Şimdi Ara

[EDİT:İBRETLİK] KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM.BU HAYATA DAYANAMIYORUM.:'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
5
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABİLER YAŞIM 20 BOYUM 1.68 KİLO 50. ARKADAŞLAR ÜNİ 1.SINIFIM.

ALLAH RIZASI İÇİN YALVARIYORUM YARDIM EDİN. SİZE YALVARIYORUM. LÜTFEN YARDIM EDİN LÜTFEN. ŞİMDİ OKULA GİTTİM. GERİ GELDİM. ARKADAŞLAR ÇOK TİPSİZİM. ERKEKLERE BAKIYORSUN.UZUN YAKIŞIKLI KÜTLELİ. BOYU OLMASADA YAKIŞIKLI. OKULA GİRDİM EN KISA BENİM. BİDE TİPİM YOK. :-( ARKADAŞLAR OKULUN KORİDORLARINDA GEZERKEN KENDİMDEN NEFRET ETTİM. KENDİMİ Bİ LAVOBOYA ATTIM AGLADIM. BU BOY BU TİP BU KİLO İLKOKULDAN BENİ UTANMAKTAN MAHVETTİ. SIRF BU NEDENLERDEN UTANGACIM. ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN. MİLLET TAKMIYO BİLE BENİ OKULDA :-( NE KİZ NE ERKEK. SEKRETER KIZA SORU SORDUM. BAKMADAN GECİŞTİRDİ. ŞU ANDA YURDA ATTIM KENDİMİ AGLIYORUM. BİDE GÖZLÜK TAKIYORUM OKULDA :-S :'( ABİLER BU SIKINTİYA DAYANAMIYORUM ARTIK DAYANAMIYORUM. :-(

EDİT: Degerli Forum Arkadaşlarım dün sizleri dinleyip biraz toparlanıp bugün okula gittim. Ne tipi ne boyu kafaya taktım.ama malesef sınıfta parmak kaldırıp konuşamıyorum.Yılların bana verdgi bu olumsuz yanımı düzeltemiyorum.Parmak kaldırıp konuşmaya utanıyorum. parmak kaldırıp konuşup kimsenin bu tipe,bu konuşmayı bilmeyen çocuga bu boysuza bakmasıni istemiyorum. ve bunun önüne geçemiyorum. Sınıftakilere de sogugum :-(

Arkadaşlar ayrıca bugün başıma ibretlik olay geldi. sizlerden yardım bekliyorum.

Bugün sınıfta biri ile tanıştım. benim kafadan. boyu 1.80 1.85 ama çirkin.afedersiniz biraz özürlüye benziyor. onu çok sevdim . yanlış anlaşılmasın. Dışarda onunla gezerken utandım.Gördügünüz gibi nasılki ben çirkinim kimse beni takmıyor ve yanımda durmaya utanıyor bende bu arkadaşla gezmeye utanıyorum. kendimden utandım. uzak durmaya çalıştıgım için kendimden utandım :'( ne yapayım arkadaşlar.millet ikimize de bakıp gülmüştür ya da belki o daha çirkin oldugundan beni onun yanında yadırgamıstır.Of :-(

EDIT:Arkadaşlar hadi tipe tamam der geçerim. ama boy gerçekten yaşanması gereken ve öyle anlanılacak bir sorun. Bir ortama bu boyla girdigimde insan kendinden nefret ediyor. BÖYLE ERKEK Mİ OLUR DİYORUM KENDİME.HA BİRAZ TİPİM OLSA BU BOY A TAKINTI YAPMAZDIM. AMA KILLI YÜZÜM VE TİPSİZLİGİM BENİ VEREM ETTİ. :-( NE GENÇLİK NE ÇOCUKLUK YAŞADIM. HEP ACABA YARIN OKULA GİTSEMMİ. YARIN NASIL DAVRANAYIM .YARIN NE EZİKLİK,NE ALAYLIK YAŞARIM DİYE DÜŞÜNDÜM. :@

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokontacı -- 7 Ekim 2015; 12:05:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• bunu izlersen kendine gelirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar emin olun dinimizde intihar yasak olmasa şu anda o durumdaydım :'(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence önce abartmayı kes.Çünkü sen bunu yapmadan kimse sana hiicccc yardım edemez.Çok abartiyorsun buda seni umutsuzluğa sürüklüyor..hayatı boyunca 2 koluda olmayan 1 insan düşün bu insanlardan 1000lerce var ve tip olsun olmasın onlarınki gerçek çaresizlik.Ama sen herşeyi yapabilecek imkana sahip sin ve hala çocuk gibi zırlıyon..Belki sevgili yapamazsın ama emin ol sonsuza kadar böyle kalmazsın iş bulunca evlenirsin bir şekilde rayına oturur herşey sen farkına bile varmadan...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARUNnars -- 6 Ekim 2015; 2:30:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.TUGRUL

https://youtu.be/T72jUl-FXkM bunu izlersen kendine gelirsin.

hocam izlemiştim :'(

• Allah yardımcın olsun

• Kilo al biraz, senin boyuna 65 kg iyidir. Tabi fitnessa başlayıp bu kiloyu kas olarak alırsan daha güzel olur. Bir de lens tak gözlük yerine. Çok değişirsin.

Asosyalliğine bahane bulmaya çalışma bu arada, boyu 1.60 olup ort. tiple ve yüksek özgüvenle tüm kızları peşinde koşturan biri biliyorum bizim okulda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARUNnars

Bence önce abartmayı kes.Çünkü sen bunu yapmadan kimse sana hiicccc yardım edemez.Çok abartiyorsun buda seni umutsuzluğa sürüklüyor..hayatı boyunca 2 koluda olmayan 1 insan düşün bu insanlardan 1000lerce var ve tip olsun olmasın onlarınki gerçek çaresizlik.Ama sen herşeyi yapabilecek imkana sahip sin ve hala çocuk gibi zırlıyon..Belki sevgili yapamazsın ama emin ol sonsuza kadar böyle kalmazsın iş bulunca evlenirsin bir şekilde rayına oturur herşey sen farkına bile varmadan...:)

hocam demesi kolay. her gün üniversiteye gittigimde millete bakıyorum hayattan soguyorum. kendimi sakatlarla hep karşılaştırmak zorundamıyım. abicim inan ilkokuldan beri çocuklugumu yaşadım. hadi o çok zor geçti. üni öyle degil. kendimden utanıyorum fakülteden içeri girince.1haftadır okula gitmiyorum bu yüzden. gitsemde bugün gibi hemen dönüyorum :'(

• quote:

Orijinalden alıntı: C Sandoz

Kilo al biraz, senin boyuna 65 kg iyidir. Tabi fitnessa başlayıp bu kiloyu kas olarak alırsan daha güzel olur. Bir de lens tak gözlük yerine. Çok değişirsin.

Asosyalliğine bahane bulmaya çalışma bu arada, boyu 1.60 olup ort. tiple ve yüksek özgüvenle tüm kızları peşinde koşturan biri biliyorum bizim okulda.

hocam kilo alamıyorum ki. fitnese gidicem diyorum ama salon yok. besyo var. ama egitmen yok. bi arkadaş var gel yardım ederim diyor.ama ne kadar saglıklı olur bilmiyorum.hocam gerçekten hayattan sogudum.ttipim boyum beni hayattan bezdi . nekadar sosyal olmak istesemde asosyal kalmanın önüne geçemiyorum :'(

• Yakışıklı olsaydın sana kazancı ne olacaktı ne için kullanacaktın önce bir düşün.Kız tavlamak için mi, özgüvenin olması için mi, seni ciddiye almaları için mi?Bunlar için yakışıklı olmana gerek yok.Boksa git kendini geliştir kız da tavlarsın saygın biri de olursun.Birinin seni takmama gibi bir olasılığı olamaz çünkü komaya gireceğini çok iyi bilir
  • Hay milletin tipini yiyim tip hersey mi asil kisiligin seni gosterir sekreter seni takmamis mis yuksek sesle bagirsaydinda akillansaydi bunlar hep kisiliksizlik kendini sev hayati sev tipi yiyim kiz arkadas ne olm gotu boklunun biriyle cikmak gezmek dolasmak onu bebe gibi gezdirmek bu kadar mi onemli bosver olmasin sen mutlu olmaya bak insanlar seni takmiyo muymus kisiliksizdir asil sen akillanip o kisiliksizlerw o egoist kendini begenmizlere nesafe koycan asil onlardan arkadas olmaz cunku allah kahretsin deme hayati sev

• Offf taktığın şeye bak ya. Sağlığın sıhhatin yerindeyse daha ne. 5 gündür hastayım, sağlık kadar değerli bir şey yok. Gerisi 2. planda.

• Herkes brad pitt'de bi sen vasatsin degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

Yakışıklı olsaydın sana kazancı ne olacaktı ne için kullanacaktın önce bir düşün.Kız tavlamak için mi, özgüvenin olması için mi, seni ciddiye almaları için mi?Bunlar için yakışıklı olmana gerek yok.Boksa git kendini geliştir kız da tavlarsın saygın biri de olursun.Birinin seni takmama gibi bir olasılığı olamaz çünkü komaya gireceğini çok iyi bilir

hocam çarşı çok uzak okula :'( desler agır.boksa nasıl gideyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dhnin Vericisi

quote:

Yakışıklı olsaydın sana kazancı ne olacaktı ne için kullanacaktın önce bir düşün.Kız tavlamak için mi, özgüvenin olması için mi, seni ciddiye almaları için mi?Bunlar için yakışıklı olmana gerek yok.Boksa git kendini geliştir kız da tavlarsın saygın biri de olursun.Birinin seni takmama gibi bir olasılığı olamaz çünkü komaya gireceğini çok iyi bilir

Böyle düşünürsün içinde bulunduğun durumdan kurtulamazsın.Boksa gitmen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

Offf taktığın şeye bak ya. Sağlığın sıhhatin yerindeyse daha ne. 5 gündür hastayım, sağlık kadar değerli bir şey yok. Gerisi 2. planda.

Geçmiş olsun azizim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecipgidiyoomur23

Hay milletin tipini yiyim tip hersey mi asil kisiligin seni gosterir sekreter seni takmamis mis yuksek sesle bagirsaydinda akillansaydi bunlar hep kisiliksizlik kendini sev hayati sev tipi yiyim kiz arkadas ne olm gotu boklunun biriyle cikmak gezmek dolasmak onu bebe gibi gezdirmek bu kadar mi onemli bosver olmasin sen mutlu olmaya bak insanlar seni takmiyo muymus kisiliksizdir asil sen akillanip o kisiliksizlerw o egoist kendini begenmizlere nesafe koycan asil onlardan arkadas olmaz cunku allah kahretsin deme hayati sev

hocam boyun olsun tipin olmasada olur.hep boy mahvetti beni :-(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dhnin Vericisi

quote:

Böyle düşünürsün içinde bulunduğun durumdan kurtulamazsın.Boksa gitmen lazım.

hocam fitnesmi boksmu kilom yok ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Herkes brad pitt'de bi sen vasatsin degil mi

hoçam hakikaten erkekler çok düzgün. hemen hepsi uzun bakımlı kalıplı ama en azından uzun uzun uzun :-(:-(

• quote:

Orijinalden alıntı: gecipgidiyoomur23

Hay milletin tipini yiyim tip hersey mi asil kisiligin seni gosterir sekreter seni takmamis mis yuksek sesle bagirsaydinda akillansaydi bunlar hep kisiliksizlik kendini sev hayati sev tipi yiyim kiz arkadas ne olm gotu boklunun biriyle cikmak gezmek dolasmak onu bebe gibi gezdirmek bu kadar mi onemli bosver olmasin sen mutlu olmaya bak insanlar seni takmiyo muymus kisiliksizdir asil sen akillanip o kisiliksizlerw o egoist kendini begenmizlere nesafe koycan asil onlardan arkadas olmaz cunku allah kahretsin deme hayati sev

lan ne güzel konuştun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.