özellikle hangisnde kendimi daha iyi geliştire bilirm
bence biraz şehir tercihi yap. ankaradaki tıpların çok zor olduğunu da duydum ama ege tıp ta zordur. ben olsam ege derdim
ege iyidir pişman olmazsın.
yanlış hatırlamıyorsam tus'u hacettepe, gazi gibi alaylı üniversiteler hazırlıyor. egede iyidir ama gazide okuyup tus'ta derece yapan daha fazla olabilir. bir de işin içerisinde şehir faktörü var o zamanda izmir.
quote:
Orijinalden alıntı: tercihdonemi
yanlış hatırlamıyorsam tus'u hacettepe, gazi gibi alaylı üniversiteler hazırlıyor. egede iyidir ama gazide okuyup tus'ta derece yapan daha fazla olabilir. bir de işin içerisinde şehir faktörü var o zamanda izmir.
o durum eskidendi. artık öyle bişey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: guitarhero111
quote:
Orijinalden alıntı: tercihdonemi
havuz var ösymnin. öğretim görevlileri kendi alanlarıyla ilgili soru gönderiyorlar ösymye. sorular değerlendirilip havuza atılıyor. yani eylül 2012 de gireceğin sınavda 4 sene önce gönderilmiş soru da çıkabilir geçen ay gönderilmiş soru da. ygs lys gibi yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme