Şimdi Ara

[EDİT:İBRETLİK] KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM.BU HAYATA DAYANAMIYORUM.:'( (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
5
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim niye bu kadar boyu kafana taktın 1.68 boy anormal bi boy değil senin taktığın kadar karşıdaki takmıyor merak etme bir bakıp geçiyor kafana takmazsan bence hiç bi sorun olmayacak ama senin durum bayağı ağır gibi psikolog a bir görün sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de tam tersi aşırı şişmanım ve seninle aynı şeyleri yaşıyorum.
  • canını yediğim ne takıyorsun ya 2-3 değişiklikle istediğin herşeyi başarabilirsin ağlama la erkek adam ağlarmı ağlıycağın yerde git kendini geliştir kafaya tak bunu
  • Saçları uzat. Gözlükleri lens yap. Giyimini biraz marka yap. 3 parça giysi alacağına 1 parça al adam akıllı olsun. Tabanlı ayakkabı giy 5 cm falan tabanlı olanlardan 173 boyun olur o zaman. Onra birazda ağızın laf yaparsa tamam. Bu arada forumun trolüsün. Burada milleti işleteceğine insan barfiks demiri alıp. Omurgasını falan düzeltir. Uzamasada spor yapardın. Sonra ayağı sakat , kör insanları, 1 ayağı ve bir kolu kopmuş insanları düşün. Sonra zırla burda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak sana ciddi söylüyorum. Ben de bu yıl üniversiteye başladım. Boyum 1.90. İnanır mısın bi tane uzun olup ayrıca güzel olan kız yok. En güzel kızların boyu 1.55'ten fazla değil. Ben öyle bir kızla gezsem manzarayı düşünebiliyor musun? Komedi. Tip meselesi ise çok daha farklı. Genelde çok yakışıklı sevgilim olsun isteyen kızlar çirkin oluyor. Güzel kızların böyle bir derdi yok. Tabi genelleme yapılamaz ama çoğunlukla böyle. Tabi bunlar seni avutur mu bilemem ama boy-kilo oranını dengelersen kas olarak, daha mutlu olursun diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf5870 -- 6 Ekim 2015; 20:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civizilation

Bolum ne

grafik hocam :-(

• Yeminle ilk cumleyi okumamisim lise ogrencisi sandim.

Kardes 20 yasindasin, boya bir sey yapamasan da 1.68 dunyanin sonu degil, kilo senin elinde, tip bakim filan bak bi' sekle sokarsin kendini ozellikle sac sakal erkegi cok degistirir, tipin olmasa da tarzin olursa kotarirsin, kiz bulacam diye olme illa bir gun biriyle tanisacaksin, ama bu kafayla devam edersen bir degil on yil da gecse bir mok olmaz senden haberin olsun, toparla kendini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

Seçeceğin 2 yol var. İlki kendini dine adarsın kendinle kavga etmeye son verirsin kızın güzeline bakmayı bırakırsın dünyayla olan bağını kesersin. İkincisi de nefes almadan ders çalışır master doktora ve yurt dışında eğitim alır kendince eksik gördüğün yanlarını mevki ve eğitiminle kapatırsın. Çaresizlik yoktur, zor çözüm vardır.

kendini dine adıyosun, her şeyden uzaklaşlıp "allah"a yakınlaşıyosun sonra bi bakıyosun ölünce allah yok zeus var xd xd boşa gidio
  • İnan ben de senin durumundayım hatta belki de daha zor durumdayım kendime bile çare olamamışken aklımda olan fakat pek de uygulamaya geçiremediğim düşüncelerimi senle de paylaşıyım.

Ben şimdi sana fiziksel özelliklerini değiştir filan diyemem ama kendinden çok daha zor durumda olan insanları bi düşün örneğin afrika nın medeniyetten uzek ülkerinden birinde doğduğunu açlıktan yemeye ekmek bulamayan binlerce çocuktan biri olduğunu hayal et onların bu tipsizlikte nasıl yaşamaya çalıştığını ama dertlerinin ne tip ne de güzel bir kızla çıkmak olduğunu sadece karınlarını doyurabilmek olduğunu düşünmeye çalış bu düşüncelerin bana çok yararı olduğunu söyleyebilirim ama tam aksine o zengin, kızların ilgisini çeken yakışıklı geçnler gibi neden değilim dediğim de oluyor bu düşüncelerim ise beni çileden çıkarıyor doğrusu. Ne yazık ki bu bizim elimizde olan bişe değil sanırım dünyanın adaletsizliği.

Tavsiyem ise düzeltemeyeceğimiz fiziksel kusurlarımız mı var yapcak bişey yok bu şekilde yaşamasını öğrenmemiz gerek bu gerçeğimizi kabullenebilriz belki. Yoksa hayattan başka nasıl zevk alabilriz başka nasıl mutlu olabiliriz. Kendi adıma bu gerçeğimi her ne kadar kabullenmek istesem de çevremdeki insanlar, okulumdaki arkadaşlar, benle konışmaya tenezzül bile etmeyen o kızlar hatta sokakta yürürken otobüste okula giderken hemen hemen herkezin gözlerinin benim üstünde olduğunu bilmek o yüzlerindeki aşağılayıcı ifadeleri görmek buna engel oluyor. Ama yine de elimden geldiğimce hayattan zevk almaya kendimle barışık olmaya çalışıyorım ve hiçbir şeyin intihar etmemize neden olacak kadar önemli olamıyacağını düşünüyorum. Belki bu şekilde ilerde hayatta yaşadığımız bu adaletsizliği giderebilceğimiz fırsatlar yakalayabiliriz ya da belki de çektiğimiz bu sıkıntıların karşılığını öbür tarafta da olsa alabiliriz ne biliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 6 Ekim 2015; 22:11:12 >

• Bu devirde ne boy ne tip bilader hersey para oku çalış parayı kazan ve gör olacakları napolyon boşuna dememiş para para bir sürü para 😂👍

• Kardes yaşin daha çok genç bu yaşda bunlari dusunmen kafayi takman çok normal ilerde bu düşüncelerine güleceksin allah herkese mutlaka bir kusur vermistir seninde sınavın bu demekki önemli olan allahtan gelen herseye şükür etmek iste ozaman okadar mutlu olursunki bunu gercekten gönülden kabul edersen hayatin şekillenir

• Yeni hayatına Nick değiştirerek başlayabilirsin.

• yazma gereği duydum ,
    Boyum 2 metreye yakın , yakışıklıyım pek bir kalıbım yok fakat ortalamaya göre kalıplıyım.

Ordamda bende iplenmiyorum çoğu zaman fakat herkesi ipleyen ben oluyorum yani insanları önemsiyorum fakat onların şeyinde değilim.Ayrıca mutluda değilim , aynı zamanda paramda yok.

Tipin ve endamın senin kartvizitindir çoğu zaman fakat o sadece anlık geri kalan herşey cüzdana bakar ye kürküm ye devri.Yani kıvanç tatlıtuğ olsan yinede paran ve tandığın yoksa sadece mahalle delikanlısı olursun.

cüzdanın kabarık ise ortamlar senindir yakışıklılık ve fizikte öncelik fakat paran varsa bunların önemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

quote:

Seçeceğin 2 yol var. İlki kendini dine adarsın kendinle kavga etmeye son verirsin kızın güzeline bakmayı bırakırsın dünyayla olan bağını kesersin. İkincisi de nefes almadan ders çalışır master doktora ve yurt dışında eğitim alır kendince eksik gördüğün yanlarını mevki ve eğitiminle kapatırsın. Çaresizlik yoktur, zor çözüm vardır.

kendini dine adıyosun, her şeyden uzaklaşlıp "allah"a yakınlaşıyosun sonra bi bakıyosun ölünce allah yok zeus var xd xd boşa gidio

Gidip geldinmi nerden biliyorsun boşa gittigini ???

• Degerli Forum Arkadaşlarım dün sizleri dinleyip biraz toparlanıp bugün okula gittim. Ne tipi ne boyu kafaya taktım.ama malesef sınıfta parmak kaldırıp konuşamıyorum.Yılların bana verdgi bu olumsuz yanımı düzeltemiyorum.Parmak kaldırıp konuşmaya utanıyorum. parmak kaldırıp konuşup kimsenin bu tipe,bu konuşmayı bilmeyen çocuga bu boysuza bakmasıni istemiyorum. ve bunun önüne geçemiyorum. Sınıftakilere de sogugum :-(
    Arkadaşlar bugün başıma ibretlik olay geldi. sizlerden yardım bekliyorum.

Bugün sınıfta biri ile tanıştım. benim kafadan. boyu 1.80 1.85 ama çirkin.afedersiniz biraz özürlüye benziyor. onu çok sevdim . yanlış anlaşılmasın. Dışarda onunla gezerken utandım.Gördügünüz gibi nasılki ben çirkinim kimse beni takmıyor ve yanımda durmaya utanıyor bende bu arkadaşla gezmeye utanıyorum. kendimden utandım. uzak durmaya çalıştıgım için kendimden utandım :'( ne yapayım arkadaşlar.millet ikimize de bakıp gülmüştür ya da belki o daha çirkin oldugundan beni onun yanında yadırgamıstır.Of :-(

• quote:

Orijinalden alıntı: ömer affan

quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

quote:

Gidip geldinmi nerden biliyorsun boşa gittigini ???

Sen gidip geldin mi? Nerden biliyosun xs

• quote:

Orijinalden alıntı: instance

İnan ben de senin durumundayım hatta belki de daha zor durumdayım kendime bile çare olamamışken aklımda olan fakat pek de uygulamaya geçiremediğim düşüncelerimi senle de paylaşıyım.

Ben şimdi sana fiziksel özelliklerini değiştir filan diyemem ama kendinden çok daha zor durumda olan insanları bi düşün örneğin afrika nın medeniyetten uzek ülkerinden birinde doğduğunu açlıktan yemeye ekmek bulamayan binlerce çocuktan biri olduğunu hayal et onların bu tipsizlikte nasıl yaşamaya çalıştığını ama dertlerinin ne tip ne de güzel bir kızla çıkmak olduğunu sadece karınlarını doyurabilmek olduğunu düşünmeye çalış bu düşüncelerin bana çok yararı olduğunu söyleyebilirim ama tam aksine o zengin, kızların ilgisini çeken yakışıklı geçnler gibi neden değilim dediğim de oluyor bu düşüncelerim ise beni çileden çıkarıyor doğrusu. Ne yazık ki bu bizim elimizde olan bişe değil sanırım dünyanın adaletsizliği.

Tavsiyem ise düzeltemeyeceğimiz fiziksel kusurlarımız mı var yapcak bişey yok bu şekilde yaşamasını öğrenmemiz gerek bu gerçeğimizi kabullenebilriz belki. Yoksa hayattan başka nasıl zevk alabilriz başka nasıl mutlu olabiliriz. Kendi adıma bu gerçeğimi her ne kadar kabullenmek istesem de çevremdeki insanlar, okulumdaki arkadaşlar, benle konışmaya tenezzül bile etmeyen o kızlar hatta sokakta yürürken otobüste okula giderken hemen hemen herkezin gözlerinin benim üstünde olduğunu bilmek o yüzlerindeki aşağılayıcı ifadeleri görmek buna engel oluyor. Ama yine de elimden geldiğimce hayattan zevk almaya kendimle barışık olmaya çalışıyorım ve hiçbir şeyin intihar etmemize neden olacak kadar önemli olamıyacağını düşünüyorum. Belki bu şekilde ilerde hayatta yaşadığımız bu adaletsizliği giderebilceğimiz fırsatlar yakalayabiliriz ya da belki de çektiğimiz bu sıkıntıların karşılığını öbür tarafta da olsa alabiliriz ne biliyim.

inşAllah hocam

• Hocam takmayın kimin ne yaptığını. Aynısını bende yapıyorum mesela cevabı bildiğim halde parmak kaldırmıyorum peki ne zararı oldu bana? Hiçbirşey. Onun dışında boyunu uzatmaya çalışın bilmiyorum bir yere asılın falan. Ayrıca her gün 7 dakikalık egzersiz yapın veya kas çalışın. Arkadaş konusuna gelince orası üniversite hocam kendinizi kasmayın kafa denginiz illaki olacaktır. Gözlük meselesi ise gözlük herkese yakşır hocam, siz kendini gözlüklüsünüz diye tipsiz sansanız da inanın herkese normal geliyor yani senin taktığın insanların % 60'ının taktığı cisimden farklı bir şey değil. Sonuç olarak kasmayın kendinizi. Arkadaş bulamadınızmı? Boşverin arkadaşı hepsi çıkarcı siz kafa denginizi bulun yeter. Kafa denginide bulamazsınız takın kulaklığı müzik dinleyin.

Edit. Kafa denginiz varmış işte hocam niye çocuğa özürlü diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dieprotagonist -- 6 Ekim 2015; 23:22:30 >
  • Hangi üniversite sekreteri. Soylede bi takayım ona. Sonra yüzüne bile bakmadan göndereyim. Takma kafana böyle şeyleri. 21 yaşıma kadar dönüp o totosu boklulara bir kere bakmadım. Bi tane buldum 5 yıldır beraberim. Yüce Allah iyilerle karşılaştırsın. Ne tipliler gördük biz bi işe yaramayan. İçin temiz olsun, Allah seni bilsin kul bilmese de olur.

• heymannn kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.