Merhaba, Bu firmaya geçerken herhangi bir sorunda gerçekten müşteri hizmetleri konusunda yardım alabilecek misiniz iyi düşünün çünkü ben sadece bir soru sordum diye bana iptal seçeneğinden bahsedildi. Oysa ki araya hafta sonu giriyor diye net bir yanıt alabilmek adına sorduğum bir soruydu.En başta Cumartesi kurulum yapılıyor denirken, sonrasında aradığımda cumartesi çalışılmıyor dendi ve hiçbir şekilde kendilerine ulaşamadım. Sadece kayıt yapılırken her şekilde ulaşabiliyorsunuz üye kaydını aldıktan sonraki süreçte ise çok zor ulaşabiliyorsunuz çünki 5 saat sonra kendi imkanlarımla ulaştım. Ben net cevap alamadığım ve dürüst olunmamasından ötürü çok sinirlendim vede bana iptal için sundukları SÖZDE çözüm seçeneklerine ''peki'' diyerek cevap verdim. Fakat şöyle bir sorun var ki comnet mağduru olarak bana önce üyeliğimi iptal ettirdiler bana. Şuan portsuz bir şekilde kaldığım için yeniden kurulum üzerinden işlem yapılacak ve ekstra ücret ödeyeceğim. Bu da EFSANE NET 'in işe profosyonel yaklaşmayıp tripkar bir tavrı olduğunu görebilirsiniz. Amaçları yardımcı olmak olmuş olsaydı taleplerime bu şekilde karşılıklar almazdım, dürüst olurlardı. Yeni üyelik düşünenler için bilgi olsun diye yazıyorum. |
Bildirim