hedef sayısal 10-20k mezunum şimdiye kadar düzenli çalışmadım Bu konuyu kalan süreçte ilerlememi görmek ve göstermek için açtım Şuan tyt ayt deneme pratiğim yok ve konu eksiklerim fazla.Temelim hemen hemen yok OBP 83.Kalan süreçte tyt ayt karışık ilerleyerek hedefime ulaşmak için çalışacağım bu süreçte tavsiyelere açığım konuyu ara ara düzenleyeceğim herkese kolay gelsin. Başlangıç Netlerim 1 ay önce çözdüğüm 3D TYT Genel türkçe 29 (dilbilgisi yok) Sos 13 (coğrafya yok) Mat 7 (geo ve problem yok) Fen 3 Toplam 52 Net AYT (hiç deneme çozmedim sınav netim 10) Denemeleri buraya,günlük çalışmalarımı aşağı yazacağım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward Aurelius -- 2 Ocak 2024; 0:21:50 > |
Edward Aurelius YKS24 Çalışma ve Deneme Günlüğü

-
-
30 Aralık 2023 yani konuyu açtığım güne ait çalışmalarım bitti bugünü kapatırken az önce çözdüğüm Tyt fen branş denemesini ekleyeyim
3D TYT Fen Simülasyon Denemesi
Fizik 5D 1Y 1B
Kimya 5D 1Y 1B
Biyoloji 3 D 2 Y 1 B
Toplam Net 12 (1 ay önce 3 net ile başlamıştım boş bıraktıklarım konu eksiği olan sorular)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazirana kadar bu günlüğe devam et dostum motive olmadigin günlerde de çalış başarılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağ olun.Planımız o yönde bakalım
tertemiz 200k netleri
-
Ulan legolas barıştık ettik trolluk dedik sineye çektik ama ulan niye çalışan uğraşan adama sataşıyorsun.
Gören efsane derece falan yaptın sanacak. Duyardan nefret ederim normalde ama forumu düzgün amaçla kullananan ve emek veren birine yaptığın harbi edepsizlik. Bilkent dandik bölüm ve sen birbirinizi iyi tamamlıyorsunuz.
1 Ocak 2024
Öncelikle herkese mutlu yıllar.Dün güzel geçmiştir umarım ben 31 Aralık günü çalışmamayı tercih ettim.
Bugün bitenler
Eyüp B vdd Yaş problemleri
Bağıl Hareket konu + 5 test
Doğruda Açı Üçgende Açı konu + karekök sb temizlendi
Sinir sistem palme biyoloji ayt 3test
Herkese iyi çalışmalar
2 Ocak 2024
Fonksiyonlar Konu Anlatım +7 Test
Endokrin Sistem konu + 4 test Biyotik
Eyüp B VDD işçi problemleri + 3D TYT Mat 2 test
Bağıl Hareket 3 Test
Üçgende ek çizimler konu + 3 Test
-
helal lan yat uyu ben devam edecem
-
3 Ocak 2024
Off
---------------------
4 Ocak 2024
---------------------
345 Tr Branş 33 dk 35D 5Y
Acil TYT Mat ilk 12 soru denemesi 9D 2Y 1B
3D VDD İşçi problemleri
Bağıl Hareket tekrar + 3 Test
Modern Atom Teorisi Konu Çalışması + 1 Test
Geometri konu çalışması
Ekleme---> Fonksiyonlar 2 video + 2 Test
Herkese iyi çalışmalar..
----------------------
5 Ocak 2024
----------------------
1 buçuk saat hız problemleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward Aurelius -- 6 Ocak 2024; 8:22:31 > -
6 Ocak 2024
Fonksiyon Konu + 2 Test
Newtonun Hareket Yasaları Konu + 2 Test
Herkese iyi çalışmalar...
-
7 Ocak Pazar
Fonksiyon Grafikleri Konu + 3 Test
Newton Yasaları 1 Test
Hız Problemleri 3D VDD
Herkese iyi çalışmalar...
-
8 Ocak 2024
Yüzde Problemleri VDD
En Beğenilen Yanıtlar

Ulan legolas barıştık ettik trolluk dedik sineye çektik ama ulan niye çalışan uğraşan adama sataşıyorsun.
Gören efsane derece falan yaptın sanacak. Duyardan nefret ederim normalde ama forumu düzgün amaçla kullananan ve emek veren birine yaptığın harbi edepsizlik. Bilkent dandik bölüm ve sen birbirinizi iyi tamamlıyorsunuz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X