Şimdi Ara

Edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvinDelisiBaris -- 21 Şubat 2018; 0:4:2 >

• Ben sırf o rüyalanmalar yüzünden 1.5 senelik nofap'ı sonlandırdım. Bir süre sonra harbiden sıkıyor yapış yapış uyanmak. Nofap'in tek faydası biraz daha zinde oluyor insan. Bu işin normali haftada 1 yapıp yoluna bakacaksın. Hem rüyalanma olmayacak hem de her gün yapmadığın için yorgunluk vs. olmayacak. Rüyalanmaları tetikleyen en önemli şey ise yatmadan önce su içmek. Yatmadan 2-3 saat önce su içmeyi bırak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir ben bir de din konusundan da bıraktım. Belki ilerde fikirlerim değişirse ya da zor durumda kalırsa tekrar düzenli hale gelebilir. Normalde bunlar tuvalet esnasında azar azar atılmıyor mu yani hiç yapmadan da yaşanabilir diye biliyorum.
  • EvinDelisiBaris E kullanıcısına yanıt
    Yapmazsan vucüt onu enerjiye çevirip yakar.Uyarıcılardan kaçtıktan sonra yapacağın tek şey yatarken sağına yat.Yatıncada Ayetel kürsi oku.
    Bu işi yapanlar belli.Onlardan Allaha sığın.Faydasını göreceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam deneyeceğim hala taktikleri olanlar yazabilir.
  • 18 yaşında çok normal hormonlar tavan testisler son hız çalışıyor boşaltması lazım.
    2 3 haftada 1 gayet normal bi süre bence.
    Yukarıda ki arkadaşın yazısınıda gülümsedim dinsiz biri değilim ama komik bi yazı olmuş 1 sene boyunca yatarken sağa yatıp ayetel kürsi okuyunca hiç mi rüyalanmayacağız.
    Rüyalanma dinde yeri olan biyolojik birşey sonuçta cinle periyle alakası ne.
  • Adam Ayetel Kürsi oku demiş cahilliğin böylesi Rüyalanmayla onun ne alakası var ? Vücut uzun süre bekleyen spermi yenilenmesi için her türlü atar.

• hocam haftada 1 yapayım falan deme. sigara gibi sanırım bu olay. bir kereden birşey olmaz dersin bakmışsın gene hergün yapıyorsun.

tamamen bıraktın madem bu şekilde devam et, zamanla vücudun normale dönecektir.

vücud fazla gördüğünde zaten kendini dışarıya atıyor.

birde insan vücudunda bir olay var. ihtiyaca göre üretim vs. sen kendini o olaya alıştırdığın için vücud ona göre üretim yapıyor olabilir zamanla bırakınca normal seviyelere inecektir.

hadis boyutuna girmiyorum o ayrı bir konu.
  • Ayetel kürsi ve sağ tarafa yatma konusuna gelirsek.

sağ tarafa yatmak sünnettir. mesela ben sola yatınca kalbimde daralma hissediyorum ancak sağa yatınca geçiyor.

ayetel kürside Rasulullah efendimizin bolca okuduğu, yatarken, namazdan sonra, evden çıkarken vs bir ayettir. birçok faziletide vardır.
  • Bol su içersen vücut idrar yoluyla atıyor zaten.. bende işe yarıyor tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: symbolcu

Yapmazsan vucüt onu enerjiye çevirip yakar.Uyarıcılardan kaçtıktan sonra yapacağın tek şey yatarken sağına yat.Yatıncada Ayetel kürsi oku.
    Bu işi yapanlar belli.Onlardan Allaha sığın.Faydasını göreceksin.

Kardeş dehşetle okudum yazdıklarını. Ne diyorsun gözünü seviyim. Tamamen biyolojik olan bir olayı nerelere bağladın.
  • AmudaKalkanTospa kullanıcısına yanıt
    Neden dehşetle okuyorsun.Ayıp birşeymi dedim.Demek daha öğreneceğin çok şey varmış.

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Araştır bakalım atar mı?Yakar mı?Yakıyorsa neden atsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi symbolcu -- 19 Temmuz 2017; 20:39:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: symbolcu

Araştır bakalım atar mı?Yakar mı?Yakıyorsa neden atsın?

Sanki vücudun başka enerji deposu yok iniyor meniden sağlıyor bu enerjiyi ? Yakma falan yok meni içerisindeki spermler canlı hücrelerdir. Bu hücreler bekledikçe ölmeye başlar bundan enerji elde edemezsin. Rüyalanma olur ve bu meni boşaltılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.