pis bi sırıtma var.

Birde Frontların kablolar kısa odaya dagıtma imkanı yok pcnin etrafında kucuk bir kare yaratıp koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anathien_! -- 27 Ocak 2013; 18:00:56 >
  • Ben de yeni aldım. Çok memnunum. Önceden 2+0 dandik hoparlörlerim vardı. Müzik yerine GOYGOY dinliyormuşum resmen.
  • şimdi çıkıp edifier 3300 ü alacağım fakat dengeli olarak sesi verememe durumu kafamı kurcalıyor.bu herkesde yaşanan bir sıkıntı mı?
  • m3300sf almaya karar vermişken uydulardaki ses sorunu caydırdı :S ne alayım bilemedim :S
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.