Şimdi Ara

Edison ED-5004 3000W Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.hepsiburada.com
    Edison ED-5004 3000W 4 Kanal Prof. Oto Anfi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/edison-ed-5004-3000w-4-kanal-prof-oto-anfi-p-HBV00000OW3QP?magaza=Marketpazar
    almak istiyorum. 4 adet oval ve 1 adet sub var. Ovalleri 2 kanala bağlayıp, diğer 2 kanala da sub köprülersem nasıl olsur sizce?

Para biriktirince de mono bir anfi alacağım ve mono anfiyi sub için, 4 kanalı da ovaller ve ön kapılar için kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subaru_dream -- 21 Kasım 2019; 23:22:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle "mallara" paranızı kaptırmayın.
  • Ne önerirsiniz peki?

• Link verdiğiniz, hepsiburada'da satılan ürün için 3000W denilmiş!
    Alttaki yazılara bakınca bu amfinin 4x60W (4 ohm) olduğunu okuyorsunuz.
    2 Ohm'a verdiği iddia edilen 4x80W'ı dikkate alsak dahi, nerede 3000W-320W= 2680W ?

Ayrıca en fazla 320W'lık amfiye 3000W diyen bir anlayışın vermiş olduğu 4x60W değere inanmak mümkün mü?
    Muhtemelen 4x30W'lık amfidir bu...
    Bu değer de zaten bu amfinin ortalama oto radyo-teybinin içindeki dahili amfiden bile zayıf bir amfi olduğunu gösteriyor.

Sorunuzu motorlu araçlar ses ve görüntü sistemleri bölümünde sorsanız daha iyi bir cevap almanız mümkün olabilir.
  • Kursun_ kullanıcısına yanıt
    HEI HAA-504 3000W Amfi nasıldır? İnternetteki bir ilanda 250TL fiyat biçmişler. Eğer iyi bir markaysa alacağım.
  • Oto ses sistemleri ilgi alanımda olmadığından bilemeyeceğim.
    Fiyatına bakılırsa iyi olmadığı açık. :)
    Teşekkür ederim yine de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AIWA 2*60 watt amplifier
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bundan seneler yıllar önce belki de ilk araba anfisi çıktığı zamanlarda 2*20w anfi, 2*10w ses çıkışı olan teybe bağlanırdı. Ses yükseldi , yazalım biz bu anfiye 200wx2 = 400w.
    Araba teyplerinde 30w rms değeri, 50w peak. Yazzz 55w.
    Çıktı smps 12v voltajı, 2*20v//2*40v yükseltme ile yüksek güçlü amfiler sürüldü, 4*40w ,, yaz 400x4 = 1600,.
    50w 60w arası çok yaygın , bu sayede 2000 2500 ve 3000 w ları , görüyoruz.
    Bundan belki 15 yıl önce, bi arkadaşın arabada anfi gördüm, sesi öyle çok dolu geldiki, 2*20v smpsli , trastorlu 50w rms anfilerden sandım, bozuk sana verim dedi, aldım.
    Eve götürdüm , içini bir açtımki ne göreyim, ne smps si , 12v düz anfi içinde sadece 2 adet tda7377 = 4*20w.

• Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Konu hakkında çok şey söylenebilir…
    1. Amerikalıların ticari konular için söylediği birkaç cümle,
    “You don’t get something for nothing” - Hiçbir şey karşılığında bir şey elde edemezsiniz.
    “It’s too good to be true…” - Doğru olması için fazla iyi.
    Eğer bize yapılan önerilerin üzerine mantık süzgecinden geçirmeden tamahkârlıkla atlarsak sonu hazin olur.
    2. Çok söylenen bir söz: “Çinliler kalitesiz ürün yapar.”
    Hayır efendim… Çinliler en kalitesizini de yapar, en kalitelisini de…
    En kalitesiz ürünlerini bulup, ithal edip piyasaya fırsat diye sunarak, üretmeden köşeyi dönme yöntemleri geliştirmeye çalışmak bize ait bir özellik...

Bu arada soru soran arkadaşlara bir önerim var.
    Mümkün mertebe sorduğunuz konu hakkında önce bir ön araştırma yapın.
    Sorduğunuz ürünün teknik özelliklerini bulmaya çalışın. Sorunuzla birlikte buna ilişkin link verin. Özellikle sorduğunuz ürün sarı çizmeli Mehmet ağa ise… :)
    Soru sorduğunuz kişi nedir bu diye araştırma yapmakla yükümlü değildir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.