Yok hiçbir yerde. Sıfır ve garantili istiyorum. Beyaz beyaz, çok güzel bi alet. ama bulamıyorum.
vatan da kaldırmış. çok mu eskidi, niye yok? :(
topkapı vatanda olabilir siyahı var gözüküyor sitesinde bende siyahını alıcaktım ama stoklarında beyaz vardı mecbur onu aldım.ama sistemlerinde siyah var gözüküyordu depoya gidince elemanlar beyaz var sadece demişlerdi.
quote:
Orijinalden alıntı: MrHATE
topkapı vatanda olabilir siyahı var gözüküyor sitesinde bende siyahını alıcaktım ama stoklarında beyaz vardı mecbur onu aldım.ama sistemlerinde siyah var gözüküyordu depoya gidince elemanlar beyaz var sadece demişlerdi.
şimdi aslında tamamen kaldırmışlar sitede ama arayıp sormak lazım. topkapı'dan da nasıl taşınır ki, çok ağır :/
quote:
Orijinalden alıntı: ryaonair
quote:
Orijinalden alıntı: MrHATE
şimdi aslında tamamen kaldırmışlar sitede ama arayıp sormak lazım. topkapı'dan da nasıl taşınır ki, çok ağır :/
aman diyim pazar günü trafik olur diye arabamla gitmedim şansıma arkadaşımla gitmiştim yoksa taşıması cidden çok zor muadili sistemlerden 2 3 kat daha ağırdır muhtemelen.ya arabayla gidip alın yada kargoyla eve göndersinler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme