Şimdi Ara

EDİFİER M3300SF KULLANAN YOKMU ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
11.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım sen olumsuz yorumlara aldırma ben edifier kullananlardan biriyim ses kalitesi gayet iyi hiç bir şekilde sıkıntın olmasın herkezin kulak zevki farklıdır. ben tercihimi edifierden yana kullandım. x600 de güzel bir cihaz baslar ve tizler birbirini tamamlıyor logıtech in z-523 modeline kafa tutuyo ses konusunda ama 3300sf gerçekten başarılı bir cihaz almanı tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar ürününün ses kalitesini beğenenler için aldığım hizlial.com faturalı ürünü 80tl den satıyorum. sadece 2 gün kullanıldı. malesef ses karakteri ben beğenmedim.

http://forum.donanimhaber.com/m_49313855/tm.htm
  • merhaba arkadaşlar ürün bence sağlam alınacak bir cihaz ama: benim kafama takılan satan arkadaşın iade etme sanşı varken neden iede etmiyor yormlarının zamanına baktımda daha zaman dolmamış iade edebilirsin arkadaşım zararına neden satıyorsun...kolaygelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barakuda0727

Arkadaşlar ürününün ses kalitesini beğenenler için aldığım hizlial.com faturalı ürünü 80tl den satıyorum. sadece 2 gün kullanıldı. malesef ses karakteri ben beğenmedim.

http://forum.donanimhaber.com/m_49313855/tm.htm

Ürünü şehir dışına satman çok zor hocam, kargo fiyatıyla sıfırına yaklaşacaktır.
  • oooo fiyat harika ama tabi ürün sağlamsa küçük uydulardan yüksek ses almak isteyenler kaçırmasın
  • http://www.techno-labs.com/1/16579/1/Edifier_M3300SF.html

LİNKTE DETAYLI İNCELEME BULDUM.ALANLARIN ÇOĞU İYİ DİYOR AMA İNCELEMEDE SUBWOOFER VASAT DEMİŞLER.

ÜRÜNÜ UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM UYGUN ZAMANDA ALICAKTIM AMA BU KAFAMI KARIŞTIRDI.BENİM İÇİN ASIL ÖNEMLİ OLAN BASSTIR ZATEN AZDA OLSA CAMI KAPIYI İÇİMİ TİTRETMESİDİR ÖNEMLİ OLAN.AMA SUBWOOFER VASAT DENMİŞ KULLANAN ARKADAŞLAR NE DİYOR DEDİĞİM KADAR GÜÇLÜ BASS VEREBİLİRMİ?
  • Hocam artık ptt kargo ile gönderirim. ürün sağlam merak etmeyin. 2 gün kullandım. ama dediğim gibi benim pek zevkime uymadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirusta2011

merhaba arkadaşlar ürün bence sağlam alınacak bir cihaz ama: benim kafama takılan satan arkadaşın iade etme sanşı varken neden iede etmiyor yormlarının zamanına baktımda daha zaman dolmamış iade edebilirsin arkadaşım zararına neden satıyorsun...kolaygelsin

hocam haklısın. şimdi benim faturada 10a yakın ürün var. eğer ürünü aide ettğimde faturayı göndermem gerek. diğer ürünler için tekara bana fatura gönderirlermi? şu an için satıştan çekiyorum arkadaşalr

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar ürün bence sağlam alınacak bir cihaz ama: benim kafama takılan satan arkadaşın iade etme sanşı varken neden iede etmiyor yormlarının zamanına baktımda daha zaman dolmamış iade edebilirsin arkadaşım zararına neden satıyorsun...kolaygelsin

hocam haklısın. şimdi benim faturada 10a yakın ürün var. eğer ürünü aide ettğimde faturayı göndermem gerek. diğer ürünler için tekara bana fatura gönderirlermi? şu an için satıştan çekiyorum arkadaşalr

SETİ AYLARDIR ARAŞTIRIYORUM HOCAM PEKİ DÜRÜST Bİ SATICI OLARAK SETİN NEYİNİ BEĞENMEDİN AÇIKLAYABİLİRMİSİN HOCAM BASS BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ AMA BASSLARA KÖTÜ DENMİŞ SENCE NASIL İÇİNİ KAPIYI VS TİTRETMİYOMU

SATIŞTAN VAZGEÇSENDE BU SORULARIMI CEVAPLAYABİLİRMİSİN

• quote:

Orijinalden alıntı: Crytek_09

quote:

quote:

SETİ AYLARDIR ARAŞTIRIYORUM HOCAM PEKİ DÜRÜST Bİ SATICI OLARAK SETİN NEYİNİ BEĞENMEDİN AÇIKLAYABİLİRMİSİN HOCAM BASS BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ AMA BASSLARA KÖTÜ DENMİŞ SENCE NASIL İÇİNİ KAPIYI VS TİTRETMİYOMU

SATIŞTAN VAZGEÇSENDE BU SORULARIMI CEVAPLAYABİLİRMİSİN

pm attım. hocam.

• 2 gün önce aldım ürün çok iyi . müzik dinlemenin keyfi başka ve bass sesi iyi ve bass sesini kendin ayarlıyorsun . lcd televizyona taktım bence sesi gayet iyi .
    2 adet “Süper Flat” tasarımlı ultra ince uydular duvara monte edilebiyor. ben tavsiye ederim
  • Bir kaç kez aldığım vatan bilgisayar şubesini arayarak sesi tamamen kumandadan kapatınca sağ uydudan ses geldiğini belirttim.Onlarda ürününüzde hata olabilir dediler haklı olarak.(Onlar gürültülü ortamda oldukları için birde psikopat olmadıkları için farkedemiyorlar ve böyle rutin bir reddetmeye girişiyorlar hemen) Ürünü kargolayın dediler fakat gidip başka vatan bilgisayar şubesinde kendim tekrar test ettim ve haklıydım.Sonra Edifier Türkiye distribütörünü aradım onlarda önce bir gelenek olan reddetme olayına girdiler.Sonra arkadaş ne kadar psikopat olduğumu anlayınca evet birkaç kişi daha böyle bir problemden bahsetti dedi ve durumu kabullendi.Ama maalesef bir sonuca varmadı.Bir seferinde de soldaki uydudan sesi açmama rağmen çok kısık ses geliyordu.Kumandasını elimde hafiffe sarsınca tekrar ses gelmeye başladı.Sanırım bu problem ses kontrolünün kumandasında kaynaklanıyor(sesi tamamen kısamaması da bundan)Üründen gayet memnun olmama rağmen yinede böyle bir üründe böyle bir sorun olması ve bunun için hiçbişey yapmadan üstünü kapatmaya çalışmaları can sıkıcı.Çünkü söylediğiniz zaman önce muhakkak size yooo yok öyle bişey diyorlar.Sonra ısrar ettiğinizi görünce durumu kabulleniyorlar.Buda baştan atma politikası sanırım.Ama yinede ürün gayet başarılı.Bilgilendirme amaçlı olsun istedim.Saygılar

• ses kumandasını takmadan çalışmıyor mu bu alet, ben de bugün almayı düşünüyorum...x600 alacaktım, sonra buna karar kıldım...
  • x600 ün sesini vatanda dinlemiştim, logitech lere göre baya iyiydi, fakat arkadaşın marka sevdalısı caydırmasıyla logitech z323 almıştım. Ama aklım x600 de kalmıştı, dekoratif olarak da kullanabilmek adına EDİFİER M3300SF 120TL ye vatandan az önce siparişi verdim. logitech z323 kullanıyorum şu an, ürün gelince ikisi arasındaki ses farkını yazarım. z323 ü de tv ye bağlayacam. Daha doğrusu hangisi daha iyiyse, bilgisayara bağlanma hakkı onun olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

x600 ün sesini vatanda dinlemiştim, logitech lere göre baya iyiydi, fakat arkadaşın marka sevdalısı caydırmasıyla logitech z323 almıştım. Ama aklım x600 de kalmıştı, dekoratif olarak da kullanabilmek adına EDİFİER M3300SF 120TL ye vatandan az önce siparişi verdim. logitech z323 kullanıyorum şu an, ürün gelince ikisi arasındaki ses farkını yazarım. z323 ü de tv ye bağlayacam. Daha doğrusu hangisi daha iyiyse, bilgisayara bağlanma hakkı onun olacak.

Sen sen ol X-600'den uzak ol,hiç bası olmayan dandik bir sistem.Ben 2 ay zor dayandım ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10
    quote:

x600 ün sesini vatanda dinlemiştim, logitech lere göre baya iyiydi, fakat arkadaşın marka sevdalısı caydırmasıyla logitech z323 almıştım. Ama aklım x600 de kalmıştı, dekoratif olarak da kullanabilmek adına EDİFİER M3300SF 120TL ye vatandan az önce siparişi verdim. logitech z323 kullanıyorum şu an, ürün gelince ikisi arasındaki ses farkını yazarım. z323 ü de tv ye bağlayacam. Daha doğrusu hangisi daha iyiyse, bilgisayara bağlanma hakkı onun olacak.

Sen sen ol X-600'den uzak ol,hiç bası olmayan dandik bir sistem.Ben 2 ay zor dayandım ona.

kardeş, sen Logitech Z-623 cüsün. O alet bas için yaratılmış zaten. x600 ü beğenmemen çok doğal, hatta M3300SF nin bası da sana uymaz. Benim beklentim daha çok mid ve tizden yana. Kısık sesle dinlemek için aldım. Senin z623 ile bas konusunda boy ölçüşemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 7 Haziran 2011; 13:34:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10
    quote:

kardeş, sen Logitech Z-623 cüsün. O alet bas için yaratılmış zaten. x600 ü beğenmemen çok doğal, hatta M3300SF nin bası da sana uymaz. Benim beklentim daha çok mid ve tizden yana. Kısık sesle dinlemek için aldım. Senin z623 ile bas konusunda boy ölçüşemez.

Ben yaklaşık 1 yıl önce kullandım X-600,şimdiki sistemime göre kıyas yaparak demedim dostum,sadece dengesiz bir sesi vardı,diğer dediğin sistemi bilmiyorum ama X-600 almamandan yana olduğum için yorum yaptım.

• %25 indirim falan yokken vatandan 120TL ye aldığım edifier M3300SF 2.1 set geldi...ilk izlenimlerim, şu an kullanmış olduğum logitech z323, edifier a göre bas ve mid bakımından daha başarılı, ama genel olarak edifier daha güzel ses veriyor, çünkü twiter ı var ve tiz seslerde bariz çıtır çıtır bir ses alıyorum. Edifier deki sorun baslar güçlü, ama derinden gelmiyor, pat pat diye vuruyor, titremiyor. Bu konuda logitech de tabiki çok da super sayılmaz aslında. İkisi de yaklaşık aynı fiyata, fakat benim tercihim edifier den yana, benim için çıtır çıtır müzik daha önemli. Ekolayzır ayarları çok önemli, biraz deneme yaparak uygun ayarlara getirince müthiş olacak gibi görünüyor.
    Filmlerde edifier uçuyor, çatırtı sesleri özellikle, bir sinemadaymış hissi veriyor. z323 twiter eksikliğini burada da bolca hissediyoruz.TWITER ve EKOLAISER ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞLAR, pas geçmeyin sakın. edifier m3300sf, 120 TL, yi çok kullanışlı kumandası, twiterları ve müthiş dekoratif ön kolonlarıyla sonuna kadar hakediyor. Ben tavsiye ederim, z323 ise 20-30TL daha ucuz olmayı hakediyor. Twiterı olsaymış bence edifieri devirebilirdi.

• edifier m3300sf ile, bu ayarlarla müthiş incesaz dinleniyor...Subwoofer daki bass ayarı da ortanın biraz üstünde şu anda, zevke göre biraz daha artırılabilir. Akustik ağırlıklı kısık sesde sakin sakin müzik dinleyen arkaşlar ,hiç logitech'e falan bulaşmasın bence, z323 ile bu yanlışı yaptım. z323 için çok kötü demiyorum, ama bana hitap etmiyor ve parasının karşılığını verdiğini düşünmüyorum, twiterı olmaması işi bozuyor, üstelik Z-623 gibi üst seviye ve pahalı bir ürüne bile twiter koymuyor logitech. TWITERSIZ SES SİSTEMİ OLMAZ, hem filmlerde, hem müziklerde çok acayip fark var şu an z323 e göre...
    Bir de şu ses kumandasından bahsedeyim biraz; bir kere ses ayar kısmını super yapmışlar, bu anlatılmaz, çevrilir...Sesi açıp kısmak acayip zevkli, yumuşak tepkili olmuş. Kumandayı elimin hemen ulaşabileceği görünmeyen bir yere koydum, kablo uzunlukları gayet yeterli, fazla fazla koymuş adamlar. Bir telefon falan geldiğinde, MUTE tuşu ile anında sesi sıfıra indirebilmek de çok kullanışlı, Logitech z323,bu konuda da sınıfta kalıyor. Kulaklık mevzusu benim hoşuma gitti, kulaklığı takıyorsun, sistem sesi otomatik yarıya iniyor, fakat kesilmiyor, mute tuşuna basınca kumandadaki mavi ışık sönüyor ve ses tamamen kesiliyor, yanlızca kulaklıktan ses geliyor, bazı arkadaşlarımızın hoşuna gitmemiş bu özellik ve bozukmuş gibi anlatmışlar. Aslında gayet iyi düşünmüş adamlar. Şu bir gerçek, edifier markası üfürükten değilmiş kesinlikle, logitech ise nokia gibi eskiden lider olan bir firma imajı veriyor artık bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asaltek -- 10 Haziran 2011; 15:39:43 >

• x540 mı EDİFİER M3300SF ???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.