Şimdi Ara

[EDİT: SATIŞ-RESERVE AÇILDI] ** BU SETİ KAÇ PARAYA SATMALIYIM EDERİ NEDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kitapları toptan hepsini 550 liraya sattım bir kitapçıya arkadaşlar. ilginiz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvothe6 -- 3 Şubat 2014; 12:33:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• işimi görecek fiyattan ciddi alıcı çıkarsa ss da koyarım. bu arada belirtmeyi unuttum kitaplardan sadece harry potterin 5. kitabı biraz yıpranmış, gerisi sıfır gibidir.

• Hocam umarım ihtiyacınız olan parayı temin edersiniz kötü durum üzüldüm sizin adınıza kitaplara göz ucuyla baktım çoğu da severek okuduğum kitaplar 500 -600 arası olur maximum heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: aso2

Hocam umarım ihtiyacınız olan parayı temin edersiniz kötü durum üzüldüm sizin adınıza kitaplara göz ucuyla baktım çoğu da severek okuduğum kitaplar 500 -600 arası olur maximum heralde

teşekkürler hocam 600 lira veren olursa satarım valla

bi de çok zor bi durumda kalmadım ama 600 lira kan getirir bütçeme.

• quote:

Orijinalden alıntı: kvothe6

quote:

Hocam umarım ihtiyacınız olan parayı temin edersiniz kötü durum üzüldüm sizin adınıza kitaplara göz ucuyla baktım çoğu da severek okuduğum kitaplar 500 -600 arası olur maximum heralde

600 lira dedim ama ikinci el kitap fiyatlarına hakim değilim birden gaza geldim yazdım ama en az da 300 eder şimdi doğruya doğru

• quote:

quote:

quote:

600 lira dedim ama ikinci el kitap fiyatlarına hakim değilim birden gaza geldim yazdım ama en az da 300 eder şimdi doğruya doğru

hayırlısı artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bayağı bir kitap var listede o yüzden hepsinin bir kişiye satılacağını sanmıyorum ama 2-3'e bölünürse olur belki. Hayırlı satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Listede her telden kitap olduğu için toplu satarsan çok ucuza gider.Tanesi 3-5 liraya vs gelir. Para çok acil değilse parça parça satmaya bak.
  • Parça parça satarsan daha çok para eder bence de.Öyle zor satılacağını düşündüğüm kitap yok.
  • Netten tek tek ikinci el fiyatlari arastir bir liste hepsini tek kisi almaz.

• Hocam yanlış anlamayın ama çoğu kitap internette satılan 0 kitaplarla ayni fiyat. Mesela zar adam serisi internette zaten ayni fiyat

Kısa zamanda alıcı çıkmasını istiyorsanız fiyatları düşürmelisiniz

• Ilk baslarda ucuza koymussun ama alta indikce cok pahalilasmis. Empati 15, su cilgin turkler 15 lira demissin. Liste fiyatlari 20 lira zaten. Internetten sifir alsan 13-14 liraya geliyor. Ukitapta 2-3 liraya satanlar gordum. O fiyata imkansiz satilmalari. Tavsiyem indir fiyatlari

• hocam dediğim gibi çok vakıf değilim 2. el kitaplara. toplamda 500 lira civarına ulaşabilirsem öyle satış yapıcam zaten. almak istediğiniz kitabı ve fiyat teklifinizi iletirseniz daha iyi olacak sanırım. öldürmeden yalnız.

• hocam siz bize yardımcı olucaksınız bizde size :)
  • taht oyunları'nda bir güzellik yap ilk alıcın ben olayım hocam :D
  • kitapların hepsini toptan 550 liraya bi kitapçıya sattım. ilginiz için teşekkürler.

• kvothe6 kullanıcısına yanıt
    hayırlısı hocam :)
  • quote:

kitapların hepsini toptan 550 liraya bi kitapçıya sattım. ilginiz için teşekkürler.

Hadi be ben öyle tahminde bulunmuştum bildiğim kitaplar diye doğru çıktı
  • vhuuu iyi para hangı kıtapcı acaba bendede varda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

vhuuu iyi para hangı kıtapcı acaba bendede varda

ankarada hocam kitapçının adını tam hatırlamıyorum arabayla götürdüm kitapçıya girmedim bile

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.