Bildirim
EFSANE YENİDEN. FORD MUSTANG-DODGE CHALLENGER
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
benim gönlümdeki araba 1965 model mustangdır.
-
Elenor GT500 kasa Mustang. -
quote:
Orjinalden alıntı: pspcü
Elenor GT500 kasa Mustang.
Benim gönlümdeki aslan da budur işte.. -
yeni dodge challenger güzel duruyor.. -
ÇELINCIRI isterim (daha pahalı ;) ) -
ulan adamlar 20bin dolara ne arabalara biniyor. birisi bize hediye etse bile benzinden binemeyiz. bunlara düp takılır mı acep? -
quote:
Orjinalden alıntı: karenin
ulan adamlar 20bin dolara ne arabalara biniyor. birisi bize hediye etse bile benzinden binemeyiz. bunlara düp takılır mı acep?
Doğrudur. Mustang ABD'de 20-30,000$ satılırken bizde yaklaşık 70,000$ başlıyor. kdv+ötv+verginin vergisi++++++ -
hocam mustang ya mükemmel bi durusu var arabanın tek kelimeyle yani şu kasanın 1,4 70 hplik olanlarını çıkarsalar tr için ne iyi olur walla
arkadaşın dediği gibi biri hedye etse binemeyiz biz bu araçlara benzin saolsun -
Valla "ben efsaneyim" i de geçen hafta izlemişim ki Mustang hayranlığım iyice katlandı..
Challenger alıp satıp Mustang almalı artan paraylada dünyanın en güzel yollarında yanlaya yanlaya yanlaya gezmeli.. -
Bunlarda iç çekim foto
-
quote:
Orjinalden alıntı: cmk
hocam mustang ya mükemmel bi durusu var arabanın tek kelimeyle yani şu kasanın 1,4 70 hplik olanlarını çıkarsalar tr için ne iyi olur walla
arkadaşın dediği gibi biri hedye etse binemeyiz biz bu araçlara benzin saolsun
BAkın bir firmanın 2008 model mustang için istediği paraya. Tam 149,000 $http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=1154903
Amerikalı en pahalı mustanga 30,000$ a binsin bizde bakıp iç çekelim. Ama hemen umutsuzluğa kapılmayalım nede olsa ekonomi iyiye gidiyormuş!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teserg -- 13 Şubat 2008; 14:14:30 >
-
Arkadaşlar Amerikads Kit (Kara Şimşek) dizisi yeniden ekrana dönüyormuş tabi yeni çekimleri ile. Ve dizi de kullanılan araç 2008 siyah Mustang akşam televizyonda dizinin fragmanlarını izledim hoş olmuş.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ford fiesta 1.6 titanium otomatik yorumları
- ford ecosport neden tutulmuyor
- ford şase no ile araç özellikleri sorgulama
- ford focus sis farı nasıl açılır
- 1.6 ecoboost motor yorum
- ford puma 2024 özellikleri
- elektrikli ford transit
- mustang mach-e fiyat
- ford focus 2024 fiyat listesi
- ford f 150
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X