Şimdi Ara

Ege'de Hazırlık Pişmanlıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ege Üniversitesinde Bilgisayar Öğretmenliği bölümünü kazandım. Bu sene isteğe bağlı hazırlık okuyorum. Ben zannettimki baya sağlam ingilizce öğretiyolar falan ama hiç öyle değil. Benim ingilizcem iyidir ama dahada geliştirmek istedim oyüzden hazırlığı seçtim. Verdikleri eğitim ilkokul düzeyinde. Hiç memnun değilim 1 yılım boşa gitti. Çevremdeki herkes " Asıl konular başlayınca görüceksin " diyo ama 4 ayda başlayamayan bişey kalan 3,5 ayda nası bitecek bunuda kafam almıyo. Bunu niye anlattın diyecek olursanız ben çok yalnızım bu konuda sizinle paylaşıp içimi dökmek istedim. Sorusu olan varsa alabilirim.

• hazırlık sınıfı hiçbirşey bilmeyenler için daha uygun diye biliyorum. ya zaten devletin hangi okulunda düzgün ingilizce eğitimi var ki kardeş.
    3000-4000 bin dolar vericeksin özel kurslara yazılacaksın onlar seni kampa alıyorlar 2 ay bir evde tanımadığın başka insanlarla ingilizce konuşacaksın, türkçe konuşmak yasak. daha yüksek meblalar ödersen yurtdışına gönderiyorlar herhalde.
  • Liseliyim, hazırlık okuyorum şimdiden A2+ bitti hazırlık bitince B1+ Okul bitince infilizcem öğretmenlerinin seviyesi olan C1 olacağız :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle hocam o kursu bende duymuştum . Birine sordum bana şöyle dedi "Yurtdışında yaşayacak kadar ingilizce öğretiyolar , hazırlık oku" dedi ona güvenerek hazırlığa gittim . Yoksa benim zaten ingilizcem fena değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FormationClouds -- 16 Şubat 2014; 19:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanzas

Liseliyim, hazırlık okuyorum şimdiden A2+ bitti hazırlık bitince B1+ Okul bitince infilizcem öğretmenlerinin seviyesi olan C1 olacağız :D

Liseyi c1 ingilizceyle bitirdim, üniyide c1 almancayla ve b1 ispanyolcayla bitirmeyi plânlıyorum.

Bölüm neydi bu arada? Yani dille alâkalı bir bölüm değilse hiçbir bölüm İngilizceyi b1'den c1'e çıkartmaz, tabi okul boyunca İngilizce edebi eserleri okurum, sürekli çalışırım demiyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomocus2

quote:

Liseliyim, hazırlık okuyorum şimdiden A2+ bitti hazırlık bitince B1+ Okul bitince infilizcem öğretmenlerinin seviyesi olan C1 olacağız :D

Liseyi c1 ingilizceyle bitirdim, üniyide c1 almancayla ve b1 ispanyolcayla bitirmeyi plânlıyorum.

Bölüm neydi bu arada? Yani dille alâkalı bir bölüm değilse hiçbir bölüm İngilizceyi b1'den c1'e çıkartmaz, tabi okul boyunca İngilizce edebi eserleri okurum, sürekli çalışırım demiyorsan.

Kardeş ben 6 yaşımda özel okulda öğrenmeye basladim ingilizce isteğe bağlı hazırlık okuyorum zaten Oxford sertifikalı C1 im su an. 5 kere ingiltereye gittim :D . Liseliyim bölümde değilim :D . Su an haftada 20 saat ingilizce dersimiz var A1 den başladık, 9 ve diger sınıflarda haftada 6 saat ingilizcemiz var. Aynı zamanda fransızca veya almancada mezun olduğumuz zaman B1 oluyor. Yani ben okul(lise) bittiği zaman C1 Almanca, C1 ingilizce, B1 fransızca olacagim. Bir de native olarak azerice ve turkce var . Su an A2 Almanca, C1 ingilizce yaş 15.

• quote:

quote:

quote:

Kardeş ben 6 yaşımda özel okulda öğrenmeye basladim ingilizce isteğe bağlı hazırlık okuyorum zaten Oxford sertifikalı C1 im su an. 5 kere ingiltereye gittim :D . Liseliyim bölümde değilim :D . Su an haftada 20 saat ingilizce dersimiz var A1 den başladık, 9 ve diger sınıflarda haftada 6 saat ingilizcemiz var. Aynı zamanda fransızca veya almancada mezun olduğumuz zaman B1 oluyor. Yani ben okul(lise) bittiği zaman C1 Almanca, C1 ingilizce, B1 fransızca olacagim. Bir de native olarak azerice ve turkce var . Su an A2 Almanca, C1 ingilizce yaş 15.

Lisede hazırlık 9. sınıf oluyor. Haftada 20 saate kadar ingilizce olabiliyor. Ondan sonra dil bölümüne geçince Almanca ve ya Fransızca seçiyorsun. Buraya kadar bilgilerimiz aynı.

9.sınıf bittiği zaman b1 seviyesinde olucaksın.
    Eğer dilci olursan benim gibi c1 de bitirebilirsin.
    Ancak dilcide olsan Almanca/Fransızca max b1'e kadar öğretiliyor. Zaten sen de demişsin ki "Mezun olunca Almanca ve ya Fransızca B1 oluyor."

Ancak benim takıldığım nokta hemen sonrasında; Yani lise bitince c1 almanca c1 ingilizce, b1 fransızca olucam. Şu an a2 almanca c1 ingilizce, demiş olman.

Her satırın birbiriyle çelişiyor. Önce diyorsunki "Okul bitince c1 olucaz." sonra diyorsun ki "Şu an c1 ingilizcem var."

Önce diyorsun ki; "Fransızca ve ya Almanca mezun olunca B1 olucak." birini SEÇİCEN, sonra diyorsun ki "Almancam a2." Yani eğer Almanca seçtiysen Fransızcan nasıl b1 olucak.

Dostum bütün liseler için konuşayım; Türkiyede her lise 9'da hazırlık İngilizcesi verir, max b1 olursun. Sonrasında verilen Almanca ve ya Fransızca da okul bitince max B1 olur.
    Yani liseden kazabileceğin Max C1 ingilizce ve B1 Almanca/Fransızca'dır.

Ancak sen diyorsun ki; Benim c1 almanca, c1 ingilizce, b1 fransızcam olucak.

Ve hepsi bir yana Pmden lisemi sormanda ayrı bir muamma, neden kendi eğitim sistemini böyle ayrıntılı bir şekilde anlatma gereği duydun ki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lisede hazırlık 9. sınıf oluyor. Haftada 20 saate kadar ingilizce olabiliyor. Ondan sonra dil bölümüne geçince Almanca ve ya Fransızca seçiyorsun. Buraya kadar bilgilerimiz aynı.

9.sınıf bittiği zaman b1 seviyesinde olucaksın.
    Eğer dilci olursan benim gibi c1 de bitirebilirsin.
    Ancak dilcide olsan Almanca/Fransızca max b1'e kadar öğretiliyor. Zaten sen de demişsin ki "Mezun olunca Almanca ve ya Fransızca B1 oluyor."

Ancak benim takıldığım nokta hemen sonrasında; Yani lise bitince c1 almanca c1 ingilizce, b1 fransızca olucam. Şu an a2 almanca c1 ingilizce, demiş olman.

Her satırın birbiriyle çelişiyor. Önce diyorsunki "Okul bitince c1 olucaz." sonra diyorsun ki "Şu an c1 ingilizcem var."

Önce diyorsun ki; "Fransızca ve ya Almanca mezun olunca B1 olucak." birini SEÇİCEN, sonra diyorsun ki "Almancam a2." Yani eğer Almanca seçtiysen Fransızcan nasıl b1 olucak.

Dostum bütün liseler için konuşayım; Türkiyede her lise 9'da hazırlık İngilizcesi verir, max b1 olursun. Sonrasında verilen Almanca ve ya Fransızca da okul bitince max B1 olur.
    Yani liseden kazabileceğin Max C1 ingilizce ve B1 Almanca/Fransızca'dır.

Ancak sen diyorsun ki; Benim c1 almanca, c1 ingilizce, b1 fransızcam olucak.

Ve hepsi bir yana Pmden lisemi sormanda ayrı bir muamma, neden kendi eğitim sistemini böyle ayrıntılı bir şekilde anlatma gereği duydun ki?

Kardes açıklama yapamadım sanırım. Ben hazırlık+4 liselerinden birinde okuyorum. Hazırlığı okumak istedim o yüzden hazirliktayim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.