Şimdi Ara

Efsane Kulaklık Shure E500 Hakkında !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar ben hayatımda böyle bir kulaklık görmedim...Shure E500'ün canlı resimleri;

E500 İnceleme Resimleri;

iLounge "A:Highly Recommended"' diyor alet için gerisini siz düşünün..Fiyatı 549 dolar...İncelemenin hepsine ulaşmak için tıklayın...

Bir kulaklık için yapılan kutuya bakın;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 29 Temmuz 2006; 0:21:03 >

• ....Valla 5 dakikadır ne yazayım onu düşünüyorum,sanırım tek yazabileceğim bu...
  • Bu Jeremy'nin kulaklık incelemelerini fazla kaale almıyorum,ben zaten kendi de kabul ediyor ben çok iyi anlamıyorum anladığım kadarı ile Bu arada kulaklık 395$ Jeremy'i bilmiyor bu işleri.Gerçi o herifçioğluna hediye etmişlerdir Oh ya mis

Düzeltme;
    Benim okuduğum inceleme eleman demiş ki PTH(bas dinle ) ünitesi sesi fazla renklendiriyor(olumsuz yönde).Çok da iyi duymuyormuşsun galiba.Onun dışında süper cihaz.Ortalığı dağıtacak,parası olan bir dakika düşünmeden alsın.Ah ulan paranın gözü kör olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soundchaser -- 28 Temmuz 2006; 15:47:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Bu Jeremy'nin kulaklık incelemelerini fazla kaale almıyorum,ben zaten kendi de kabul ediyor ben çok iyi anlamıyorum anladığım kadarı ile Bu arada kulaklık 395$ Jeremy'i bilmiyor bu işleri.Gerçi o herifçioğluna hediye etmişlerdir Oh ya mis

Düzeltme;
    Benim okuduğum inceleme eleman demiş ki PTH(bas dinle ) ünitesi sesi fazla renklendiriyor(olumsuz yönde).Çok da iyi duymuyormuşsun galiba.Onun dışında süper cihaz.Ortalığı dağıtacak,parası olan bir dakika düşünmeden alsın.Ah ulan paranın gözü kör olsun....

Baba Jeremy'i severim aksesuar incelemelerinde çok başarılı ama kulaklıkta dediğin gibi sınıfta kalabiliyor...Ahhh baba öyle bir sitede çalışmak var her alet bedavaya sana gelecek off off adamda şimdi ne kulaklıklar vardır ne aletler vardır...Baba bu arada aletin fiyatı 549 dolar...Shure'un kendi sitesinde öyle yazıyor ama tabiki daha ucuza alabilirsin çoğu yerden....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 28 Temmuz 2006; 16:34:13 >

• Dediğin gibi Jeremy aksesuar da daha başarılı.Ooo sen ne diyorsun ya emminin her şeyi bedava Balık ya.Shure zam yapmış o zaman ilk çıkış fiyatı 499$ idi.Sen sitede ki fiyata bakma.Ona bakacaksan Shure E4c 319$ sitede etrafta her yerde 160$ a almayanı dövüyorlar
  • Ben sadece Ohara diyorum
    Alet işitme engelliler için olan kulak içi işitme cihazı mübarek
  • Hangisi için diyorsun?Burada zaten görünüş değil ses önemli olan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz sinirinizi bastırıyım... o cihazlar test edildikten sonra geri yollanıyorlar... yani %99 oranında bu işler de geri yollanır anlaşma öyledir. ama çok büyük bi lansman yaparlar o zaman sınırlı sayıda kişiye hediye maksatlı yollanır o başka ama bunlar geri yolluyorlardır.
  • dikkat ettim shure'Da tasarıma çok önem veriyor...Kutu tasarımı çok sade ve çok hoşuma gitti....Kulaklığın dış kaplaması hangi malzemeden acaba çok merak ettim...Yakında bembeyazıda çıkar bunun zaten....Kutu içeriğide çok zengin....Birde dikkatimi çekti shure kulaklıkların uçlarını düz yapıyor neden ? mp3 çalarlarda daha rahat oluyor düz uç belki ondan olabilir...ben öyle düşünüyom...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 28 Temmuz 2006; 18:09:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turuncu

biraz sinirinizi bastırıyım... o cihazlar test edildikten sonra geri yollanıyorlar... yani %99 oranında bu işler de geri yollanır anlaşma öyledir. ama çok büyük bi lansman yaparlar o zaman sınırlı sayıda kişiye hediye maksatlı yollanır o başka ama bunlar geri yolluyorlardır.

valla öyle olduğunu duymak bile iyi geldi Doğru diyorsun aslında dostum, o an ki gazla düşünemedik herhal
  • 9
    quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

dikkat ettim shure'Da tasarıma çok önem veriyor...Kutu tasarımı çok sade ve çok hoşuma gitti....Kulaklığın dış kaplaması hangi malzemeden acaba çok merak ettim...Yakında bembeyazıda çıkar bunun zaten....Kutu içeriğide çok zengin....Birde dikkatimi çekti shure kulaklıkların uçlarını düz yapıyor neden ? mp3 çalarlarda daha rahat oluyor düz uç belki ondan olabilir...ben öyle düşünüyom...

Evet öyle Shure'da çalışan eleman da öyle söylüyordu. Bayağı uğraşmışlar bu IEM ile. Daha önce de belirtmiştim yine söyleyeyim ; aletin üstünde tam "9 kat" boya var.Yani adamlar böyle güzel IEM yaptıktan sonra beyazı olursa ürün mındar olur bence. Uç derken?Eğer tübleri kastediyorsan onlar çoğu gerçek IEMler de oluyor.

• eh artık cok apra biriktirip bi kac seneye alırız bundan bi dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

9
    quote:

Orjinalden alıntı: shady_tr

dikkat ettim shure'Da tasarıma çok önem veriyor...Kutu tasarımı çok sade ve çok hoşuma gitti....Kulaklığın dış kaplaması hangi malzemeden acaba çok merak ettim...Yakında bembeyazıda çıkar bunun zaten....Kutu içeriğide çok zengin....Birde dikkatimi çekti shure kulaklıkların uçlarını düz yapıyor neden ? mp3 çalarlarda daha rahat oluyor düz uç belki ondan olabilir...ben öyle düşünüyom...

Evet öyle Shure'da çalışan eleman da öyle söylüyordu. Bayağı uğraşmışlar bu IEM ile. Daha önce de belirtmiştim yine söyleyeyim ; aletin üstünde tam "9 kat" boya var.Yani adamlar böyle güzel IEM yaptıktan sonra beyazı olursa ürün mındar olur bence. Uç derken?Eğer tübleri kastediyorsan onlar çoğu gerçek IEMler de oluyor.

kablonun erkek kısmı varya onu söylüyorum...

• Yok değil her modelde,fakat düz olması daha kullanışlı bence
  • bakıyorum sadce kutu çok hoş
    saçmalak 549$kulaklık alacak şahsiyetin..
  • Düzgün konuş kardeşim,arada senin gibi arızalar damlamasa olmuyor zaten.Anlamadığın şeye koruk deme Daha hayatın da adam gibi kulaklık kullanmamışsın,bu başlıklarla ilgin yok.Gereksiz post atmanın ortalığı germenin bir anlamı yok
  • ulan çok zengin olsam var ya offf...
    bundan alırım bi kaç tane mp3 player alırım. elalem de o para verilir mi desin verilir arkadaşım zenginsen ya da sese çok çok çok önem veriyosan verilir. ama bu kulaklığı alıp da 192lik mp3 falan dinlersen saçmalık olur. bunu alınca bütün parçaları kendin riplicen ya da bulacan bi yerden 320lik mp3. sonra mis gibi dinle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

ulan çok zengin olsam var ya offf...
    bundan alırım bi kaç tane mp3 player alırım. elalem de o para verilir mi desin verilir arkadaşım zenginsen ya da sese çok çok çok önem veriyosan verilir. ama bu kulaklığı alıp da 192lik mp3 falan dinlersen saçmalık olur. bunu alınca bütün parçaları kendin riplicen ya da bulacan bi yerden 320lik mp3. sonra mis gibi dinle...

şimdi bir tablo çıkardım;

kulaklık 550 dolar

arşivim hep mp3 192'lik genelde...320liklerde var....192'liklerin yerine orjinal cdlerini almak lazım...600 cd 15 dolardan (yabancı dinlerim) 9000 dolar...Birde mp3 çalar 299 dolara toplam müziğe harcadığımız para 9849 dolar tl karşılığı 15758 ytl...Haa birde onca cd'i gümrükten sokmak var birde başımıza vergi çıkar....

• Abi ya hala 550 diyorsunuz değil kulaklık 395$ a var almak isteyene diyorum Bu arada shady dostum lütfen başlıkta ki fiyat bilgisini silebilir misin?Gerekli gereksiz adamları çekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mithgor

ulan çok zengin olsam var ya offf...

Valla para olsa bundan bir tane,Bir tane UE-10 Pro,Sensaphonics 2X-S,Westone ES3, Future Sonics alıcaksın ,oh mis mis yanına da bütün kaliteli ve kayıpsız format destekleyen mp3 çalarlar of of işte sana Nirvana Ses Nirvanası

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.