Edit: windows 10 usb kurup yükledim şu an sorunsuz şekilde çalışıyor, hdd iyi durumda fakat hız için ssd ihtiyacı var. Bu bileşenlere uygun 120-128 gb ssd tavsiyesi alabilir miyim? Öncelikle bilgisayar masaüstü ve yaklaşık 8 sene önce toplandı. Sistem bileşenleri şu şekilde; İntel i5 - 3330 işlemci Zotac GTX 650 1 GB ekran kartı Gigabyte GA-H61M-DS2H (rev. 2.1) anakart Kingston 4 GB Ram ( Tek slot 1x4, DDR 3 mü DDR 2 mi bilmiyorum) Seagate Barracuda 500 GB 7200 RPM HDD Gigabyte GE-C420A-C2 420W güç kaynağı Açılışta hep şu hatayı veriyor; Ramler için toplam 2 slot var, bende de tek parça ram oldugu için 2 slotta da tek tek denedim değişen bir şey olmadı. Elimde deneyebileceğim başka ram de yok. HDD'de bir sorun varsa nasıl anlarım? Elimde başka masaüstü bilgisayar veya hdd yok. Bir tane dizüstü var ekstra olarak. Windows açılmadan hata verdigi için herhangi bir programla HDD'yi tarayamıyorum. Elimde windows cd'si yok. Laptop üzerinden windows 7 veya 10 usbsi hazırlayıp denesem olur mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Son olarak bu yazdığım sisteme SSD takabilir miyim? Anakart ve diğer bileşenler buna imkan tanıyor mu? 120 veya 240 gb f/p bir ssd alayım desem hangi marka model uygun düşer? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BPG2004 -- 25 Ocak 2022; 23:48:33 > |
Bildirim