Şimdi Ara

EE mi Tıp mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
10
Favori
9.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    Ama tıptan nefret ettiğim için onu arka plana atıyorum ama bu adam 2 sinide seviyor...Bu adam elektronikten başka hayalim yok dese derim hayallerinin peşinden koş gelen ilk yere git ama adam tıpta seviyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asu34

Ama tıptan nefret ettiğim için onu arka plana atıyorum ama bu adam 2 sinide seviyor...Bu adam elektronikten başka hayalim yok dese derim hayallerinin peşinden koş gelen ilk yere git ama adam tıpta seviyor

Siralaman 2200 gelse bilgisayari birakip odtu eeye mi gitcen?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet...

• quote:

Evet...

hayatinda basarilar o zaman ne diyim. umarim odtu ee gelir.

• Bu iş sadece birleştirme olayı değil. Yazılımını vs. ini hep sen yapıyorsun. Apple ABD'de çalışan kim var bu arada? Anadoludakilerin öyle çalıştığını mı zannediyorsun? Bayilerdeki çalışan filan oluyorlar.
  • khems kullanıcısına yanıt
    Neyin yazılımını yapıyor sen hiç programlama dili oluşturan bir türk biliyor musun... Programlama dilleri java olsun c++ olsun hepsini yabancılar oluşturdu...

• İlginçmiş kardeşim. Umarım sonra bunun acısını çekmezsin. Seçtiğin her mesleğin bir sürü zorluğu olacak sonuçta
    hocam amacınız yurt dışında çalışmaksa ee

Zorluk olsun olmasın sonuçta bir meslek seçmeliyiz burası Türkiye ya uyanık olup birilerini kandırıp sözde şirket kurup vergi kaçırırsın ya düz memur olursun yada dili geliştirirsin yurtdışına açılırsın zaten türkiyede doğmak en büyük acı

• asu34 A kullanıcısına yanıt
    Yazılım dili oluşturuyor demedim ki
  • Sende haklısın kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khems -- 27 Haziran 2015; 17:05:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Bölüm seçimi sana kalmış da Ee seçersen sakın İtü seçme.

Neden?
  • quote:

Zorluk olsun olmasın sonuçta bir meslek seçmeliyiz burası Türkiye ya uyanık olup birilerini kandırıp sözde şirket kurup vergi kaçırırsın ya düz memur olursun yada dili geliştirirsin yurtdışına açılırsın zaten türkiyede doğmak en büyük acı

madem meslek cok onemli degil sen tip sec o zaman. ee gelmezse bilgisayar muhendisi olurum diyen birisi bence sektorde cok tutunamaz. muhendislikte bence idealleri olmali insanin. ayrica aselsanda ciddi manada muhendislik var. beko arcelik vestel gibi sirketler de beyaz esyada bildigim kadariyla dunya standartlarinda.
    Ulkeni boyle ezdigin surece zaten gelismez bu ulke. tamam bircok eksigimiz var yonetim kismina hic girmiyorum. ama gelistirmek elimizde. almanya 2 dunya savasi kaybetti ama su an 4. ekonomi ve sanayisi devasa buyuklukte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mad_Jak

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Bölüm seçimi sana kalmış da Ee seçersen sakın İtü seçme.

Neden?

İngilizce'yi doğru düzgün konuşabilen hoca sayısı çok az, açılan seçmeli dersler çoğunlukla Türkçe, çoğu dersi bir hoca açıyor ve bazıları sınıfın yarısından fazlasını bırakıyor. Odtü'yü kazanıp da tercih edenler hep Ankara'da yaşamak istemediği için seçtiklerini söylüyorlar(ben de dahil).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dediğim gibi tıpı okuyamam ilgim 000 en düşük ders biyoloji biyolojide bile sıkılıyorum.

Elektronikle bilgisayar iç içe sonuçta elektroniktede devreleri programlıyorsun bilgisayarla elektronik iç içe zaten

Türkiyede hiç bir şirket öyle gelişemez çünkü adam kandırıyorlar yerli merli değil hadi parçalar yabancı olsun oda değil sacece etiket firmasılar...

Çünkü türkiye gelişmemiş bir ülke almanya ile karşılaştırılmaz çünkğ türkiyede din bilimden bir adım öndedir ama almanyada bilim öndedir

• Hocam bu arada netlerin fena degil o matla ilk 400 gelme ihtimali var.

Saolun hocam inşallah öyle gelir. Umudumu düşük tutayım da şu aralar belli olmaz ne geleceği
    TIP'ı bir daha düşün derim.
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    O hep aklımda zaten. Belirli bir karar veremedim.
    İşte aklından çıkar bence hastaneye 2-3 hafta git ve oradaki olayları bir gözlemle tekrar karar ver. Eminim tıpı seçince 3. sınıfta pişman olacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.