Şimdi Ara

EDİFİER M3300SF KULLANAN YOKMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
11.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU ÜRÜNÜ KULLANAN BİRİLERİNİ ARIYORUM ACİL ....DAYANIKLILIK AÇISINDAN GARANTİ AÇISINDAN SERVİS AÇISINDAN
    BASLARINDA Bİ SORUN OLUYORMU UYDULARINDAN CIZILDAMALAR GELİYORMU :%70-80 GİBİ SES DÜZEYİNDE NET Bİ BOZULMA OLUYORMU ARKA PLAN SESLERİ GAYET İYİ ALGILANABİLİRMU BU SORULARIN CEVABINI KULLANAN BİRİLERİNDEN MUTLAKA DUYMAK İSTİYORUM KOLAY GELSİN ....

• Nefis bir cihaz arkadaşım flat hoparlörler var istersen tavana bile asabilirsin, X600 kadar iyi ses veriyor subwoofer o kadar ağır ve sağlam ki hatta subwoofer arkasında soğutucu var. Uyduları masa üstüne bıraktığında sesten yer değiştirmeye başlıyor :)
    İncelemesi de burda,
    http://www.pckoloji.com/ses-sistemleri/18162-edifier-m3300sf-2-1-ses-sistemi.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuubuu

Nefis bir cihaz arkadaşım flat hoparlörler var istersen tavana bile asabilirsin, X600 kadar iyi ses veriyor subwoofer o kadar ağır ve sağlam ki hatta subwoofer arkasında soğutucu var. Uyduları masa üstüne bıraktığında sesten yer değiştirmeye başlıyor :)
    İncelemesi de burda,
    http://www.pckoloji.com/ses-sistemleri/18162-edifier-m3300sf-2-1-ses-sistemi.html
    x600 bu sistemden düşük nasıl onun kadar iyi ses veriyo anlamadım şimdi x600 daha mı iyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: joly_joker

x600 bu sistemden düşük nasıl onun kadar iyi ses veriyo anlamadım şimdi x600 daha mı iyi ?

Alıntıları Göster
    yok amacım aslında şun anlatmaktı uydular flat olmasına rağmen tweeter ları sayesinde en az x600 kadar iyi ses veriyor. Ama ben x600 kullanıyorum bana 3300SF mi ? Yoksa X600 mü dersen x600'u edifier'ın başka bir 5+1 ine bile değişmem bu anlamda biraz model sempatizanlığı yapıyorum.

• quote:

yok amacım aslında şun anlatmaktı uydular flat olmasına rağmen tweeter ları sayesinde en az x600 kadar iyi ses veriyor. Ama ben x600 kullanıyorum bana 3300SF mi ? Yoksa X600 mü dersen x600'u edifier'ın başka bir 5+1 ine bile değişmem bu anlamda biraz model sempatizanlığı yapıyorum.

Alıntıları Göster
    edifier x600 almayı düşünüyorum sistemin tizleri nasıl set hakkında bilgi verirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

edifier x600 almayı düşünüyorum sistemin tizleri nasıl set hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    Dostum uydu üzerindeki mid + tweeter'lar sayesinde çok iyi tiz veriyor. Aslında şu an piyasadaki ses sistemlerinin bir çoğu ya bas ağılıkı ya da tiz ağırlıklı ürünler.
    Bu yüzden X600 deki ses dengesi yüzünden tavsiye ederim. Ama ürünü kullandığında performansına çok şaşıracaksın. Bak şöyle bir örnek vereyim, en iyi basına güvendiğim şarkılardan biri olan Moloko - Forever More'u hangi sistemde dinlediysem baslar yüzünden ses hep bozuk geldi, ama bu sistemde bu şarkıyı son seste dinliyorum bass full bu arada bana mısın demiyor henüz seste bir pürüz bir bozulma yaşamadım

Buradan da bakabilirsin.
    http://site.harwarena.com/Edifier-X-600-Incelemesi/2.html
    post'u editledim link'e D eklemeniz lazım har dan sonra d ekleyiniz:)
    linkten bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuubuu -- 12 Haziran 2010; 12:45:07 >

• quote:

Dostum uydu üzerindeki mid + tweeter'lar sayesinde çok iyi tiz veriyor. Aslında şu an piyasadaki ses sistemlerinin bir çoğu ya bas ağılıkı ya da tiz ağırlıklı ürünler.
    Bu yüzden X600 deki ses dengesi yüzünden tavsiye ederim. Ama ürünü kullandığında performansına çok şaşıracaksın. Bak şöyle bir örnek vereyim, en iyi basına güvendiğim şarkılardan biri olan Moloko - Forever More'u hangi sistemde dinlediysem baslar yüzünden ses hep bozuk geldi, ama bu sistemde bu şarkıyı son seste dinliyorum bass full bu arada bana mısın demiyor henüz seste bir pürüz bir bozulma yaşamadım

Buradan da bakabilirsin.
    linkten bakabilirsiniz.

Merhaba bugün geldi X600, güzel alet.Bu fiyata güzel performans veriyor fakat sol uydu hoperlörü sağ uydu hoperlöründen çok az daha fazla ses veriyor.Denetim masasından,Ses Konuşma ve Müzik aygıtlarına oradan da Ses Efekti Ve Aygıtlarına girdikten sonra Hoperlör Ses Ayarından sol tarafı kıstığımda sağ taraf daha az ses veriyor sola göre sizde de böyle bir durum mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 14 Haziran 2010; 19:12:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

Buradan da bakabilirsin.
    linkten bakabilirsiniz.

Merhaba bugün geldi X600, güzel alet.Bu fiyata güzel performans veriyor fakat sol uydu hoperlörü sağ uydu hoperlöründen çok az daha fazla ses veriyor.Denetim masasından,Ses Konuşma ve Müzik aygıtlarına oradan da Ses Efekti Ve Aygıtlarına girdikten sonra Hoperlör Ses Ayarından sol tarafı kıstığımda sağ taraf daha az ses veriyor sola göre sizde de böyle bir durum mevcut mu?

Alıntıları Göster
    arkadaşım aldığın yere direk geri gönder yenisi ile değiştirsinler sıfır cihazda üretim hatası vardır ? Ya da çözdün mü sorunu ne yaptın ?

• quote:

arkadaşım aldığın yere direk geri gönder yenisi ile değiştirsinler sıfır cihazda üretim hatası vardır ? Ya da çözdün mü sorunu ne yaptın ?

1 gün elimde kaldıktan sonra verdim garantiye.Sonra para iadesi yapıldı.Bakalım kaç günde gelecek para iadesi.Bi süresi var mı bunun yoksa yine arayıp sıkıştırmak gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 19 Haziran 2010; 20:01:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

1 gün elimde kaldıktan sonra verdim garantiye.Sonra para iadesi yapıldı.Bakalım kaç günde gelecek para iadesi.Bi süresi var mı bunun yoksa yine arayıp sıkıştırmak gerekiyor mu?

Alıntıları Göster
    Ardı ardına olacak ama Vatan Bilgisayar'dan para iadesi ne zaman gelir?Yarın bi arayacağım da daha yatmamış para çünkü.

• quote:

Buradan da bakabilirsin.
    linkten bakabilirsiniz.

Hocam şimdi bu edifier x600 logitech x230dan bas kalitesi, derinliği ve şiddeti olarak daha tatminkar sonuçlar verebilir mi? Tiz olayına değinmiyorum x600 bu konuda direk favori ama bas konusunda 7 inçlik o subwoofer x230dan daha derin ve şiddetli bas verebiliyor mu merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: General Daimos

quote:

Buradan da bakabilirsin.
    linkten bakabilirsiniz.

Hocam şimdi bu edifier x600 logitech x230dan bas kalitesi, derinliği ve şiddeti olarak daha tatminkar sonuçlar verebilir mi? Tiz olayına değinmiyorum x600 bu konuda direk favori ama bas konusunda 7 inçlik o subwoofer x230dan daha derin ve şiddetli bas verebiliyor mu merak ettim.

Alıntıları Göster
    Daha Fazla Bas İstiyorsanız EDİFİER M3300SF daha iyi olabilir x600 dan diye tahmin ediyorum
    x600 daha kaliteli olabilir ödülleride var 45-50 tl fazla vermeye değermi onu bilemiyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-m3300sf-m3300sf-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43910

• quote:

Orijinalden alıntı: joly_joker

Daha Fazla Bas İstiyorsanız EDİFİER M3300SF daha iyi olabilir x600 dan diye tahmin ediyorum
    x600 daha kaliteli olabilir ödülleride var 45-50 tl fazla vermeye değermi onu bilemiyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/edifier-m3300sf-m3300sf-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43910

Alıntıları Göster
    bende bundan düşünüyorum kullanan birileri warmı

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanxtr

bende bundan düşünüyorum kullanan birileri warmı

Alıntıları Göster
    Size alternatif olarak Creative T3200'ü öneririm, şaşırılacak kadar dengeli ve kaliteli sese sahip mediamarkt ve electroworld'de 99 TL'den satılıyor. Uydularının dokunduğunuzda ağırlığından ve malzeme kalitesinden ürünün ne kadar kaliteli olduğunu anlayabiliyorsunuz. Dün electroworld'de 15-20 dakika kadar her türlü müzikte dinleme fırsatım oldu, özellikle müzakal altyapısı zengin olan müziklerde çok başarılı. Aynı anda microlab m-600 ve logitech x-210 ve x-230 gibi setlerle karşılaştırma fırsatım oldu ve aralarında ses kalitesi, ses dengesi olarak çok bariz fark olduğunu gördüm. Gene alternatif olarak SATURN'de 120 TL civarına satılan Altec Lansing VS2421'i önerebilirim bu sette boyutlarına ve fiyatına göre inanılmaz dengeli ve kaliteli sese sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: tepeb

Size alternatif olarak Creative T3200'ü öneririm, şaşırılacak kadar dengeli ve kaliteli sese sahip mediamarkt ve electroworld'de 99 TL'den satılıyor. Uydularının dokunduğunuzda ağırlığından ve malzeme kalitesinden ürünün ne kadar kaliteli olduğunu anlayabiliyorsunuz. Dün electroworld'de 15-20 dakika kadar her türlü müzikte dinleme fırsatım oldu, özellikle müzakal altyapısı zengin olan müziklerde çok başarılı. Aynı anda microlab m-600 ve logitech x-210 ve x-230 gibi setlerle karşılaştırma fırsatım oldu ve aralarında ses kalitesi, ses dengesi olarak çok bariz fark olduğunu gördüm. Gene alternatif olarak SATURN'de 120 TL civarına satılan Altec Lansing VS2421'i önerebilirim bu sette boyutlarına ve fiyatına göre inanılmaz dengeli ve kaliteli sese sahip.

Alıntıları Göster
    ses hiç olmasada olur sen bize bass tan haber ver hocam ses için alacak olsam snopy 2+1 alırdım.full ses çıkıyo subwooferı 2-3cm full bass benim görüşüm kimisi denge istiyo o ayrı

• Vatan bilgisayarda biraz dinledim büyük ihtimal kötü kalitede mp3'ler çaldıkları için hiçbir yeni sistem tatmin edici ses vermedi..Fakat bariz belliydi çünkü gigaworks t3 bile o kadar kötü ses veriyordu ki ordan anladım zaten..Subwoofer cidden baya ağır arka bağlantılara bakmak için kaldırmak istedim o kadar ağır olabileceğini hiç tahmin etmezdim 6-7 kilo civarında çok rahat tek sebebi olabilir kullanılan HF driver biraz ağır ve power harici değil dahili haa bir de heat sink var..İşçilik seviyesi iyiydi kötü gözükmüyordu sistem ama işte en önemli nokta olan ürünün ses kalitesine hiçbir yorum yapamıyorum çok kötü ve düşük kaliteli mp3 ler çalıyordu sistemde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Vatan bilgisayarda biraz dinledim büyük ihtimal kötü kalitede mp3'ler çaldıkları için hiçbir yeni sistem tatmin edici ses vermedi..Fakat bariz belliydi çünkü gigaworks t3 bile o kadar kötü ses veriyordu ki ordan anladım zaten..Subwoofer cidden baya ağır arka bağlantılara bakmak için kaldırmak istedim o kadar ağır olabileceğini hiç tahmin etmezdim 6-7 kilo civarında çok rahat tek sebebi olabilir kullanılan HF driver biraz ağır ve power harici değil dahili haa bir de heat sink var..İşçilik seviyesi iyiydi kötü gözükmüyordu sistem ama işte en önemli nokta olan ürünün ses kalitesine hiçbir yorum yapamıyorum çok kötü ve düşük kaliteli mp3 ler çalıyordu sistemde..
    senin kendi müziklerinle dinleme şansın yokmu hocam flaş diske atıp vatanda kendi müziklerinden çalsan.

burda vatan yok benim deneme şansım da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanxtr

senin kendi müziklerinle dinleme şansın yokmu hocam flaş diske atıp vatanda kendi müziklerinden çalsan.

burda vatan yok benim deneme şansım da yok.

Alıntıları Göster
    bende almayı düşünüyorum fakat kullanan yok denecek kadar az sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

bende almayı düşünüyorum fakat kullanan yok denecek kadar az sanırım.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar.
    Bende bu üründen(EDIFIER M3300SF) almayı düşünüyorum.
    Yalnız anakartın onboard ses işlemcisini kullanıyorum, "onboard ses işlemcisinde uydu hopörlerlerden birinden ses gelmiyor" diye bir yerde bir yorum okudum.
    Bu konuda bilgisi yada tecrübesi olan var mı?
    Belki de o kişinin aldığı ürtünde bir problem vardı, bilemiyorum...
    Birde gene Edifier'in X600 modeli ile arasında 50TL gibi fark var, ikisini dinlemiş bir arkadaş varsa, ve bu farka değip değmeyeceğini belirtebilirse sevinirim.
    Son olarak konu ile pek alakası yok ama aklıma takılan birşeyi yazmak istiyorum.
    Ses için halen eski bir müzik setini ve iki hopörlerini kullanıyorum. Geçen gün denemek için sadece 2(1+1) anfisiz hopörlörleri, onboard ses kartı çıkışına direk taktım, winamp'tan ve windows'tan sesleri son yapmama rağmen çok az ses veriyorlardı.
    Bir problem olup olmadığı aklıma takıldı...
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas35

Merhaba arkadaşlar.
    Bende bu üründen(EDIFIER M3300SF) almayı düşünüyorum.
    Yalnız anakartın onboard ses işlemcisini kullanıyorum, "onboard ses işlemcisinde uydu hopörlerlerden birinden ses gelmiyor" diye bir yerde bir yorum okudum.
    Bu konuda bilgisi yada tecrübesi olan var mı?
    Belki de o kişinin aldığı ürtünde bir problem vardı, bilemiyorum...
    Birde gene Edifier'in X600 modeli ile arasında 50TL gibi fark var, ikisini dinlemiş bir arkadaş varsa, ve bu farka değip değmeyeceğini belirtebilirse sevinirim.
    Son olarak konu ile pek alakası yok ama aklıma takılan birşeyi yazmak istiyorum.
    Ses için halen eski bir müzik setini ve iki hopörlerini kullanıyorum. Geçen gün denemek için sadece 2(1+1) anfisiz hopörlörleri, onboard ses kartı çıkışına direk taktım, winamp'tan ve windows'tan sesleri son yapmama rağmen çok az ses veriyorlardı.
    Bir problem olup olmadığı aklıma takıldı...
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılarımla,

Alıntıları Göster
    Bugün vatandan 129/5 taksite aldım ürünü ve 1 2 saattir çeşitli tarzlarda müzikler ile test ediyorum ürün bi kaç ufak ses ayarı ile (o/b ses kartının programı ile) gerçekten çok tatmin edici son seste kesinlikle kullanamıyosunuz.. göründüğünden daha şık ve kaliteli, ürünü poşetlediklerinden sonra ilk başta afalladım daha hafif bekliyordum, gerçekten kaliteli malzeme kullanılmış (kutusu nerdeyse logitech in 5+1 lerinin 2 katı :D). mağazaya edifier almak için gittim zaten, okudugum kullanıcı yorumlarından ötürü logitechi falan elemiştim.. ürün gerçekten x500 ve m3200 den çok daha tok ve güzel ses veriyor bizzat kulaklarıma güveenerek söylüyorum :D kesinlikle aradaki farka değer bir ürün çok memnun kaldımm, uydularıda astım duvara süper oldu :D keşke kablosuz olsalarmış :P

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.