Şimdi Ara

EE mi Tıp mı? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
298
Cevap
10
Favori
9.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khems

@stuff2
    Sorun ikisine de aynı beceri ve ilgi de olmam

@asu34
    Anadolu Ü.'yü önermeni anlamıyorum şu anda

illaki birinde fazla ilgin vardır yani mesela hangisiyle alakalı bir makale okursun uzunda olsa hangisiyle alaklı bir proje görsen heycanlanırsın araştırırsın benzerlerini yapmak için hayal kurarsın bu iş ikiside olsa olur değil yani tamam tıpa gitsem bende okurdum okuyamıyacağımdan değil iligimi çok çekmediği için gitmedim

• 5. Sinif tip ogrencisi olarak yorumum
    Insanlara yardim etmeyi istiyorsan tip sec ama bunu yaparkende hervturlu hakarete maruzvkalicagini ve yaptiginin kiymetinin bilinmiyecegini bil,eger onceliklerin maas, itibar ,kendini gelistirmek,hobilerine zaman ayirmak ise kesinlikle tip secme.odtu de itu de kaliteli muhendisliklere git.bir diger bakis acisida tip okurken verdigin emekle ve zamanla cok cok cok kaliteli bir muhendis olabilirsin.

Bende senin durumundaydim tercih donemeinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asu34

Dediğim gibi tıpı okuyamam ilgim 000 en düşük ders biyoloji biyolojide bile sıkılıyorum.

Elektronikle bilgisayar iç içe sonuçta elektroniktede devreleri programlıyorsun bilgisayarla elektronik iç içe zaten

Türkiyede hiç bir şirket öyle gelişemez çünkü adam kandırıyorlar yerli merli değil hadi parçalar yabancı olsun oda değil sacece etiket firmasılar...

Çünkü türkiye gelişmemiş bir ülke almanya ile karşılaştırılmaz çünkğ türkiyede din bilimden bir adım öndedir ama almanyada bilim öndedir

onlar hep mi ileriydi?
    Hayrani oldugun avrupa ulkeleri zamaninda skolastik dusunce altindaydi. ama onlar zaten bizim ulkede bir sey yok osmanliya yerleselim demediler. ronesans reform sanayi inkilabi gibi seylerle gelistiler. Adamlar demokrasiyi bilimi vs kendi kazandi. onlara gokten zembille inen bir teknoloji yok.
    japonlari da ornek verebilirim. o kucucuk ulke 1945 yilinda 2 tane atom bombasi yedi. 70 yildaki gelisme ortada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• in a nutshell İ kullanıcısına yanıt
    Hangi mühendislik?
  • O ingilizce meselesini çok duydum, peki odtüyü kazanamayıp da itü elektriği kazanabilen biri için itü dışında önerebileceğiniz bir üniversite var mı?
  • quote:

ODTÜ, Boğaziçi EE de kolay değil ki belki de daha zor. Bunları göze almak zorundayım.

Haklisin dostum

• en iyisi git bir hastaneye biraz zaman gecir. firsat bulursan doktorlarla falan konus. 1-2 bolum house izle
    ee icin de cevrende fabrika falan varsa gidebilirsin dicem de pek yardimci olmazlar muhtemelen. internette bir suru bitirme projeleri falan var bak onlara.khan academy de neredeyse her ders var. ee kesin var da tip var mi bakmadim.
    youtube da falan nasil yapilir tarzi kanallar var takip et.
    en olmadi evindeki basit bir elektronik aleti parcala ( ben kucukken merakimdan kumandali arabami parcalamistim:) )

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

O ingilizce meselesini çok duydum, peki odtüyü kazanamayıp da itü elektriği kazanabilen biri için itü dışında önerebileceğiniz bir üniversite var mı?

Odtü olmuyorsa İtü'yü seçmelisin, benim mesajım Odtü'yü de kazanabilen birisi içindi. Neyse konuyu dağıtmayalım, açan arkadaşa ayıp olmasın. sorun olursa pm atabilirsin.

• Para sağlık sektöründe ve inşaat sektöründe. İkisinden birini seç seçeceksen. Ama sevdiğin işi yapmak hepsinden daha mantıklı.

• Kardeşim Doktorluk gibi güzel meslek varken sen gidip mühendislik seçeceğim diye tutturursan kafanı 4-5 yıl sonra duvarlara çook ama çook sert vurursun.

Ah ah keşke ben senin puanını alsaydım da doktorluk yazabilseydim...

Mühendis değilim, ama inşaat firmasında çalışıyorum. Mühendislerin gecesi gündüzü yok. Ciddiyim bu konuda. Nelerle uğraşıyor garipler.

Düşünme git tıp yaz. Sonrasında da hayatını nasıl yaşayacaksın onu düşün. Gelecek planlarını çoooook rahat yaparsın...
  • khems kullanıcısına yanıt
    mühendislikte emeğinin karşılığını maddi manevi alırsın emin ol ama çalışma saatlerin ve iş yoğunluğun daha çok olabilir yönetici olup çok ciddi paralar kazanan tanıdıklarım var şirketlerde mühendis olduktan sonra ama çok çalışıyorlar tıpta da nöbetlerin zorunlu hizmetin olucak ama tatilin haftasonu ve yıllık ızın olarak daha çok alıcak işini sevceğini düşünüyorsan mühendislik daha iyi bence
  • mini.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86214334&p=1
    faydasi olur belki

• Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    memurlar net ağlama duvarı zaten. Top üniversitelerden mezun olmuş iyi bir iş sahibi biri girip memurlar nete girip,şöyle şöyle durumum var falan yazmaz. Looserların mekanıdır memurlar net. Top üniversitelerde mühendisliğe puanı yetenlerin kaale alacağı bir platform değildir.
  • isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    Tamamdır bir bakayım hangisi daha cezp edici
  • stuff2 kullanıcısına yanıt
    Senin tıbba puanın yetiyor muydu ki? iü bilgisayarda okuyosun ????
  • dandanakandamla D kullanıcısına yanıt
    Kafam o kadar karıştı ki
    Şu anda hiçbir yorum yapamıyorum
  • quote:

Kafam o kadar karıştı ki
    Şu anda hiçbir yorum yapamıyorum

Zor is meslek secmek. hatta ygs lys den daha zor.
    Allah'tan tip secenegim yoktu da sadece muhendislik odakli arastirdim.

• khems kullanıcısına yanıt
    Bence bir sene daha hazırlan, o ara karar verirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahane1994

memurlar net ağlama duvarı zaten. Top üniversitelerden mezun olmuş iyi bir iş sahibi biri girip memurlar nete girip,şöyle şöyle durumum var falan yazmaz. Looserların mekanıdır memurlar net. Top üniversitelerde mühendisliğe puanı yetenlerin kaale alacağı bir platform değildir.

o konuyu açan itü mezunu
  • isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    Senin işin daha kolaymış
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.