Şimdi Ara

[EDİT:İBRETLİK] KENDİMDEN NEFRET EDİYORUM.BU HAYATA DAYANAMIYORUM.:'( (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
5
Favori
4.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de boyum 1.75 diye üzülüyordum ben bile okulda gezerken kısa olduğumu hissediyorum
    ama sağol kardeş bundan sonra seni hatırlıcam öyle durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BruceWayne-

Hocam takmayın kimin ne yaptığını. Aynısını bende yapıyorum mesela cevabı bildiğim halde parmak kaldırmıyorum peki ne zararı oldu bana? Hiçbirşey. Onun dışında boyunu uzatmaya çalışın bilmiyorum bir yere asılın falan. Ayrıca her gün 7 dakikalık egzersiz yapın veya kas çalışın. Arkadaş konusuna gelince orası üniversite hocam kendinizi kasmayın kafa denginiz illaki olacaktır. Gözlük meselesi ise gözlük herkese yakşır hocam, siz kendini gözlüklüsünüz diye tipsiz sansanız da inanın herkese normal geliyor yani senin taktığın insanların % 60'ının taktığı cisimden farklı bir şey değil. Sonuç olarak kasmayın kendinizi. Arkadaş bulamadınızmı? Boşverin arkadaşı hepsi çıkarcı siz kafa denginizi bulun yeter. Kafa denginide bulamazsınız takın kulaklığı müzik dinleyin.

Edit. Kafa denginiz varmış işte hocam niye çocuğa özürlü diyorsunuz?

hocam parmak kaldırmayıncada millet asosyal bakıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony Stark

ben de boyum 1.75 diye üzülüyordum ben bile okulda gezerken kısa olduğumu hissediyorum
    ama sağol kardeş bundan sonra seni hatırlıcam öyle durumda

:-( :'(

• Nefret et kardes kendinden nefret edince hayatin duzeliyor. Sakin bir seyler icin çabalama.

Allah askina dostum oyuncu mu olmak istiyorsun? Model mi olmak istiyorsun ? Ee istemiyorsan madem niye tipi/boyu takiyorsun bu kadar? Napolyon'da 1.60 adamdi. Kendine bir amac belirle ve o amac dogrultusunda yasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Nefret et kardes kendinden nefret edince hayatin duzeliyor. Sakin bir seyler icin çabalama.

Allah askina dostum oyuncu mu olmak istiyorsun? Model mi olmak istiyorsun ? Ee istemiyorsan madem niye tipi/boyu takiyorsun bu kadar? Napolyon'da 1.60 adamdi. Kendine bir amac belirle ve o amac dogrultusunda yasa.

hocam boy ve tip derse katılmama odaklanmama engel oluyor . ne yapayım :-/

• Basliyacam tipinize oncelikle adam gibi adam karakterli insan ol hersey tip degil,yemişim tipini ya elin ayagin olmasaydi? Şükretmeyi öğren sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dhnin Vericisi

ABİLER YAŞIM 20 BOYUM 1.68 KİLO 50. ARKADAŞLAR ÜNİ 1.SINIFIM.

ALLAH RIZASI İÇİN YALVARIYORUM YARDIM EDİN. SİZE YALVARIYORUM. LÜTFEN YARDIM EDİN LÜTFEN. ŞİMDİ OKULA GİTTİM. GERİ GELDİM. ARKADAŞLAR ÇOK TİPSİZİM. ERKEKLERE BAKIYORSUN.UZUN YAKIŞIKLI KÜTLELİ. BOYU OLMASADA YAKIŞIKLI. OKULA GİRDİM EN KISA BENİM. BİDE TİPİM YOK. :-( ARKADAŞLAR OKULUN KORİDORLARINDA GEZERKEN KENDİMDEN NEFRET ETTİM. KENDİMİ Bİ LAVOBOYA ATTIM AGLADIM. BU BOY BU TİP BU KİLO İLKOKULDAN BENİ UTANMAKTAN MAHVETTİ. SIRF BU NEDENLERDEN UTANGACIM. ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN. MİLLET TAKMIYO BİLE BENİ OKULDA :-( NE KİZ NE ERKEK. SEKRETER KIZA SORU SORDUM. BAKMADAN GECİŞTİRDİ. ŞU ANDA YURDA ATTIM KENDİMİ AGLIYORUM. BİDE GÖZLÜK TAKIYORUM OKULDA :-S :'( ABİLER BU SIKINTİYA DAYANAMIYORUM ARTIK DAYANAMIYORUM. :-(

EDİT: Degerli Forum Arkadaşlarım dün sizleri dinleyip biraz toparlanıp bugün okula gittim. Ne tipi ne boyu kafaya taktım.ama malesef sınıfta parmak kaldırıp konuşamıyorum.Yılların bana verdgi bu olumsuz yanımı düzeltemiyorum.Parmak kaldırıp konuşmaya utanıyorum. parmak kaldırıp konuşup kimsenin bu tipe,bu konuşmayı bilmeyen çocuga bu boysuza bakmasıni istemiyorum. ve bunun önüne geçemiyorum. Sınıftakilere de sogugum :-(

Arkadaşlar ayrıca bugün başıma ibretlik olay geldi. sizlerden yardım bekliyorum.

Bugün sınıfta biri ile tanıştım. benim kafadan. boyu 1.80 1.85 ama çirkin.afedersiniz biraz özürlüye benziyor. onu çok sevdim . yanlış anlaşılmasın. Dışarda onunla gezerken utandım.Gördügünüz gibi nasılki ben çirkinim kimse beni takmıyor ve yanımda durmaya utanıyor bende bu arkadaşla gezmeye utanıyorum. kendimden utandım. uzak durmaya çalıştıgım için kendimden utandım :'( ne yapayım arkadaşlar.millet ikimize de bakıp gülmüştür ya da belki o daha çirkin oldugundan beni onun yanında yadırgamıstır.Of :-(

kardeşim eğer istanbul tarafındaysan seni bir gün arabamla okula bırakıp okuldan almaya geliyim de sana bakışı nasıl değişiyor insanların görürsün :)

instagramın varsa takip et beni paslaşalım oradan :) instagram: sukruzencir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayhan.

Nefret et kardes kendinden nefret edince hayatin duzeliyor. Sakin bir seyler icin çabalama.

hocam boy ve tip derse katılmama odaklanmama engel oluyor . ne yapayım :-/

Olmamasini sagla ve hayatta bir seyler basarmaya basla. Inan bana bu oyle bir anda olmaz. Fakat kendine guvenin katlanarak artar. Bugun 1 basarin olunca yarin 2 basarin olmasi icin cabalarsin.

Yada
    kendini ezik biri olarak kabul et ve hayatta bir amaci olmayan diger robotik insanlar gibi oksijen tuketmekten badka bir ise yarama

Seçim senin

• ne kadar sert şut atabiliyorsan at, tekniğin olmadan o şut her zaman dağlara taşlara gidecektir.
  • Dostum allah bazılarını tipiyle sınarmış.
    Sen böyle düşün sanada öyle biri gelir Zaman'ı gelince seni Mutlu eder merak etme herşeyin Zaman'ı var.

Güçlü biri olmaya çalış gerçekten derdin buysa güçlü biri olmaya çalış. Parasal konuda ünvan konusunda. Derslerine odaklan para kazan. İstediğini kız cebinde olur.

Spor salonuna yazıl biraz boy uzatmaya çalış. Fizikse toparlanır.

Bundan 5 sene önce senle aynı durumda olduğumu düşündüm bir kızın bana tip ile red etmesinden sonra hayatıma sağlam kararlar aldım iyi çalıştık babamla giyim spor güç hepsini elde etmek için yeterince uğraşıyorum. Herşey kafada biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum sevgilin olsa iki kiz sana baksa ne olcak iki vuruscan sonrasi hep ayni takma boyle bos seyleri. Cukunun keyfine bak. Bak senin icin ban riski aldim

• Boy muhabbeti açılınca aklıma şu gelir, en azından şuan geldi. Lisede biz lise 3'ken lise 1'lere bir çocuk geldi, çocuğun adı bile tam zengin çocuğu ismi, gerçi zengin özentileri de koyuyor bu ismi ama olsun. Çocuğun boyu acayip kısaydı, muhtemelen şuan o senden kısa ve 21 yaşında, ama çocuğu lisede kızsız görmüyorduk, kız havuzunda yüzüyordu resmen, çünkü ailesi zengindi. Olay bu kadar.
  • #rez

• Edit iyiymiş

• Hangi okul

• Saç uzat kemik gözlük tak yap yap diye yutub kanalı aç.

• Maalesef yapacak birşey yok.

Dersleri aksatma sakın, tek diyebileceğim şey bu.
  • Boyunda bir sorun yokta,çok çirkinim diyorsun.Çirkin olmak ne yazık ki hayata 10-0 yenik başlamaktır.
  • quote:

ABİLER YAŞIM 20 BOYUM 1.68 KİLO 50. ARKADAŞLAR ÜNİ 1.SINIFIM.

ALLAH RIZASI İÇİN YALVARIYORUM YARDIM EDİN. SİZE YALVARIYORUM. LÜTFEN YARDIM EDİN LÜTFEN. ŞİMDİ OKULA GİTTİM. GERİ GELDİM. ARKADAŞLAR ÇOK TİPSİZİM. ERKEKLERE BAKIYORSUN.UZUN YAKIŞIKLI KÜTLELİ. BOYU OLMASADA YAKIŞIKLI. OKULA GİRDİM EN KISA BENİM. BİDE TİPİM YOK. :-( ARKADAŞLAR OKULUN KORİDORLARINDA GEZERKEN KENDİMDEN NEFRET ETTİM. KENDİMİ Bİ LAVOBOYA ATTIM AGLADIM. BU BOY BU TİP BU KİLO İLKOKULDAN BENİ UTANMAKTAN MAHVETTİ. SIRF BU NEDENLERDEN UTANGACIM. ARKADAŞLAR ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM EDİN. MİLLET TAKMIYO BİLE BENİ OKULDA :-( NE KİZ NE ERKEK. SEKRETER KIZA SORU SORDUM. BAKMADAN GECİŞTİRDİ. ŞU ANDA YURDA ATTIM KENDİMİ AGLIYORUM. BİDE GÖZLÜK TAKIYORUM OKULDA :-S :'( ABİLER BU SIKINTİYA DAYANAMIYORUM ARTIK DAYANAMIYORUM. :-(

EDİT: Degerli Forum Arkadaşlarım dün sizleri dinleyip biraz toparlanıp bugün okula gittim. Ne tipi ne boyu kafaya taktım.ama malesef sınıfta parmak kaldırıp konuşamıyorum.Yılların bana verdgi bu olumsuz yanımı düzeltemiyorum.Parmak kaldırıp konuşmaya utanıyorum. parmak kaldırıp konuşup kimsenin bu tipe,bu konuşmayı bilmeyen çocuga bu boysuza bakmasıni istemiyorum. ve bunun önüne geçemiyorum. Sınıftakilere de sogugum :-(

Arkadaşlar ayrıca bugün başıma ibretlik olay geldi. sizlerden yardım bekliyorum.

Bugün sınıfta biri ile tanıştım. benim kafadan. boyu 1.80 1.85 ama çirkin.afedersiniz biraz özürlüye benziyor. onu çok sevdim . yanlış anlaşılmasın. Dışarda onunla gezerken utandım.Gördügünüz gibi nasılki ben çirkinim kimse beni takmıyor ve yanımda durmaya utanıyor bende bu arkadaşla gezmeye utanıyorum. kendimden utandım. uzak durmaya çalıştıgım için kendimden utandım :'( ne yapayım arkadaşlar.millet ikimize de bakıp gülmüştür ya da belki o daha çirkin oldugundan beni onun yanında yadırgamıstır.Of :-(

Valla kardeşim kendimi okudum resmen bende aynı durumdayım boy 1.68 kilo 65 çok utangacım kızlarla felan göz göze gelemiyorum asosyalim. Bende nasıl aşacağım bu sorunları bilmiyorum benim yaşta 21 allah yardımcımız olsun.

• 194 kaslı ve yakışıklıyım uni 1. Sinifim ağla simdi bir daha

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.