Şimdi Ara

EE mi Tıp mı? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
10
Favori
9.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Serzeniş -- 27 Haziran 2015; 19:43:20 >
  • terstrigonometrik T kullanıcısına yanıt
    adam sınavdan sonra geldi bir kaç günlük üye itüde okuduğunu kanıtlayamıyor(ss istedim bir tane buldu ve biraz daha yandan ss al dedim alamadı) ve tek yaptığı yorum mühendislik kötü tıp iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahane1994

Senin tıbba puanın yetiyor muydu ki? iü bilgisayarda okuyosun ????

evet yüzde 50 burslu girebiliyordum bölüme birinci girdim ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevapiçingeldim

adam sınavdan sonra geldi bir kaç günlük üye itüde okuduğunu kanıtlayamıyor(ss istedim bir tane buldu ve biraz daha yandan ss al dedim alamadı) ve tek yaptığı yorum mühendislik kötü tıp iyi

itü yü falan boşver sen adamın dedikleri çok mantıklı
  • terstrigonometrik T kullanıcısına yanıt
    bir cümle mantık çerçevesi içinde diye trol olmuyor mu yani
    bkz: sınav açıklandı mantıklı mı?mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B5F3F6CC6 -- 27 Haziran 2015; 19:55:50 >
  • Bu sorunun cevabi 16-22 yas icin genelde muhendisliktir cunku bu adamlar daha turkiyede yasadiginin farkinda deil ck ekstrem ornekleri baz alarak yorum yapar. 22 yas ustu ve mezun olan insanlarin cevabida genelde tiptir cunku bu insanlar biraz daha ulke gerceginin farkindadir. Tipcilarin cogu ekstrem durumdaki muhendisler haric daha iyi sartlarda yasiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevapiçingeldim

RAKİP ELİYOOOOOR

• Ankarada dayın yoksa tıp seç. Torpilin yoksa mühendislikte aç kalirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tip seç, mühendislik için biraz tutku lazım.Sen üç kuruşunu al ölmeyi bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiretro -- 27 Haziran 2015; 20:23:27 >
  • Tıp 4. sınıftayım ve sana sadece şunu söylüyorum, uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceynt

quote:

Orijinalden alıntı: İssiz Adam

O puanla girecegin muhendislik en az tip kadar zordur yogunluk olarak..ben bu dusunceyle tip yazmistim, pisman miyim dersen hayir cunku ben rahatina cok duskun biriyim, zora gelemezdim..sirf rahat diye endustri istiyordum bogazici 2 soruyla kacinca cerrahpasa geldi, mutluyum ben..
    Ama ben calisir cabalarim dersen, maddiyat da cok onemli degilse o puanla odtuye git, ulkene, kendine daha hayirli olur

Abi neresiydi? Memnun musun okuldan tam olarak?

Cerrahpaşa..
    Ben genel olarak Memnunum ama tipi cok severek secmemistim,.
    Eger tipi gercekten iatiyorsan, cerrahpasayi kesinlikle oneririm

• EE okuyacak olsam tam burslu özel üniye giderdim.Bence bilkent ee'de ilk sırada çünkü rektör ee mühendisi ve acayip bir şekilde okulda ee diğer bölümlere göre daha çok destek,imkan sahibi.

Ama tıp farklı bir olay,iyi düşünmen lazım.İnsanlarla uğraşmak cidden zor bir iş,burada senin ne düşündüğün önemli.

Çevremde tanıdığım çok fazla doktor var devlet de çalışan adamlar rahat,ama özelde çalışanlar ne kadar fazla para alsada bir o kadar da fazla çalışıyorlar.Doktorluk kutsal ve mühim bir meslek seçerken dikkatli olmalısın.

Ben senin yerinde olsam tıp seçerdim.O puanı alacak azim bende olsa gider yurt dışında müh. okurdum.
  • in a nutshell İ kullanıcısına yanıt
    Ufak bi hatirlatma, tipta uzmanliklar 3 ila 5 yil arasindadir. Dis hekimliginde ise 3 ila 4 yil arasindadir. Garanti meslek gibi gorulse de tip ve dis cok zor fakultelerdir. Muhendislik ogrencileri haftada 3-4 gun okula gidip gunluk 4-5 saat ders gorurken siz her gun sabah 8 aksam 5 ders gorursunuz. Muhendislik fakultelerinde alttan alma vardir, okulu uzatmak icin baya bi caba sarfetmeniz gerekir :) Dis ve tipta ise(kurul yoksa) tek veya 2 dersten kaldiginizda sinif tekrari yaparsiniz. Muhendisliklerde gecme notu 40-50 civari iken tip ve diste 60-70 civaridir.(Cogu fakultede boyledir fakat degisiklik gosterebilir, ozellikle yuksek puanla alan fakultelerin gecme notlari daha yuksek olabilir) Sormak istediginiz baska seyler varsa alinti yapabilir veya ozel mesaj atabilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First Premolar -- 27 Haziran 2015; 21:43:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odtü eedeyim bence tıp yaz

• yorumuma gelen beğeniler mutlu etti beni arkadaşlar saolun
    belki de doğru söyleyenler dokuz köyden kovulmuyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypervenom

Odtü eedeyim bence tıp yaz

Neden hocam memnun degil misin?

• Tıp okumak diğer uni bölümlerini okumaktan daha farklıdır.Hastanede bir nevi iş ortamında başlar ve orda geçirirsin senelerini.Çeşitli görevlendirmeler aldığında direk doktor statüsüyle anılır iş yaparsın.Hastanede genç doktor adayı arkadaşlarınla güzel günler yaşayabilirsin.Bir nevi doktorsundur ,istediğin şehirde istediğin iş arkadaşlarıylasındır. Bunlar iyi ama okuduktan sonrası sıkıntı .insan amfiyi, okul sıralarını bırakıp hocaları yanından ayrılınca artık olay tamamen iş olduğu zaman işler değişir.Sonuç şu olabilir ; günde 60 hasta gelir 9 dan 3-4e kadar ilaç falan yazarsın röntgen inceler şikayet dinlersin. bence bu şekil doktorluk çok itici şahsen ben pek istemem ama söyle doktorlarda var ; adam ameliyatları ve lisansları ile kendini kanıtlamış bir şef olmus ve genelde cerrahi operasyonlarla ilgilenen ayda 10 hastaya bakan biri olmuş , bu fena değil.

Mühendisliği biliyosun zaten engin bir deniz sonu tam bilinemeyen en iyi ihtimal rezidans sahibi olmakla biten.Ee yi bilmemde pc veya yazılım okumanın en uç noktası google apple gibi sirketlerin çalışanı veya sahibi olmak var .belkide bunlardan büyük bir şirket kurmak.

• quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

quote:

Orijinalden alıntı: in a nutshell

Kardeşim İTÜ'de mühendisim çevremdeki Mühendislerin ve doktorların halini görüyorum hiççç Düşünme Çapa tıp seç

Ben de önüm açık diye mühendislik seçmiştim şimdi hayvan gibi pişmanım tıp için tekrar giricem

ben de itüdeyim, bu sene ortak derste tanıştım, adamın yaş 23 tıpı 4. senesinde bırakıp itüye gelmiş

Hehehe işe bak sen ya.
    />

• Hypervenom kullanıcısına yanıt
    Neden tıppa yönlendirdin adamı?
  • Güzel kardeşim mühendislik okumada ne olursan oku

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.