34 günüm var. 3 ay daha aldırıyor ama. Kredi kartı giriyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EFSANENET (53. sayfa)
-
-
Gir hata vericek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı aksamlar
szilere bi muddet cevap veremedim kusura bakmayın donanım ın haberin bazı kuralları varmıs onun icin suan yetkililer ile mail uzerinden iletişim kuruyorum cozumu nedir ona ugrasmaktayım suan yasagımı kaldırdılar yazabildim kurallar geregi diger yazılanlara cevap vermiyorum kusura bakmayın durumu bi cozumleme yapabilir isek daha sonra yine sizlere tek tek cevap vererek işlemleriniz hakkında yardımcı olmaaya calısagım simdlik iletişim numaralarımız uzerinden bana ulasabilir veya mesaj atabilirsiniz insallah bi sekilde cozumleme işlemi yapılacaktır saglıcakla kalın
-
2 hattımı efsane nete taşıdım buğün, ilgilendi İsmail Bey şimdilik sıkıntı yok hatlarım açıldı, umarım uzun süre efsane nette kalırım,başka arayışlara girmem tekrardan
-
BENDE GAYET MEMNUNUM HATTA HARİKA SORUNSUZ HIZLAR PİNG HEPSİ GÜZEL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl baş vuracağım beni yönlendire bilir misiniz hali hazırda süper online kullanıcısının fiber 100 e 20 ama Twitch çıkışlarımı düzeltmiyorlar gündüzleri 20 megabit aplatın neredeyse 20'sini kullanabilirken akşam 5 6'dan sonra ta ki gece sabah 5 6'ya kadar çıkışlarım 1 megabit 2 megabit 3 megabit'e kadar düşüyor sizlerde de aynı problem var mı eğer kullanıyorsanız doğru altyapıyı İstanbul Ümraniye'de ikamet ediyorum ben maalesef telekom'un fiberi de yok burada sadece Superonline fiberini kullanabiliyorum pilot bölge zaten hala hazırda ama hiçbir şey yapmıyorlar aradığımda bir problem gözükmediğini çıkışlara bakmalarını istediğimde de bizden kaynaklanmadığını söylüyorlar testleri atıyorum yardımcı da oluyorlar Haziran'da sözleşmem bitiyor eğer ki çok memnunsunuz arkadaşlar ben de geçmek isterim galiba Süper online altyapısında kullanıyor bu arkadaşlar
Fiber de Türktelekom alt yapısı kullanıyor..
-
O zaman geçemeyeceğim gibi
06sevketcoban@efsanenet
Hocam merhaba,
Comnet'teki gibi yasaklı sitelere aynı şekilde EfsaneNet'de (Discord, Wattpad vb.) rahatça erişim sağlayabiliyorduk, süper bir sistemdi. Ancak şu an tekrar erişim sağlayamıyoruz. Bu durum eski haline döner mi? Tekrar erişim sağlayabilir miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu özelliği yine kaldırmışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: evil2302Bu özelliği yine kaldırmışlar.
bu yasakçı zihniyetten gerçekten bıktım, discord paypal booking hatta starlink'e bile izin yok, neden mi çünkü bu ülkede toplumun faydasına bir iş yapılmaz, yukaridakiler yeterince para kazanmıyorsa her türlü gelişime yeniliğe kapalıdır bu ülke, eger bu ülkede yeterince paran yoksa kendini gregor samsa gibi hissedersin
VPN olmaksızın sitelere girebiliyorduk, neden ayarları tekrar değiştirdiniz?
Ayarları hakikaten değiştirmişler.
Hocam hem gidip bu çağrıyı yapıp ardından efsanenet'in de aksiyone geçmesine sebep oluyorsunuz birkaç mesaj altta size yanıt vermiş. Hem de şimdi serzenişte bulunuyorsunuz. Nedir bu provakatif hareketinizin sebebi. Gül gibi özgür internet kullanıyorken, bir sen mi farkındaydın yani her şeyin açık olduğunun, her şeyin açık olduğunu herkese ilan edersen elbette aksiyon alınır.
-
Tam Efsanenet'e başvuru yapıcaktım şu discord erişiminin kapanması olayı bitirdi. @evil2302 Helal olsun size birde neden değiştirdiniz diye hesap soruyorsunuz ya...
-
Gayet güzel sorunsuz çalışıyor. Efsane neti tavsiye ederim
Bende geçmeyi düşünüyorum güncel fiyatlar nedir acaba zam geldimi
Zam hala gelmedi galiba Şubat ayında gelecek, güncel fiyatları kendi sitelerinden görebilirsiniz www.efsanenet.com.tr
-
Bu arada bende memnunum arkadaşlar gerekli modem ayarını yaptıktan sonra çok iyi oldu ne donma ne kesinti yaşadım çok şükür inşallah böyle devam eder.
-
uzun süredir foruma girmiyordum. bahaneyle yazmak istedim. ben de başvurdum türknetten geçiş yapacağım. biraz da efsanenet kullanalım bakalım :) . altyapım fena değil bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X