Şimdi Ara

Edimax Modem Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze günaydın bir yardıma ihtiyacım var edimax ar7284 wna modem kullanıyorum bir süredir internetim kapalıydı tekrar açtırdığımda modeme ilk verdiğim ayarlardan devam etmem gerekirken sanki hızını sabitlemişim gibi bütün hız test sitelerinde 70 kb indirme hızı gözüküyor modemi resetleyip en baştan kurdum yine aynı sorun devam etti ve eski modemim olan zyxel modemi kurdum kablolu bağlantısını takıp kullandğımda hızın 8 megabite kadar yol aldğını gördüm sorunum ne olabilr yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar lütfen kablosuz modem ama kablosunuda taktım yenidende kurdum herbişeyi yaptım 65 -70 kb aşamıyorum zorladğımda neti kopuyor

• Lütfen arkadaşlar bir yardımcı olun hiçbirşey yapamıyorum
  • Lütfen arkadaşlar bir yardımcı olun hiçbirşey yapamıyorum
  • Arkadaşlar Lütfen Bana Edimax AR-7284 WnA 'nın Kurulum Cd'sini yollayın duacınız olurum yha :D
    Autorun
    Autorun Only Turkey gibi şeyler çalıştırmadı .

şifremi unuttum resetledim admin 1234 le girdim kurulum yapamadım .nasıl yapılır bi yardımcı olun internetsizlikten elim titriiii
  • Varsa cinayet13 bulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Varsa cinayet13 bulur.

Çok sıkıntı bir modemdir kendisi... nedenini bilmedigim bir biçimde 24mbps download ve 1mbps upload sınırlaması vardır...

Kurulum olayına gelince: edimax - cisco linksys gibi markalar kurulumu dogru yapmanıza rağmen internet bağlantısı sunmaz gerçekleştirebilmek için internet sağlayıcınızı arayıp modeminizin marka modelini ve serinumarasını vermeniz gerekmektedir :)

Not: Bu durum herzaman olmaz bazı belli markalarda oluyor mesela cisco x2000 modemindede başıma geldi bikaç defa :) aramadan önce en güncel firmware surumunu indirip kurun tüm ayarları yapın ve o sekilde internet saglayıcısını arayın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.