Şimdi Ara

Nadir bu mac'teki foto izleme rezilliği???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene aldım macbook pro. ondan önceki senede kullandım.

BU fotoğraf izleme olayı niye bu kadar saçma ?
    hatta şimdi El captain sonrası belli bi çözünürlükteki resimler hata veriyor.
    resume tıklıyorum dosya yeşil oluyor.

ilglili başlıklardan bir tanesi
    https://discussions.apple.com/thread/7252316

yapmışın şöyle bi işletim sistemi. çok mu zor resme tıklayınca normal açmak ? sağa sola tıklayarak aynı klasördeki resimlere bakmak ?

windows ile tıklıyorsun açılıoyr resim. sap sol ok tuşu ile bir önceki bir sonraki resme bakabiliyorsun ne güzel. baktın beğenmedin. acdsee yada picasa yükle.

picasa yükleyince . picasa image viewer ile gayet hızlı güzel birşekilde seri birşekilde resim izlenebiliyor.

gittik retina aldık fotoğraf izleyeyim diye . rezilliğe bak. fotoğraf açacam diye kırk dereden su getir.
    picasa kurdum image vierever yok !!!! sanırım 2 sene evvel vardı. tam emin değilim.

you birds fotoğrafçılar hep bunun kullanır iyidir dedik. daha çektiğim resmi tıklayınca açamıyoruz !!!
    windows tıkla aç. bir tıkla bütün exif bilgisini status barda gör (win7 ile , win10 sıçmış biraz)

2 gender uğraşıyorum çözüm arıyorum. bulamadım daha. şöyle resmi tıklayınca açmak sağa sola tıklayınca ileri geri fotolara bakmak sil diyince de silmek istiyorum. çok mu zor ???

• Tüm güncelleştirmeleri yükle yeşil gri fotoğraf sorununu çözüyor. Fotoğraflara kısayoldan bakmaya gelince üstüne gelip space tuşuna bas, sağ sol ve aşağı yukarı oklarını kullanarak gezinmeni hızlı bi şekilde yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinergy

Tüm güncelleştirmeleri yükle yeşil gri fotoğraf sorununu çözüyor. Fotoğraflara kısayoldan bakmaya gelince üstüne gelip space tuşuna bas, sağ sol ve aşağı yukarı oklarını kullanarak gezinmeni hızlı bi şekilde yapabilirsin.

Bende tüm güncellemeler var. Default Previev ile hala green problemi var.

klasör düzeninin liste yapınca senin dediğin space tuşu ile bakılıyor yani sağ sol tuşları ile yada yukarı aşağı tuşu ile.

bir kaç program yükledim bunun için. ama şu windowstaki fotoğraf ve fotoğraf simgeleri izleme bilgi alma konforu ve basitliği yok bu macos'ta.

şimdilik space tuşu ile ve third parti yazılımlar ile işimi görüyorum. ama şu picasa içindeki picasa viewer in olmaması çok saçma

teşekkür ederim tavsiyen için. verilebilecek en pratik ve hızlı tavsiyeydi.

• Görüntülenecek fotolar seçilip (cmd+a), option (alt) + space yaparsanız daha güzel sonuç alabilirsiniz, bir deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

Görüntülenecek fotolar seçilip (cmd+a), option (alt) + space yaparsanız daha güzel sonuç alabilirsiniz, bir deneyin.

Beceremedim.

cmd+a hepsini seçiyor. neyse 4-5 tane foto seçtim. shift ile yada kendi imkanlarım ile.

CMD+ALT+Space yaptım
    yada CMD+Space yada ALT+space yaptım bunu mac'te ara diye yeni finder açtı.
  • ugur@ kullanıcısına yanıt
    Fotoları seçtikten sonra tekrar cmd'e basmaya gere yok, sadece alt + space'e basın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaty.

Fotoları seçtikten sonra tekrar cmd'e basmaya gere yok, sadece alt + space'e basın.

super oldu teşekkürler.
    beğendim

teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klasör içinde gezinmek için space tuşuna basmanız yeterli gerisini yön tuşlarıyla görüntüleyebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klasörde fotolar simge şeklinde ise . 4 sütün 4 satır varsa. sağ sol ile sadece 4 foto görebiliyorsunuz. aşağı yukarı ok ile 4 foto. yani ok tuşları ile sağa gidince alt satıra geçmişyor. yada ilk sütünden ikinci sütüne geçmiyor.

1. fotodan sağa tıklayarak 4. fotoğrafa geçiyor sonrasında alt ok tuşu ile aşağı iniyorsun ama 5. fotoğrafı değil 8. foto görüntüleniyor.

bunu şu şekilde çözüyorum.
    Klasörü ayrıntılı liste şeklinde gösterince alt oka basınca izleyebiliyorum sırayla.

ayrıca ben raw + jpeg çektiğim klasörlerde .
    ilk sütün raw ikinci sütün jpeg olarak iki sütünü görüntülüyorum. space ile açınca sadece aşağı ok yapınca sadece jpegler açılıyor. böyle bi dezavantajjı bu şekilde avantaja çevirdim )))

teşekkür ederim cvp yazanlara
  • Bu arada resim izlemedeki yeşil ekran sorunu yeni güncelleme ile geçti. 10.11.2 ile problem gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.