Bildirim
Edimax,US Robotics veya D-Link?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben Edimax derim ama topic yanlış yerde... -
nasıl yani?aslında dogru yanlıs yerde ama buraya daha cok teknik bilgisi insanlar gelioyr..peki niye edimax ı tercih edersin? -
quote:
Orjinalden alıntı: cahitans
nasıl yani?aslında dogru yanlıs yerde ama buraya daha cok teknik bilgisi insanlar gelioyr..peki niye edimax ı tercih edersin?
Bizim işimiz teknik sorunları çözmek. Ürünlerle ilgili bilgi istersen Harici Bileşenler bölümü daha yardımcı olacaktır...
Ben Edimax'ı tercih etmem!
Bu yazdıkların arasından Edimax'ı tercih ederim...
-
bilgilendirdigin icin sagol fakat diger markalarda kotu degil umarım edimax isimizi gorur.. -
ben us robotics kullandım kurlumu ayarlaması kolay gayette güzel çalışıyor diğerleri hakkında deneyimim yok bir şey diyemem.
birde en bela işlerden biridir driver olmadan sistem kurmak kurduğum yerde sağolsunlar driver cd sini kaybetmişler 2 dakika sürdü bulup indirmesi -
quote:
Orjinalden alıntı: Em®e-Baba
ben us robotics kullandım kurlumu ayarlaması kolay gayette güzel çalışıyor diğerleri hakkında deneyimim yok bir şey diyemem.
birde en bela işlerden biridir driver olmadan sistem kurmak kurduğum yerde sağolsunlar driver cd sini kaybetmişler 2 dakika sürdü bulup indirmesi
Sorma yaaa! Her bilgisayar teknik servis elemanının kabusudur...
Format yarım saat sürer. Driver arama 2 saat. Kafayı yersin!..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X