Arkadaşlar selamlar önce editör olayını tamamen yabancısıyım birkaç soru sorucam sadece lütfen bilgisi olan yanıtlasın:
1- bir oyuna başladıktan sonra, editörden yaptığımız değişiklik oynadığımız oyuna etki ediyor mu? yoksa baştan mı açmamız lazım
2- yaptığım değişikleri database'e nasıl ekleyebilirim. save dedim bi yere bi dosya attı. ama her defasında editöre girdiğimde load data base dediğimde değişiklik olmamış hali çıkıyor hep.
3- oynadığım oyunun datasını (yani yeni aldığım stafflar) nasıl değiştiricem. (çünkü editöre girdiğimde oyuna başlamadan önceki adamlar çıkıyor sürekli) kısacası ben oynadığım oyunun üzerinden değişiklik yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
cevabı düşündüğüm kadar kolay değil mi yoksa?
bildiğim kadarıyla editörde yapılan değişikler için yeni oyun açmak zorundasın! yenı oyun kurarken database i senın editorde yaptıgını secıp oyunu kurman lazım dıye biliyorum..
oyun ıcınde değişiklik için fmrte programına bı bak...footbaal manager real time editor sanırım acılımı..hıc kullanmadım ama sanırım oyun ıcı değişiklere ızın veren bi programdı...
quote:
Orijinalden alıntı: cem_k12
bildiğim kadarıyla editörde yapılan değişikler için yeni oyun açmak zorundasın! yenı oyun kurarken database i senın editorde yaptıgını secıp oyunu kurman lazım dıye biliyorum..
oyun ıcınde değişiklik için fmrte programına bı bak...footbaal manager real time editor sanırım acılımı..hıc kullanmadım ama sanırım oyun ıcı değişiklere ızın veren bi programdı...
çok teşekkür ediyorum cevap verdiğin için deniyorum şimdi :)