Şimdi Ara

Edimax,US Robotics veya D-Link?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar bu 2 pci wireless karttan birisini alacagız fakat fiyat olarak edimax daha uygun. Edimax ın anteni konumlandırılabilir fakat bu kullanıslı olurmu?USR ve D-link normal bildiginiz gibi. Tavsiye edermisiniz edimax ı?

• Ben Edimax derim ama topic yanlış yerde...
  • nasıl yani?aslında dogru yanlıs yerde ama buraya daha cok teknik bilgisi insanlar gelioyr..peki niye edimax ı tercih edersin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cahitans

nasıl yani?aslında dogru yanlıs yerde ama buraya daha cok teknik bilgisi insanlar gelioyr..peki niye edimax ı tercih edersin?

Bizim işimiz teknik sorunları çözmek. Ürünlerle ilgili bilgi istersen Harici Bileşenler bölümü daha yardımcı olacaktır...

Ben Edimax'ı tercih etmem!

Bu yazdıkların arasından Edimax'ı tercih ederim...

• bilgilendirdigin icin sagol fakat diger markalarda kotu degil umarım edimax isimizi gorur..
  • ben us robotics kullandım kurlumu ayarlaması kolay gayette güzel çalışıyor diğerleri hakkında deneyimim yok bir şey diyemem.
    birde en bela işlerden biridir driver olmadan sistem kurmak kurduğum yerde sağolsunlar driver cd sini kaybetmişler 2 dakika sürdü bulup indirmesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Em®e-Baba

ben us robotics kullandım kurlumu ayarlaması kolay gayette güzel çalışıyor diğerleri hakkında deneyimim yok bir şey diyemem.
    birde en bela işlerden biridir driver olmadan sistem kurmak kurduğum yerde sağolsunlar driver cd sini kaybetmişler 2 dakika sürdü bulup indirmesi

Sorma yaaa! Her bilgisayar teknik servis elemanının kabusudur...
    Format yarım saat sürer. Driver arama 2 saat. Kafayı yersin!..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.