Şimdi Ara

Edirne'li arkadaşlar yardım edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafta sonu Edirne'ye gidiyorum. Bir tanıdığımız el yapımı şarapların çok iyi olduğunu ve 5 lt olarak satıldığını söylemişti. Bu şarapları Edirne'de nereden bulabilirim. Ayrıca yemek yenecek güzel bir- kaç yer ismi de verirseniz memnun olurum.

teşekkürler..

• edirneli degilim ama niyazi de edirne cigeri yemeden donme diyorum. taksim tarzi bir caddeleri var orada ptt yi bulup tam karsisindan iceri gireceksin pasaj gibi bir yer disari ciktiginda cok yakininda oluyorsun kime
    sorsan gosterir. ev yapimi saraplari fevkalade

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kırklarelinede git bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

edirneli degilim ama niyazi de edirne cigeri yemeden donme diyorum. taksim tarzi bir caddeleri var orada ptt yi bulup tam karsisindan iceri gireceksin pasaj gibi bir yer disari ciktiginda cok yakininda oluyorsun kime
    sorsan gosterir. ev yapimi saraplari fevkalade

merkez de mi bulunuyor bu cadde. şaraplar hakkın da bilgi var mı ? nereden tedarik edebiilirim:)
  • Kırklareli ndeyim o şaraplar köpek öldüren şarapları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PisagorAmca

Kırklareli ndeyim o şaraplar köpek öldüren şarapları

aga o şaraplar için çok güzel, lezzetli şaraplar dediler bana. ayrıca dün bende kırklareli'ndeydim:)
  • 2 yıldır edirnedeyim şaraplar hakkında ilk defa duydum.Bilen varsa söylesin baride zula yapıyım eve.Arkadaşın dediği gibi niyazi ustaya uğra.Kurabiye gibi ciğeri var adamın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.