Şimdi Ara

[EDİT:İBRETLİK] KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM.BU HAYATA DAYANAMIYORUM.:'( (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
5
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gidip inandigin allahina aglasana delikanli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk, Hitler, Stalin çok mu boyu tipi olan adamlardı?
    Ama karizmalarıyla girdiği ortamı titretirlerdi.
    Biraz bu adamların belgesellerini izle birşeyler kap.
    Ağlamayı bırak başını dik tut yeter gerisi gelir.
  • Açtığın konulara baktımda bence sen önce psikiyatri ye görün..

[EDİT:İBRETLİK] KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM.BU HAYATA DAYANAMIYORUM.:'(

• Arkadaşlar hadi tipe tamam der geçerim. ama boy gerçekten yaşanması gereken ve öyle anlanılacak bir sorun. Bir ortama bu boyla girdigimde insan kendinden nefret ediyor. BÖYLE ERKEK Mİ OLUR DİYORUM KENDİME.HA BİRAZ TİPİM OLSA BU BOY A TAKINTI YAPMAZDIM. AMA KILLI YÜZÜM VE TİPSİZLİGİM BENİ VEREM ETTİ. :-( NE GENÇLİK NE ÇOCUKLUK YAŞADIM. HEP ACABA YARIN OKULA GİTSEMMİ. YARIN NASIL DAVRANAYIM .YARIN NE EZİKLİK,NE ALAYLIK YAŞARIM DİYE DÜŞÜNDÜM. :@

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirk'ün boyu senin kadar. Adamın karizmaya bak. Milyonlarca kadın hayranı var adamın.

Olayın boyla alakası yok zaten. Sosyal fobin var bunun suçunu kendine değil boyuna atıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thesis Statement -- 7 Ekim 2015; 12:27:11 >
  • birilerinin dikkatini çekmek istiyorsan nacizane tavsiyem sınav sonuçlarında bölüm birinciliğini yakalaman eğer birkaç sınavdan sağlam notlar alırsan soru sormalar falan filan milletle kaynaşırsın.
  • Lise 1deyken bizim sınıfta 2 çocuk vardı bunlar yakın arkadaşlardı, zaten daha ortaokuldan tanışıyolardı, neyse biri o yaşta 1,85 biri de 1,60. Ama ikisi aşırı iyiydi ya çıkışta evleri yakın diye beraber gidiyolardı, karşıdan karşıya geçerken uzun olan kısa olanın elini tutuyodu uzun arkadaşın fobisi vardı :D ama ikiside birbirinden komik ve sempatikti, yakışıklı değildilr, kısa olan tam bi kedi yavrusu gibiydi esmer ve kıllı, uzun olan kumraldı ama yakışıklı değildi, ama biz onlara bayılırdık gülerken :) bence o kadar takma kimse mükemmel değil, zekan ile ön plana çıkmaya ne dersin? Başarın beğenmediğin dış görünüşünü bastırır emin ol çok güzel ama mal olmaktan daha iyi. Ben de 1,76 boyundayım bir kıza göre baya uzunum kilolu değilim ama arkadaşlarımdan uzun olmak sinirimi bozuyodu, mdzuniyet günü herkes topuklu giymiş ben babet :) biraz uzun oldu ama takmana değicek bi şey değil

• Hocam birinci sınıfta bende oyleydim 175 boy 90 kilo kızlardan korkan daha sakallarini yeni almaya başlayan şişman bir bebeydim yurtta kalirdim isim gücüm internet cafede oyun oynamak hali sahaya gitmekti a sosyaldim sismanim dalga gecerlermi filan düşünürdüm ha gözlüğü unutmamak gerek ancak arkadas edindikce işler farklilasiyor zaman geçtikçe internet kafeden uzaklaştım özellikle hali saha lar sayesinde birçok insanla tanıştım iyi de oynuyordum maçtan maça 7 gün ardı ardına yaptığımı bilirim tabi bu tempoya kilo mu dayanır kilo verdikçe vucut oturdukca kendine güvenim yerine geldi arkadaşların kız arkadaşları ile aynı ortamda bulundukca bunlardan korkulmayacagini anladım 2 sınıfın ortasında ise tamamiyle su anki ben olmuştum 72 kilo üçgen vucut gozluklerden kurtuldum giyim kusamim kendiliğinden değişti sakalları saçlar derken ozguvenli sosyal bir insan olmayi başardım hali saha azaldı internet kafeye sadece toplu oyun oynamaya gidiyorduk onun dışında ugramazdim bir süru arkadaşım oldu çapkın olduk serseri olduk yeri geldik efendi dediler vs.vs. mezun olduğunda okula ilk geldigi deki benle mezun oldugundaki ben arasında uçurum var desem yeridir ve hala ozlerim o yılları

Diyeceğim su dostum orta okul lise böyle geçmiş olabilir ama üniversite senin için bir sans hele ailenden uzak olamanda su an senin için ayrı sans (ki bende ailemden uzaktim )çünkü kendinlesin engel yok ne yaparsan kendine yapıyorsun yaptığın herşey seni hayata hazirlicak paranı yönetmeni ogrenecksin mesela veya eve çıktığında yemek yapmayı bulaşık yikamayi vs.fatura ödeyeceksin sorumluluk alacaksin uzar gider bu liste eğer üniversitede atamaz isen asosyalligini o zmn zor artık atman ve bu bütün hayatın boyunca karşına çıkacak bir engel olacak ve artık atman daha zor olacak kendini şansız düşünebilirsin ama sansizligi şansa dönüştürecek olan sensin

Ayrıca kızlara dönecek olursak tipin boyun(tabi türk kızlarının boy ortalamasının 165 olduğunu düşünürsek senin boy bir tık yukarıda boyuna takılma fazla ) önemi vardır tabiki kızlar için ancak daha önemlisi sosyalliktir çevresinin ona duyduğu saygı ve guven dir giriskenligindir konusmandir kendine guvenindir yani ilk baktıkları tiptir ancak tanıdıkça karakterindir onlar nicin önemli olan

• quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

quote:

Orijinalden alıntı: ömer affan

quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Seçeceğin 2 yol var. İlki kendini dine adarsın kendinle kavga etmeye son verirsin kızın güzeline bakmayı bırakırsın dünyayla olan bağını kesersin. İkincisi de nefes almadan ders çalışır master doktora ve yurt dışında eğitim alır kendince eksik gördüğün yanlarını mevki ve eğitiminle kapatırsın. Çaresizlik yoktur, zor çözüm vardır.

kendini dine adıyosun, her şeyden uzaklaşlıp "allah"a yakınlaşıyosun sonra bi bakıyosun ölünce allah yok zeus var xd xd boşa gidio

Gidip geldinmi nerden biliyorsun boşa gittigini ???

Sen gidip geldin mi? Nerden biliyosun xs

Benim gidip görme gibi bir derdim yok hocam elhamdülillah müslümanım allahın yarattıgı şu güzelligi görememem için kör olmam gerekirdi çok şükür görebiliyorum yaratılanı görünce yaratan RABBİME şükürler olsun diyorum baska soylenecek soz yok uzatmanin da anlami yok iyi formlar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.