Ancak takım henüz oturmamış, güçlü rakiplere karşı işimiz zor
Bu arada Jenkins'in bloğunu gören oldu mu? Olmaz böyle bir blok!
hüsonun çıkması ile kazandıkı bence
quote:
Orjinalden alıntı: electro2001
Dün zorda olsa kazandık maçı,
Ancak takım henüz oturmamış, güçlü rakiplere karşı işimiz zor
Bu arada Jenkins'in bloğunu gören oldu mu? Olmaz böyle bir blok!
link varmıdır blok için merak ettim şimdi.
hocam blok süperdi........ ağzım açık kaldı. ben önce haislip yaptı sandım ama meğer jenkinsmiş. maçla ilgi konuşulacak tek konu bloktu zaten.
bir de şimdi sıkı savunma yapma zamanı dediğimiz anlarda gecen seneki gibi savunma yapamayışımız da konusulmalı ,sanki nicolas ve de jenkıns transferleri oktaay mahmudininin transferleri değilmiş gibi duruyor,adamın sistemine çok aykırı oyuncular,
valla dogan hakyemez efesde olmus olsa onu suçlardım da çunku tam onun yiyeceği halt gibi durmakta ,kimi suçlayacağımı da bilmiyorum
b_sevki'nin de dediği gibi belki de uzun yıllar sonra ilk kez efes pilsen savunma yönü bu kadar zayıf 2 dış oyuncu aldı.. şahsen ben bu 2 oyuncunun efes pilsen'i final-four'a taşıyacak kapasitede olduğunu sanmıyorum..pota altı avrupa'nın en iyilerinden biri, ama dış oyuncu konusunda oldukça vasat kalıyor efes
quote:
Orjinalden alıntı: drexler22
b_sevki'nin de dediği gibi belki de uzun yıllar sonra ilk kez efes pilsen savunma yönü bu kadar zayıf 2 dış oyuncu aldı.. şahsen ben bu 2 oyuncunun efes pilsen'i final-four'a taşıyacak kapasitede olduğunu sanmıyorum..pota altı avrupa'nın en iyilerinden biri, ama dış oyuncu konusunda oldukça vasat kalıyor efes
abi ne final four u, bu oyunla çeyrek final bile efes için başarıdır. pota altı konusunda ise avrupanın en iyilerinden olduğundan da şüphem var. bizim maçta bile cevher, arda, sales ve ostojiç ile üstünlük sağladık.
domercant gelince belki işler biraz düzelir. ama bu gidişat efes için iyi değil. savunma konusunda sizlere katılıyorum...
abi ne final four u, bu oyunla çeyrek final bile efes için başarıdır. pota altı konusunda ise avrupanın en iyilerinden olduğundan da şüphem var. bizim maçta bile cevher, arda, sales ve ostojiç ile üstünlük sağladık.
domercant gelince belki işler biraz düzelir. ama bu gidişat efes için iyi değil. savunma konusunda sizlere katılıyorum...
bizim maçta uzunlara yeterince top inmedi.. oyun tamamen 3 kısanın dışardan şut atmasına bağlanmış.. hatta bu 3'ü yetmiyormuş gibi zaman zaman haislip de bunlara uyup dışardan bombaladı.. ben hala haislip-k.gönlüm-erman-prkacin rotasyonunun avrupa'nın en iyi ve en çok yönlü uzun rotasyonlarından biri olduğuna inanıyorum.. ama daha verimli kullanıldığı takdirde tabi.. oktay mahmuti neden cüneyt erden'i bu kadar az kullanıyor onu da anlamış değilim..
bu arada domercant mi gelcekmiş.. hiçbi yerde duymadım bu haberi.. granger'ın sözleşmesi fesh edilecek o zaman.. aslında granger cska'ya gitmeden önceki efes'de oynadığı dönemdeki oyununu şimdi oynayabilmiş olsa efes bu sıkıntıları çekmezdi
haislip beni şok ediyor bu sene
yanlış söylemişim, granger yerine domercant demişim..sory
quote:
Orjinalden alıntı: csb
hocam senin yüzünden ben de granger'ın sözleşmesini fesh edip domercant'i getirdim
quote:
Orjinalden alıntı: drexler22
quote:
Orjinalden alıntı: csb
hocam senin yüzünden ben de granger'ın sözleşmesini fesh edip domercant'i getirdim
abi kim bilir, birde bakmışsın gelmiş.
şaka bi yana iyi oyuncuydu henry. karşıyakada yıldızı parladı, şimdi olimpiyakosun en önemli oyuncularından biri oldu.
gelen nicholas ve jenkıns ikiliside karakterlerini bir yana bırakıp oyle mahmudinin sistemine uyacak gibi değiller,stilleri yerleşmiş oyuncular,jenkıns 24 yasında koleje anca girebilmis,27 yasında mezun,sen bu adama şimdi dogru bildiğini yaptır,basketçinin basketbol oynamayı ogrendiği zamanlarda herifçioglu elektrik tesisatçılğı yapıyormuş,
gecen sene cska nasıl top çalıyordu 2-3 numaraları ile, sete donusturup iki pas yapamıyorlardı rakipleri,çok zor çok zor efes için
benim tek umutlu oldugum nokta jenkıns'in birebiri,oda avrupa arenasında ne kadar anlam ifade eder goreceğiz
İzlemek isteyenler için Jenkins'in bloğunun linki geldi.
Videoyu sağlayan efesliler.com forumundan "Bul-Kathos"a teşekkürler.