Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Efsaneler Efsanesi HTC Shift x9500 Satın Al 25 Kasım 2021 21:47 1 1 Efsaneler Efsanesi HTC Shift x9500 HTC'nin efsane cihazı Shift x9500Cihazın içerisinde iki sistem vardır. 1. Windows mobile 6.0 kısmı. Telefon ve data özelliği aktif edilmiş, windows mobile kilidi açılmıştır. Hattı tak kullanıma hazır şeklindedir.2. Windows Vista Business kısmı. Şu an orijinal Windows Vista yüklüdür. Ancak Windows 10'a yükseltilebilir. (Ben yükselttim ancak orijinale geri döndüm)Diğer özellikleri ;7 inch Dokunmatik ekranParmak izi okuyucuKameraTouchpad MouseVGA çıkışıSD Kart girişi3.5 inch hoparlör çıkışı40 GB HDD1 Gb RamTakas teklifleriniz değerlendirilir.FİYAT SEMBOLİKTİR. FİYAT TEKLİFLERİNİZİ ÖZEL MESAJ YOLUYLA İLETEBİLİRSİNİZ.Fotoğraflar : Shift HTC Cep Telefonu Sahibinden İkinci El 5.999 TL - 938548542Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5999 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Sat/Tak] Xiaomi Mi Mix Fold 1 - 16/512 İç Ekranda Çizgi Var - 12 500 TL [Sat/Tak] Honor V Purse 16 / 512 - En ince katlanır telefon. Ufak Kusurlu - 20 000 TL Microsoft Surface Duo 2 - 8/256 - Çift Ekranlı Telefon + Stylus Google Glass XE + Güneş Gözlüğü Çerçevesi + Hard Case TR'de Tek !