Şimdi Ara

EFLC çalışmayı durdurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA IV:Eposides from Liberty city yükledim.çalıştırıyorum bir Local Profile da oluşturdum.Start a basıyorum.Önce resimler gösteriyor sonra "LOAD FAILED:STARTING A NEW GAME" yazıyor ve sonra "EFLC çalışmayı durdurdu.Windows çözüm arıyor"yazıyor.Araştırdım hiçbişey bulamadım.Gereksinimler yeterli.Razor 1911 Crack kullanıyorum

• kimse cevaplamadı ama yine de teşekkür ederim.sorun halloldu.ne yapsa da çözemeyenler,reg dosyası felan da ayarlasanız da olmuyosa çok basit bir çözüm var
    -Klasörün adını "Eposides From Liberty City" değil , "Episodes From Liberty City" yapın
    -Korsan kullanıyorsanız Razor 1911 ise reloaded,reloaded ise Razor 1911 Crack deneyin.Googledan bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbrox

kimse cevaplamadı ama yine de teşekkür ederim.sorun halloldu.ne yapsa da çözemeyenler,reg dosyası felan da ayarlasanız da olmuyosa çok basit bir çözüm var
    -Klasörün adını "Eposides From Liberty City" değil , "Episodes From Liberty City" yapın
    -Korsan kullanıyorsanız Razor 1911 ise reloaded,reloaded ise Razor 1911 Crack deneyin.Googledan bulabilirsiniz.

Klasörün adı böyle değil böyle demişsin ama ikisi de aynı?
  • Artık lisansız 2014'ün bütün oyunları sorun çıkarıyor bu bir gerçek sorunu kendinizde aramayın lisans almaya zorlayan bir strateji var ortada artık eskisi gibi değil.
  • Dikkatli bak ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbrox -- 11 Mart 2014; 11:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Artık lisansız 2014'ün bütün oyunları sorun çıkarıyor bu bir gerçek sorunu kendinizde aramayın lisans almaya zorlayan bir strateji var ortada artık eskisi gibi değil.

Lisans almaya zorlayan strateji her zaman vardı, sadece taktikler değişiyor ama bunları kırmak için de yeni yollar geliştiriliyor. Tabi oyunun kendisini almak daha iyi.

Ayrıca konu 4 yıl öncesinden kalma... Bir ara EFLC oynadığımı bile unutmuştum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbrox -- 11 Mart 2014; 11:42:22 >
  • 4 yıl önceki konuyu birileri hortlatmış bizde yorumumuzu ekledik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 0xc0000142 Hatası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbrox

Dikkatli bak ;)

Gördüm şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.