Şimdi Ara

Ege tıp vs Ankara tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Neyin konusu bu diyebilirsiniz ama o kadar araştırmama rağmen hala karar veremedim. En ufak bilgi bile çok yardımcı olabilir şuan . Lütfen yardımcı olun. Kime sorsam konuştuğum doktorlar bile Ege yaz hayatını yaşa diyor yaa kısaca bu ikisi hakkında bilgi verebilir misiniz ? Siz olsanız hangisini seçersiniz, neden?

• Hocam şehir sizin için önemliyse ege yazin
    değilse Ankara ikisi arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum
  • Boomerang070 B kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam neden herkes kısmen hayatını yaşamak istiyorsan Ege yaz diyor bugün bir doktor bile bunu dedi
  • Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vlrm -- 12 Ağustos 2020; 13:27:52 >
  • Teşekkürler hocam, herkes böyle diyor bu da bende kararsızlık oluşturuyor. Nedir İzmir'i bu kadar çekici yapan ?
  • Vlrm V kullanıcısına yanıt
    doktorlar eski ankarayı gördüler artık her şey çok farklı

yeni ankara tıp çok farklı daha ve daha iyi eğitimi daha iyi sosyallaşmek için koşulları ve sınıf geçmeğin daha kolay bir fakülte olduğunu söyleyebilirim

ama asıl kararı sen vermelisin
  • İzmir tatil ve eğlence bölgesi, haftasonu arkadaşlarla çıkar foçaya gidersiniz urlaya gidersiniz. Kızlar daha rahattır eğlenceler daha doludur izmirde hayatı tüm yönleriyle yaşarsın. Ankarada hava soğuk deniz yok imkanları izmire göre daha geride...

Not: şehir kıyaslaması yapıyorum fakülte değil, çünkü burda vermen gereken karar şehir. Ankarada yaşamadığın sürece bu kıyaslamayı İzmir kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 12 Ağustos 2020; 13:53:15 >
  • Vlrm V kullanıcısına yanıt
    Hocam Ankara beton şehir gezecek yerler çok az
    İzmir ise tarihi şehir gezilecek yerler fazla en önemlisi denizi var:)
  • GÜZELBAHÇE İZMİRDEN YAZIYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM
  • Hayatını karartmak istiyorsan Ankara,yaşamak istiyorsan Ege
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Bu kararı nasıl vereceğim hocam yani eğitim olarak bi fark yok deniyor. Şehir seçsek İzmir vs Ankara sanki İzmir gibi
  • Hocam hiç İzmir'e gitmedim pek bilgim yok
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Fakülte kıyaslamasında neler farklı ?
  • Hocam fikir belirten arkadaşlara saygı duyuyorum ama benim düşüncelerim biraz farklı. Benim şahsi görüşüm bu, bence hedef insanıysanız, iyi ve disiplinli bir eğitim alayım diyorsanız şehir olarak ankarayı seçmenizi öneririm, kendini geliştirmek ve belli bir disiplin elde etmek için ankara daha iyi tercih olacaktır, bunu ege tıptan başımsız şehir kıyası yaparak söylüyorum, lisans eğitimi için ankara iyidir, lisans eğitimi bittikten ve belli bir seviyeye gelip iş hayatına geçerken istanbul izmir ya da başka şehirler bana daha mantıklı geliyor, şahsen benim geçen sene istanbulda marmara ya da izmirde ege yazmama sebebim buydu
  • Up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.