Şimdi Ara

EE mi Tıp mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
10
Favori
9.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda olayı çok çarpıtıyorsun. Direk sıralamaya göre meslek seçemem. EE yada tıp istediğime karar verir, aralarından girebileceğim en iyi üniyi seçerim
  • Sorun verdiğin verilerin sadece işte olan kişilerin sayısını veriyor olması. Orada olmayan firmalarda çalışan birçok ODTÜlü vs. olabilir. Kendi şirketlerini açıp daha iyi para kazanıyor olabilirler.
  • asu34 A kullanıcısına yanıt
    veriler apple ın türkiye verileri mi
  • khems kullanıcısına yanıt
    Zaten türkiye de adım başı büyük teknoloji şirketleri var Kendi şirketlerini kurmuşlarmış anca gülerim

Bana dünyada ün yapmış bir türk sahipli şirket söyle

Sözde telefon üretici general mobile turkcell avea vodafone vestel ne yapar çinden telefon getir etiket yapıştır
    Aynı şey bilgisasayar tv vsvs içinde geçerli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asu34

Ama sen 600 civarı olacan madem sıralama önemli bilkent boğaziçi gelmez o zaman hacettepe tıp yaz
    Ama sen 600 civarı olacan madem sıralama önemli değil anadolu üniversitesi yaz

2 imkan var

Cidden kafani yasamak isterim. adamin amaci sirasinin tuttugu en iyi yere gitmek ya da apple da calismak degil. onceligi meslek secmek.
    eger herkes senin gibi dusunseydi ilk 6 koc tip sonraki 6 sifa tip diye giderdi herhalde :)
    ayrica bilkent bilgisayar dusunuyordun herhalde. sen de baska bolum yaz sonucta 30000 den de adam gelcek oraya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parlakbirgelecek paralı bir rehberlik sitesi üniversiteler öğrencileri nerede çalışıyor verilerini tutarlar parlakbirgelecekte ordan öğrenmiş üniversite tanıtımlarına katılırsın sorarsın öğrencileriniz yüzdelik olarak nerede çalışıyor cevapları alırsın

• Yapmak istediğin mesleği niye başkasına soruyorsun ki ? Içinden ne geliyorsa onu yazacaksın neyde mutlu olacaksan,ikisi bambaşka şeyler sen en iyisi 2 mesleği yapanlardan fikir al ve kendin seç :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhalde uğraşmayı seviyorsun
    Annemin kuzeni ODTÜ EE mezunu. Kendi şirketleri var. Çok da iyi para kazanıyorlar. Olay sadece teknoloji ürünü yapmak değil EE'de. Alanı oldukça geniştir. Tıp okuduğunda da Mehmet Öz olmuyorsun sonuçta. Apple kurmak gibi bir amacım yok
  • Bölüm seçimi sana kalmış da Ee seçersen sakın İtü seçme.

• EE tabi ki

• isvicresiz bilim adami kullanıcısına yanıt
    Ben tercih robotunu açarım sıramı yazarım baştan hepsini yazarım Listede muhtemelen en başta bilkent bilgisayar gelecek sonuçta beni ilgilendiren sıralamam boşa gitmesin diğerleri paralı maralk beni ilgilendirmez sonuçta o okulda burslu okumak için o sırayı yapanşar yazar

Ama bu adam yazsa en başta hacettepe tıp gelecek

Bu adama gelirsekte adam diyorki 2 meslekte bana göre...

• Fikir almaya çalışıyorum şu anda. Sorun ikisini de eşit sevmem diyebilirim
    Kendi şirketi var ama türkiye şirketleri bir abd avrupa kore şirketi olamaz

Benim dandik parça birleştiren bir türkiye şirketim olacağına apple abd de çalışırım. Türkiyede şirketler para kazanma odaklıdır gerekirse insanları kandırırlar derlerki yerli telefon yerli televizyon yerli gps alıcısı çıkar çin malı çünkü amaçları paradır para bu nedenle ben türkiye gerçekten gelişinceye kadar kendi şirket kurmam çünkü insanları kandıramam

• asu34 A kullanıcısına yanıt
    muhtemelen türkiye verileridir apple gibi şirketler türkiyede mühendis değil pazarlamacı arıyor anadolu üniversitesinin daha fazla elemana sahip olması doğal
  • @ogzhn97
    Sebebini açıklar mısın?

@asu34
    Kötü amaçlı olmadığını biliyorum zaten sadece fazla sıralamacı davranıyorsun
  • Onemlı olan hangısıne ılgının ve ılerıde yaparken mutlu olabılecegını dusun.

• Zaten birilerini kandırarak iş yapmıyorlar. Enerji üretimi, iletimi gibi alanlarda çalışıyorlar. Dediklerin senin görüşün saygı duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asu34

Tamam işte herkes sıralaması iyi olan yere gitmek ister diye....

Ben olsam ben de anadolu yazmam çünkü sıra puan önemli benim için

Ama siz diyorsunuzki sıralamaya bakmayız biz eee bende diyorumki sıralamaya bakmayacaksan anadolu yaz

1- ben sana siralamaya bakma derken bounda ciddi manada lokasyon farki var. istanbuldaki adam kalkip ankaraya gelmez bunu goz onune al demistim. buradan bu sonucu cikarman gerekiyordu sen geldin anadolu uniyi ovdun.
    2-siralamaya bakmam.eger odtu matematik istiyor olsaydim ilk 10 girsem bile orayi secerdim. amac kendinle ayni siralamayi yapmis insanlarla 4-5 yil okumak degil hayalindeki meslegi yapman
    3- pdf ye hala inanmiyorum.
    4- siralamaya bakiyorum demissin istersen sonuclar gelsin mutlaka siralamana cok yakin tip olur. sen oraya git

• Tıp, sayısal ile neredeyse hiç alakası olmayan bir bölüm. MF'den öğrenci aldığına bakmayın. Moleküler biyoloji ve genetik okuyorum. Tıp ile tek farkı, cerrahi kısmının olmaması. Sadece ilk yılımızda matematik ve fizik vardı, sonraki seneler hep biyoloji ağırlıklı. Organik kimya, biyokimya derslerinde de sayısal adına pek bir şey yok.

Bilkent, Boğaziçi gibi yerlerde elektrik-elektronik mühendisliği okumak daha mantıklı bana göre.

Ama sonuçta ithal ürünleri birleştiriyorşar enerji üretimi olsun sonuçta her türlü araç gereç yabancılardam

Bu nedenle türkiyede şirketi var para kazanıyor diyeceklerine apple abd de çalışıyor desinler daha iyi

Ve ayrıca şirket kurmak için okumayada gerek yok paran olsa kurarsın mühendis alırsın cebine koyarsın 5000 önemli olan dandik bir şirket kurmak değil dünyaca ünlü şirketlerde yükselmek...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.