Şimdi Ara

EDİFİER M3300SF KULLANAN YOKMU ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
11.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri 5.1 diğer 2.1 sistem, direk kıyas yapmak çok saçma olur. Genel kullanım amacı ve bütçe nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asaltek

EDİFİER M3300SF KULLANAN YOKMU ?

edifier m3300sf ile, bu ayarlarla müthiş incesaz dinleniyor...Subwoofer daki bass ayarı da ortanın biraz üstünde şu anda, zevke göre biraz daha artırılabilir. Akustik ağırlıklı kısık sesde sakin sakin müzik dinleyen arkaşlar ,hiç logitech'e falan bulaşmasın bence, z323 ile bu yanlışı yaptım. z323 için çok kötü demiyorum, ama bana hitap etmiyor ve parasının karşılığını verdiğini düşünmüyorum, twiterı olmaması işi bozuyor, üstelik Z-623 gibi üst seviye ve pahalı bir ürüne bile twiter koymuyor logitech. TWITERSIZ SES SİSTEMİ OLMAZ, hem filmlerde, hem müziklerde çok acayip fark var şu an z323 e göre...
    Bir de şu ses kumandasından bahsedeyim biraz; bir kere ses ayar kısmını super yapmışlar, bu anlatılmaz, çevrilir...Sesi açıp kısmak acayip zevkli, yumuşak tepkili olmuş. Kumandayı elimin hemen ulaşabileceği görünmeyen bir yere koydum, kablo uzunlukları gayet yeterli, fazla fazla koymuş adamlar. Bir telefon falan geldiğinde, MUTE tuşu ile anında sesi sıfıra indirebilmek de çok kullanışlı, Logitech z323,bu konuda da sınıfta kalıyor. Kulaklık mevzusu benim hoşuma gitti, kulaklığı takıyorsun, sistem sesi otomatik yarıya iniyor, fakat kesilmiyor, mute tuşuna basınca kumandadaki mavi ışık sönüyor ve ses tamamen kesiliyor, yanlızca kulaklıktan ses geliyor, bazı arkadaşlarımızın hoşuna gitmemiş bu özellik ve bozukmuş gibi anlatmışlar. Aslında gayet iyi düşünmüş adamlar. Şu bir gerçek, edifier markası üfürükten değilmiş kesinlikle, logitech ise nokia gibi eskiden lider olan bir firma imajı veriyor artık bana.

Ne olursa olsun bu ses kumandasındaki sesi sıfıra düşürünce sağ uydudan ses gelme sorununu bir an önce resmi olarak kabullenip çözmeleri gerekmekte ürünün başarısına gölge düşürüyor...

• @AgentE
    benim vatandan aldığım sistemde öyle bir sorun yok, sesi sonuna kadar kısınca kulağımı hoparlöre dayadığımda çok az ses geliyor, fakat her iki taraftan da eşit geliyor. Sesi yavaş yavaş açtığımda da herhangi bir sağa sola ses kayması yok. Son sürümlerde bu problemi gidermiş olabilirler, ya da bazı seriler bozuk olabilir. Ama kasacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

@aysuco
    5.1 ya da 2.1 lerde logitech yerine edifier tercih edilebilir, ama derinden gelen çok kaliteli bas için edifier ın m3300sf bence uygun değil. Bu fiyat seviyesinde çok üstün bas veren cihaz zor bulursun. Fakat çıtır çıtır akustik bu fiyat seviyesinde edifier ile mümkün. Twiterın farkını filmlerde ve müziklerde bas a tercih ediyorsan (ki bu cihazda hayvan gibi bir woofer yok değil) o zaman edifier ın 5.1 veya 2.1 setlerine bakabilirsin. Filmlerdeki çatırtılar bir başka oluyor twiter la...Bunu hem logitech, hem de edifier ı sakin bir ortamda deneyimlemiş arkadaşlar bilir.

• edifier m3300sf yi daha çok beğenince yeni aldğım logitech z323 boşa çıktı.
    logitech z323 ü vatanbilgisayar mağazasından alalı henüz 2 hafta olmadı, geri alırlar mı ya da yerine daha pahalı ya da daha ucuz başka bir ürün alabilir miyim? Ya da bir tane daha edifier alsam da olur.
  • bu konuda tavsiye yok mu arkadaşlar, logitech z323 ü vatan bilgisayar geri alır mı, daha pahalı bişeyler de alabilirim yerine, para iadesine gerek yok.
  • tabiki alırlar kutuyu bozmadıysan daha üst model almak istediğini belirt yardımcı olurlar mutlaka :)
  • arkadaşlar haydin vatanbilgisayara edifierde %20 indirim var sessistemi ihtiyacı olanlar hiç zaman kaybetmeden vatana gitsin
  • quote:

@AgentE
    benim vatandan aldığım sistemde öyle bir sorun yok, sesi sonuna kadar kısınca kulağımı hoparlöre dayadığımda çok az ses geliyor, fakat her iki taraftan da eşit geliyor. Sesi yavaş yavaş açtığımda da herhangi bir sağa sola ses kayması yok. Son sürümlerde bu problemi gidermiş olabilirler, ya da bazı seriler bozuk olabilir. Ama kasacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

@aysuco
    5.1 ya da 2.1 lerde logitech yerine edifier tercih edilebilir, ama derinden gelen çok kaliteli bas için edifier ın m3300sf bence uygun değil. Bu fiyat seviyesinde çok üstün bas veren cihaz zor bulursun. Fakat çıtır çıtır akustik bu fiyat seviyesinde edifier ile mümkün. Twiterın farkını filmlerde ve müziklerde bas a tercih ediyorsan (ki bu cihazda hayvan gibi bir woofer yok değil) o zaman edifier ın 5.1 veya 2.1 setlerine bakabilirsin. Filmlerdeki çatırtılar bir başka oluyor twiter la...Bunu hem logitech, hem de edifier ı sakin bir ortamda deneyimlemiş arkadaşlar bilir.

Dostum vatana gidip tekrar bakıcam belkide yeni ürünlerinde sessizce bu sorunu halletmiş olabilirler(hiç ümidim olmasa da) umarım öyle olmuşturda bende geri verir yenisini alırım.Yoksa bu fiyata alınabilecek başka bir alternatif YOK...Maddi olarak bu aralıklarda dolanıyorsanız gidip bişeyleri kıyaslamak için vakit kaybetmenize gerek de YOK...(Kıyaslamışları var :) )

• bEN BUGÜN SİPARİŞİNİ VERDİM... ÜRÜNÜ 1 AY ÖNCE VATAN SÖĞÜTÖZÜNDE DENEMİŞTİM GERÇEKTENDE SESİ ÇOK GÜZEL TOK VE SESİ ÇOK NET ORADAKİ ÇOCUK BANA MİCROBLAP I TAVSİYE ETMİŞTİ AMA KULAĞIMAMI BAKAYIM ADINAMI BAKAYIM DEDİM EDİFİER SİPARİŞİ VERDİN 105 TL YE VATANDAN ALDIM GELMESİNİ BEKLİYORUM BAKALIM
  • quote:

edifier m3300sf yi daha çok beğenince yeni aldğım logitech z323 boşa çıktı.
    logitech z323 ü vatanbilgisayar mağazasından alalı henüz 2 hafta olmadı, geri alırlar mı ya da yerine daha pahalı ya da daha ucuz başka bir ürün alabilir miyim? Ya da bir tane daha edifier alsam da olur.

quote:

bu konuda tavsiye yok mu arkadaşlar, logitech z323 ü vatan bilgisayar geri alır mı, daha pahalı bişeyler de alabilirim yerine, para iadesine gerek yok.
    logitech z323, 1 ay dolmadan(28-29gün falan olmuştu) geri iadeyi hiç itiraz yapmadan aldılar, hemen alakasız başka birşeyler aldım, mouse falan.
    Kutuyu, içinde hiç eksik gedik kalmayacak şekilde, ürünlerin jelatin korumalarına kadar güzelce yapıştırıp bantladım, adam geri iade için götürdüğüm paketi açma gereği bile duymadı. O yüzden alınan ürünleri açarken biraz hevesi dizginleyip, hayvanlar gibi açmamak lazım, bazen insan hevesle öyle yapabiliyor, sakla samanı, gelir zamanı.

• benimde alalım 5 gün falan oldu,sadece PS3'de kullanıyorum, video clip,film ve oyun olarak GT5 oynuyorum çokda memnunum özellikle 69 model chevrolet camaroyu sürmesi daha zevkli hale geldi.
  • X-600 hakkında burda saçma sapan yorumlar yapılmış.Bu yorumların kesinlik gerçeklerden çok uzak olduğunu belirtiorum.
    Şu anda lcd tv de kullanıyorum ve çok memnunum...Bassa bass tiz se tiz...Ses seviyesi 3-1 in üzerine çıkarmaya korkuyorum...

Daha önce logi X-530,Philips mms 460, Philips A2 610 kullandım kesinlikle ve kesinlikle bu modellerden her yönüyle üstün olduğunu gördüm...İnanmıcaksınız ama logiyi ve mms 460 ı 15 gün olmadan iade etmiştim...

X-600 ses dengesi yönüyle tabiki baslarda yarışamaz fakat ses dengesi ve kalitesi olarak Logi z5450 den daha iyi oldunu gördüm...

Ürünü irde fiyatı yönüyle karşılaştırma yaparsak diğer saydığım cihazlarlan aralarında ne kadar fark var anlamak çok da zor olmasa gerek...

• 3300 kategorisindeki en iyi ürün ben hepsini bas test. Parçalarınız test ettim
  • bende bugün bu ses sistemini vatan bilgisayardan aldım orda deneme sistemleri deneme şansım oldu ama demo mp3leri çok dandik olduğu için ses sistemlerinin tam anlamıyla sesini alamıyorsunuz. bi kaç sisteme baktım en çok hoşuma giden m3300sf oldu. 120 liraya worlda 12 taksit yapıyolar. edifierlerde %20 indirim war eğer 2.1 düşünüyosanız kesinlikle tavsiyem olur. yüksek seslerde bile seste cızırtı bassda patlama filan olmuyor. bu fiyatlarda alınabilecek en iyi ses sistemi.
  • Bende dayanamayıp sipariş verdim , haftasonuna kadar gelir sanırım.
  • Vatan bilgisayarda sesini dinlemiştim tam bir f/p ürünü.

X600 e verilen paraya yazık diyorum. Adam gibi m3300sf varken.
  • GECE DÜŞÜK SESTE MÜZİK DİNLERKEN SOL KOLONDAN SAĞ KOLONA GÖRE DAHA FAZLA SES GELDİĞİNİ FARKETTİM SES KARTINDAN SES DENGESİNİ SAĞA KAYDIRDIM BİRAZ DÜZELME OLDU AMA TATMİNKAR DEĞİL. KULLANAN BAŞKA ARKADAŞLARDA BÖYLE Bİ SORUN WARMI ACABA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuSTuKiLLa

GECE DÜŞÜK SESTE MÜZİK DİNLERKEN SOL KOLONDAN SAĞ KOLONA GÖRE DAHA FAZLA SES GELDİĞİNİ FARKETTİM SES KARTINDAN SES DENGESİNİ SAĞA KAYDIRDIM BİRAZ DÜZELME OLDU AMA TATMİNKAR DEĞİL. KULLANAN BAŞKA ARKADAŞLARDA BÖYLE Bİ SORUN WARMI ACABA.

Malesef herkeste bu problem mevcut.
  • Arkadaşlar , benim için Akcent - My Passion şarkısını bir dinler misiniz başlangıçta intro bölümün de 2 uydu hoparlörü birden 27 , 28. sn lere kadar cızırtıyor acaba sizinki de öyle mi sesi biraz açın fazla açmanıza da gerek yok PC % 50 Kumanda % 30 - 40 civarı çok net şekilde ikisi birden cızırtıyor ttzzzzzz gibi sonra düzeliyor.

Tiz şarkılarda da çok tiz oluyor bir türlü hafif de olsa yüksek sesli dinleyemiyorum.

Aynı olayı Jennifer Lopez Ft Pitbull - On the Floor 'da başlangıçta da yapıyor , lütfen bir dinleyip sonucu söyler misiniz bu olayı masaüstü pc ile kullanırken de yapıyordu , laptop ile kullanırken de yapıyor ancak laptop ile kullanırken çok daha beter belli oluyor.

Sizce ürün garantilik mi ???
  • Edifier M3300SF'yi Vatanın %25 kampanyasından aldım. Uzun süre uzaktan kumandalı 2+1 araştırdım ama olmadı. Bu arada Microlab solo7c aldım, arızalı çıktı iade ettim. Sonunda M3300SF de karar kıldım. Kullanan arkadaşların yorumlarına güvenerek tabiiki.Ürünü yaklaşık bir haftadan beri kullanıyorum. Müzik dinlemek ve müziğin ince detaylarına ulaşmak için uygun olabileceğini düşünmüştüm.
    Bana göre ürünün +'ları
    Ürün bana göre gayet şık ve estetik,
    Bu fiyata bulabildiğim en ideal 2+1 ses sistemi,
    Kablolu kumandası çok işlevli,
    Kumandadan on/off kontrollü,
    Kumanda üzerinde aux girişi,
    Kumanda üzerinde speaker çıkışı,
    Bass kabinin önünden açma-kapama.
    Bana göre ürünün -'lerı
    Bas'ı yetersiz buldum.
    Açma ve kapama sırasında çıkan poff diye ses rahatsız edici,
    Toplamda 54w'lık ses gücünü yetersiz buldum. Sanki gerçek güç bu değil.
    Not: Daha önce Creative M2500 İnspire modelini kullanmıştım. Kıyaslamamı buna göre yaptım.
    M3300Sf, M2500 İnspire'den daha üstün gözükmesine rağmen özellikle basları konusunda yetersiz olduğu kanısındayım.
    Sonuç olarak F/P olarak alınabilecek bir ürün diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgut78 -- 6 Kasım 2011; 18:58:58 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.