Şimdi Ara

[EDİT:İBRETLİK] KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM.BU HAYATA DAYANAMIYORUM.:'( (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
5
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olum manyak mısınız siiz ya tipsizim diye ağlamak ne demek
    kız gibi her şeye ağlamayın.Tipini değiştiremezisin ağlayarak
  • Benimde boyum kısa 1.70. Umrumda mı? Hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim şükret elin ayağın tutuyo akıl sağlığın yerinde üniversitede okuyorsun gözlerin görüyor kulağın duyuyor azıcık akıllı ol olanla yetinmeyi bil çaresizlik bu değildir inşallah başka şekillere çaresiz kalmazsin

• :-(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum napcan boyu sen bak boy boy diye kafayı yersin sonra okan Bayülgene bak adamda boy yok ama bilgisi karizmasi yetiyor bence ilk iş spora git kilo al sonra da genel kültürünü geliştir dışarda mal çok sen bilgili ol ki ağzının içine baksın millet

• of of. utançtan faküldueye nasıl gidicem yarın :-(

• quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Bu tür arkadaşlara bakma.Tipsiz isen her zaman 10 adım geridesindir.Hem boyun hem tipin yok.Benim boy 1,80 tip kötü.Kendimizi avutmayalım iğrenç görünüyorz.

Senin tipini çok merak ediyorum.Abarttigin kadar kötümü

• benimde boy senle aynı bende dertliyim kısa diye buna da şükür demekten başka elden bişey gelmez benimde tipim yok hatta insan kendini aynada 5 kat daha yakışıklı görürler diyolar diye bi daha dertleniyordum. kendine sağlam karakterli arkadaşlar bul sırtın yere gelmez benim var Allaha şükür takılacak dertleri paylaşacak adamlar var üstelik ben vakıfta okuyorum elemanlar dalyan gibi ama dertlenmeye gerek yok takma kafaya birader
  • 50 kilo cok az kilo almak icin iyi bir beslenme ve diyet uzmanina git oncelikle. Ayrica kendini degerli yapacak olan sensin, sen kendini begenmezsen degersiz gorursen baskari neden seni taksin ki? Yahu ne cocuklar var yerden bitme boylariyla ve tipsiz olmalarina ragmen sinifta en popi oluyorlar ya da ne bileyim herkes tarafindan seviliyorlar.
    Sadece kendine guven.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkaradag10

Dostum napcan boyu sen bak boy boy diye kafayı yersin sonra okan Bayülgene bak adamda boy yok ama bilgisi karizmasi yetiyor bence ilk iş spora git kilo al sonra da genel kültürünü geliştir dışarda mal çok sen bilgili ol ki ağzının içine baksın millet

Harbi hocam benimde fiziki olarak kötüyüm kısayım ama uzun yakışıklı vasıfsız kültürsüz adamları görünce de şükrediyorum
  • Belki kısık sesle konuşmuşsundur ondan bakmamıştır, ya da mesela canı birşeye sıkkındır, patronu onu azarlamıştır. Nereden bilebilirsin ki? Lütfen bu kadar depresif olma. Olur yani böyle şeyler hayatta, bana cevap verilmeyince mesela ben hep daha yeğin bağırırım, hem de sinirlenmiş gibi bir ton veririm, kendilerine gelsinler diye, kim olursa olsun. Öyle yani. Abartma bu kadar. Üniversitedeki arkadaşların da belki kendileriyle fazla meşgul olduğu için seni takmıyorlardır. Ama bana kalırsa hiç umursama. Yapacak başka şeyler bul. İnsanlar bir gün takar, bir gün takmaz; uyum sağlayamazsın yani. Hadi kal sağlıcakla genç kardeşim.

• Techr diye geldim..
  • Dostum söylediklerinde haklısın boy ve tip yoksa ister istemez özgüven düşer. Niye dert ediyorsun diyenlerde senin halinden anlayamaz. Tip olarak yakışıklı olmasanda bunu bir ölçüde değiştirebilirsin saç kesiminin iyi olması, yüzüne bakım yapman, dişlerinin beyaz olması bir ölçüde seni değiştirecektir. Gelelim boy sorununa. Boyun için yapacak birşeyimiz yok uzar veya uzamaz ama giyim tarzın seni uzun gösterebilir bacak boyunu uzun gösterecek şeyler giymek ve hafif tabanı olan ayakkabılar giymen seni moralini daha iyi duruma getirecektir.

Boy sorunun seni eziklik içine sokmuş ama bu ezikliği bir nebze de olsa Boks tarzı sporlarla düzeltebilirsin yani Boks öğrenmenle birlikte rakibine karşı fiziksel eziklik içine girmekten kurtulacaksın yüksek ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dhnin Vericisi

quote:

Orijinalden alıntı: DARUNnars

Bence önce abartmayı kes.Çünkü sen bunu yapmadan kimse sana hiicccc yardım edemez.Çok abartiyorsun buda seni umutsuzluğa sürüklüyor..hayatı boyunca 2 koluda olmayan 1 insan düşün bu insanlardan 1000lerce var ve tip olsun olmasın onlarınki gerçek çaresizlik.Ama sen herşeyi yapabilecek imkana sahip sin ve hala çocuk gibi zırlıyon..Belki sevgili yapamazsın ama emin ol sonsuza kadar böyle kalmazsın iş bulunca evlenirsin bir şekilde rayına oturur herşey sen farkına bile varmadan...:)

hocam demesi kolay. her gün üniversiteye gittigimde millete bakıyorum hayattan soguyorum. kendimi sakatlarla hep karşılaştırmak zorundamıyım. abicim inan ilkokuldan beri çocuklugumu yaşadım. hadi o çok zor geçti. üni öyle degil. kendimden utanıyorum fakülteden içeri girince.1haftadır okula gitmiyorum bu yüzden. gitsemde bugün gibi hemen dönüyorum :'(

Dikkat et derslere.

• Tip olunca ne oluyor yine bırakıp gidiyorlar.Boşver üzme kendini böyle saçma birşey için.

•  [EDİT:İBRETLİK] KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM.BU HAYATA DAYANAMIYORUM.:'(

TRY AGAIN NEXT TIME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 6 Ekim 2015; 6:55:08 >
  • Kendinden nefret etmeyi bırakmalısın. Böyle hayat geçmez yani. Dış görünüşünü takma kendini geliştirmeye bak. Çirkinsen çirkinliğini kabul edip diğer insanların senin farkli yönlerini sevmesini sağlayacaksın. Bu boyle devam edecek değil tabi ki hayattan zevk almaya bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Herkes brad pitt'de bi sen vasatsin degil mi

Vallahi hocam burda haksızsın. Yeni nesil 97den sonrası falan çok yakısıklı değilse bile uzun boylu kalıplı.. az rastladım üniversitede 180 altı insana. Kızlarda zaten yüzden ziyade vücuda bakıyor
  • Ben 1.79 boyla bazen biraz kısa mıyım diye kendime soruyorum yeni nesil 180-185 boyunda. Türkiye ortalaması aldatıcı ünidekilerin hepsi uzun. Sana gerçekten yazık. Doğal seçilimle eleneceksin

• Manners maketh man.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.