Şimdi Ara

EFSANE YENİDEN. FORD MUSTANG-DODGE CHALLENGER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1960 lardan itibaren oyomobil sevenler için efsaneleşen ve yeni yüzleri ile karşımıza çıkan FORD MUSTANG-DODGE CHALLENGER. Sizin efsaneniz hangisi?

FORD MUSTANG- ABD fiyatı 19,490-32,085$
    DODGE CHALLENGER-ABD fiyatı 40,095$

• benim gönlümdeki araba 1965 model mustangdır.

• Elenor GT500 kasa Mustang.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pspcü

Elenor GT500 kasa Mustang.

Benim gönlümdeki aslan da budur işte..
  • yeni dodge challenger güzel duruyor..
  • ÇELINCIRI isterim (daha pahalı ;) )
  • ulan adamlar 20bin dolara ne arabalara biniyor. birisi bize hediye etse bile benzinden binemeyiz. bunlara düp takılır mı acep?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RANGE ROVER VS PORCHE CAYENNE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: karenin

ulan adamlar 20bin dolara ne arabalara biniyor. birisi bize hediye etse bile benzinden binemeyiz. bunlara düp takılır mı acep?

Doğrudur. Mustang ABD'de 20-30,000$ satılırken bizde yaklaşık 70,000$ başlıyor. kdv+ötv+verginin vergisi++++++
  • hocam mustang ya mükemmel bi durusu var arabanın tek kelimeyle yani şu kasanın 1,4 70 hplik olanlarını çıkarsalar tr için ne iyi olur walla
    arkadaşın dediği gibi biri hedye etse binemeyiz biz bu araçlara benzin saolsun
  • Valla "ben efsaneyim" i de geçen hafta izlemişim ki Mustang hayranlığım iyice katlandı..

Challenger alıp satıp Mustang almalı artan paraylada dünyanın en güzel yollarında yanlaya yanlaya yanlaya gezmeli..
  • Bunlarda iç çekim foto

• quote:

Orjinalden alıntı: cmk

hocam mustang ya mükemmel bi durusu var arabanın tek kelimeyle yani şu kasanın 1,4 70 hplik olanlarını çıkarsalar tr için ne iyi olur walla
    arkadaşın dediği gibi biri hedye etse binemeyiz biz bu araçlara benzin saolsun

BAkın bir firmanın 2008 model mustang için istediği paraya. Tam 149,000 $http://www.hurriyetoto.com/oto/otomobil/detay.php?ilan_id=1154903
    Amerikalı en pahalı mustanga 30,000$ a binsin bizde bakıp iç çekelim. Ama hemen umutsuzluğa kapılmayalım nede olsa ekonomi iyiye gidiyormuş!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teserg -- 13 Şubat 2008; 14:14:30 >

• Arkadaşlar Amerikads Kit (Kara Şimşek) dizisi yeniden ekrana dönüyormuş tabi yeni çekimleri ile. Ve dizi de kullanılan araç 2008 siyah Mustang akşam televizyonda dizinin fragmanlarını izledim hoş olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.