Şimdi Ara

Edirne-Akdeniz-Alanya-Es Es Tıp yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar istanbul ikametgah ediyorum istediğim akdenızdı ygs 5000 den lysde 7400e çektım sızce akdenız gelme ıhtımalı varmı alanya tıp hakkında ne dusunuyosunzu ve alanyaya girsek akdenız gecme olayları nasıl ,antalya hariçi eskişehir ve trakya düşünüyorum sizce hangısı benım ıcın daha avantajlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jetzab1 -- 3 Temmuz 2015; 9:34:30 >

• yardıma ıhtıyacım oldugu ıcın psikopat gibi uplıycam kusura bakmayın
  • up
  • Bence o siralamayla alanya kesin gibi akdeniz tipta okuyan arkadaslarim var siniflari bile ayniymis alanya tipla hocalar sinavlar her sey ayni kimin alanya tiptan oldugunu bile bilmiyorlar ama tabi bu durum binalari gelisip tasinana kadar devam etcek ne zaman tasinir bilinmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rıske değermı bılmıyorum trakya yada eskişehir hakkında bilginiz vamrı hocam ,birde akdenızın olabilirtesi varmı sizce
  • up
  • Hocam akdeniz beklemeyin bnce boşuna çünkü snra hayal kırıklığı yaşarsınız akdeniz bence bu yıl 6k ya kadar ilerleyecek.Talep önceki yıllara göre daha fazla önceden ege gelmeyen dokuz eylül o da gelmeyen akdeniz yazardı ama akdeniz son bir kaç yıldır sürekli artıyor geçen sene türkiye 500. Civarı bile gelenler vardı bu yıl da dediğim gibi sana gelmesi mucize olur ha sen yinede yaz ama kendini o gelmeyecekmiş gibi ayarla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamamdır hocam sagol es-es ve trakya hakkında bılgın varmı
  • Hocam 5,400 e Akdeniz gelmeme ihtimali varmı

• hocam cok zor daha once 500 ılerı zıplamışkı bunun sebebı kontejyanın 7 kişi azalması rahat gelir diyorum
  • bzkynkvlcs B kullanıcısına yanıt
    Bencede rahat gelir kardeşim tek yılda 1k ilerleyeceğini zannetmiyorum.Bence 6k da kapatır.

• jetzab1 J kullanıcısına yanıt
    Maalesef ikisi hakkında da bilgim yok umarım biren bili yardımcı olur.Başlığı iki üniversitenin adını yazıp değşltirirsen bilen birinin görmesi daha kolay olur bence.

• dokuz eylul bu saatte yardımcı oldugun ıcın sagol kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.