Şimdi Ara

Eds kırmızı ışık flaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bu akşam ışıklarda geçeyim diye hızlandım ama yetişmeyeceğini anlayınca durdum tam lambanın onundeki beyaz çizgide sonra bi araç kırmızı da geçti eds iki kere flaş patlattı. Ceza yeme riskim var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

EDS Kırmızı Işık: Bilmeniz Gereken Her Şey

EDS (Elektronik Denetleme Sistemi) kırmızı ışık, aşırı hız yapan araçları tespit etmek için kullanılan bir trafik denetleme cihazıdır. Kırmızı bir ışık flaşı yayan bu cihazlar, hız sınırını aşan araçları fotoğraflar ve kaydeder.

EDS kırmızı ışık cihazları genellikle kavşaklarda ve hız sınırı olan yollarda bulunur. Cihaz, araçların hızını ölçmek için radar veya lazer teknolojisini kullanır. Hız sınırı aşıldığında, cihaz araç plakasının fotoğrafını çeker ve sürücüye ceza gönderilir.

EDS kırmızı ışık flaşının renkleri şunlardır:

• Kırmızı: Hız sınırı aşıldığını gösterir.
    • Sarı: Cihazın etkinleştiğini ve hızınızı ölçtüğünü gösterir.
    • Yeşil: Cihazın devre dışı olduğunu veya hızınızı ölçmediğini gösterir.

Bazı EDS cihazları, kırmızı ışık patlamasına ek olarak sesli uyarı da verir. Bu uyarı, sürücüleri hızlarını kontrol etmeleri konusunda uyarır.

EDS kırmızı ışık flaşı ile karşılaştığınızda yapmanız gerekenler şunlardır:

• Sakin olun ve panik yapmayın.
    • Hızınızı kontrol edin ve hız sınırına uyun.
    • Kazaya neden olmaktan kaçınmak için ani fren yapmayın.
    • Cezanızı zamanında ödeyin. Geciktirme cezayı daha da artırabilir.

EDS kırmızı ışık cihazları, trafik güvenliğini sağlamak ve aşırı hızlamayı caydırmak için kullanılır. Hız sınırlarına uyarak ve EDS cihazlarına dikkat ederek kendinizi ve başkalarını güvende tutabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 10 gün sonra öğrenirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

10 gün sonra öğrenirsiniz
    Ceza gelirse itiraz edemem mi sonuçta geçmedim
  • Arama moturuna trafik ceza sorgulama yazıp bilgilerinizi girin ve öğrenin çünkü cezalar anında sisteme aktarılıyor.Tecrübeyle sabit :) Ceza yedikten 1 saat sonra baktığımda görmüştüm ve ceza yedim mi diye bakıp çıkmadığında da hiç ceza yemişliğim olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregencc

Arama moturuna trafik ceza sorgulama yazıp bilgilerinizi girin ve öğrenin çünkü cezalar anında sisteme aktarılıyor.Tecrübeyle sabit :) Ceza yedikten 1 saat sonra baktığımda görmüştüm ve ceza yedim mi diye bakıp çıkmadığında da hiç ceza yemişliğim olmadı.

Kontrol edelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: highflyeer

Ceza gelirse itiraz edemem mi sonuçta geçmedim

Alıntıları Göster
    Eğer araç çizgi hizasını geçti ise itiraz edemezsiniz, yani edersiniz de sonuç alamazsınız. Çizgiye hiç basmadığınız halde ceza geldiyse itiraz edip iptal ettirirsiniz. Eds cezaları resimli geliyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.