Şimdi Ara

EFEXOR XR KULANANLAR YORUM YAPIN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİR KULANMADIGIMIZ ZAMANLAR NELER YASIYORUZ HERKESİN YORUMLARINI BEKLİYORUM AKŞAM 20 DEN SABAH 9 KADAR UYDUGUM OLUYOR BAZEN

• Yapay Zekanın Yanıtı

EFEXOR XR Kullanıcılarının Yorumları

EFEXOR XR, anksiyete ve depresyon tedavisinde kullanılan bir antidepresandır. İlacın etkinliği ve yan etkileri hakkında çeşitli yorumlar mevcuttur.

EFEXOR XR 37 ve 37.5 mg Kullanıcı Yorumları

• 5 mg kullanıcı yorumları genellikle olumludur ve ilacın kaygıyı ve depresyon semptomlarını hafifletmede etkili olduğunu bildirir.
    • 37.5 mg kullanıcıları ise daha yüksek dozlarda yan etkilerin daha belirgin hale geldiğini ifade etmektedir.

EFEXOR XR 150 mg Kullanıcı Yorumları

• 150 mg kullanıcı yorumları, daha yüksek dozların anksiyete ve depresyon semptomlarını önemli ölçüde azaltmada etkili olabileceğini göstermektedir.
    • Ancak, bu dozda baş dönmesi, uyku hali ve mide bulantısı gibi yan etkilerin daha sık görüldüğü bildirilmektedir.

Memnun Olan Kullanıcılar

Genel olarak, EFEXOR XR kullanıcılarının büyük bir kısmı ilacın etkinliğinden memnun kalmaktadır. İlaç, anksiyete ve depresyon semptomlarını yönetmelerine ve yaşam kalitelerini iyileştirmelerine yardımcı olduğunu belirtmektedirler.

Önemli Hususlar

EFEXOR XR'nin herkes için uygun olmayabileceğini unutmamak gerekir. İlacı kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmak ve olası yan etkiler ve ilaç etkileşimleri hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir.

Sonuç

EFEXOR XR, anksiyete ve depresyon tedavisinde kullanılan bir antidepresandır. Kullanıcı yorumları, ilacın etkinliğinde ve yan etkilerinde kişiden kişiye değişen farklılıklar olabileceğini göstermektedir. İlacı kullanmadan önce bir sağlık uzmanıyla görüşmek ve potansiyel faydalar ve riskler hakkında bilgi edinmek esastır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kaç mg alıyorsun bunun yanında yeni mi başladın ? Yan etkilerine pek takılma psikolojik olarak bile ortaya çıkar.Alanında paxilden sonra en ağır ilaçtır
  • 150 mg kulanıyorum ama beni kendime getirdi süper bir ilaç ama yan etkileri cok oluyormus bırakmaya başlayınca bagımlılık yaptıgı dogrumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmsnısta

150 mg kulanıyorum ama beni kendime getirdi süper bir ilaç ama yan etkileri cok oluyormus bırakmaya başlayınca bagımlılık yaptıgı dogrumu ?

Sana şunu diyeyim 3-4 yıldır antidepresana kullanan biri olarak.Eğer şu yan etkiyi yapacak dersen cidden yapıyor yan etkilerin çoğu hepsi demiyorum psikolojik olarak ortaya çıkıyor.Bağımlılık uzun sürede yapıyor diyorlar ama bırakırken 75 sonrada 37.5mg kullanarak bırakacaksın zamanı geldiğinde doktorun yol gösterecektir yani ömür boyu kullanmak zorunda değilsin sadece bırakma aşaması 2-3 ay gibi bir zamanını alabilir mg azaltarak ama şunu unutma sakın birden bırakma bir süre sonra, yoksa benim gibi hastanelik olursun

Antideprasana ilaçlarının hepsinde neredeyse 2 sayfa yan etkileri olan yerler var yani endişelenmeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 21 Şubat 2011; 20:57:26 >

• tşkederim bilgilerine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    m8 kullanlar konuya lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.