Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ--Sorularınızı alabilirim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
10
Favori
44.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ege kimya mühendisliği mi gazi endüstri mühendisliği mi? Çıkmazdayım yardımcı olursan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone_hate

Reklamcılık hakkında bilgin var mı hocam?

reklamcılık iletişim fakültesinin bir bölümü 1 prof 2 doçent 2 yar.doçent ve 1 öğretim görevlisinden oluşuyor akademik kadrosu.Bölümde çift anadal ve yandal yapma şansın da var.İlk sene ders saatleri biraz fazla olur genelde temel dersler alırsın ilk senede daha sonra ders saatleri biraz daha azalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brotha006

Hocam bende mf-4 34435. oldum ve ege makine veya inşaat mühendisliğini düşünüyorum.Okulun işkur'la bağlantısı olduğunu ve mezunların kolay iş bulduğunu söylediler doğru mudur?Ayrıca Mühendislik Fakültesi ODTÜ İTÜ ve YTÜ'den sonra mühendislik yarışmalarına katılan 4. okulmuş.Doğru mudur?

İşkurla zaman zaman işbirliği yapıldığını biliyorum bu sene yapılıp yapılmayacağı konusunda fikrim yok.Zaten mezun olduktan sonra bireysel olarak ta başvuru yapabilirsin işkura.Yarışmalara da her sene sık sık katılım gösteriyor ege üniversitesi yurt içi ve yurtdışı birçok yarışma tecrübesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kılıçkalkan_

ege kimya mühendisliği mi gazi endüstri mühendisliği mi? Çıkmazdayım yardımcı olursan sevinirim

ege kimya mühendisliği üniversitenin %100 ingilizce ders veren tek bölümü bu nedenle artısı olacağını düşünüyorum.Tabi birde şehir olarak bakmak lazım bence izmir ankaradan çok daha güzel bir şehir.Ben iki şehirde de yaşamış biri olarak söylüyorum bunu ayrıca gazi üniversitesi belli bir siyasi görüşün tekelinde olan bir üniversite.Ege de böyle birşey yok çok daha rahat ve özgür bir ortam var burda
  • makine mühendilsiğinde okuyan arkadaşlar önerirler mi? eğitimi,hocalara vb nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brabro

quote:

reklamcılık iletişim fakültesinin bir bölümü 1 prof 2 doçent 2 yar.doçent ve 1 öğretim görevlisinden oluşuyor akademik kadrosu.Bölümde çift anadal ve yandal yapma şansın da var.İlk sene ders saatleri biraz fazla olur genelde temel dersler alırsın ilk senede daha sonra ders saatleri biraz daha azalır.

Peki hocam bu bölümde de hazırlık var değil mi ? Radyo tvye göre nasıl acaba reklamclık hangisini önerirsiniz
  • tm-3 sıralamam 16052 geldi ege psikoloji 13.000 den kapatmış. girebilirmiyim sizce?
  • quote:

quote:

quote:

Peki hocam bu bölümde de hazırlık var değil mi ? Radyo tvye göre nasıl acaba reklamclık hangisini önerirsiniz

Hazırlık zorunlu değil ama istersen okuyabilirsin.Radyo tv ile reklamcılık zaten birbirine yakın bölümler hangisi daha çok ilgini çekiyorsa onu tercih etmeni tavsiye ederim.http://ebys.ege.edu.tr/ogrenci/ebp/organizasyon.aspx?kultur=tr-TR&Mod=1&Menu=0 bu sitede bölümlerde gösterilen dersler var onlara bak hangisi daha çok ilgini çekiyorsa onu seç bence

• quote:

Orijinalden alıntı: masterofpipets

tm-3 sıralamam 16052 geldi ege psikoloji 13.000 den kapatmış. girebilirmiyim sizce?

Girme şansın var tabi ama kesin birşey söyleyemem tercih listenden bulunsun mutlaka
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

2012-2013 öğretim yılı için farklı yerler kullanılacakmış dersler için.. Ama yeni gelen bina süper olacak gibi..

quote:

Dekan Prof. Dr. Müge Elden, “Merak etmeyin eğitim sürecinde de, sosyal etkinliklerde de hiçbir aksama olmayacak” dedi. 18 Aylık bir süre içinde tamamlanacak olan yeni bina bitinceye kadar bu amfilerde görülen derslerin fakülte çevresinde başka mekanlarda yapılacağını, sinema günleri ve diğer sosyal etkinlikler için de mevcut amfilerden daha iyi koşullarda yine çevredeki sosyal aktiviteye açık mekanlarda yer tahsis edildiğini belirten Prof. Dr. Müge Elden, “Bize bu imkanı sağlayan başta rektörümüz Sayın Prof. Dr. Candeğer Yılmaz olmak üzere üst yönetimimize teşekkür borçluyuz” diye konuştu.

Yeni binada İletişim Fakültesi’nin derslik ihtiyacının uzun süre yetecek oranda karşılanmasının yanında Radyo-TV stüdyoları, uygulama merkezleri ve sosyal ihtiyaçları karşılayacak mekanlarda planlandı.

Nisan-2012

Eminim guzel bi bina yaparlar o zamana kadar da edebiyat fakultesinde falan ders yaparlar

hocam aynı şekilde edebiyat fakültesini de gördüm bugün o da baya yıpranmıştı sanki binaya göre okul seçmiyoruz ama yenileme planları da var mıdır onu? serap tekinsav adlı hocayla görüştüm gayet tatmin edici cevaplar verdi kendisi zaten bölüm hakkında ama sanırsam çok hareketli olaylı bir bölüm edebiyat fakültesi diğer fakültelerde hiç o kadar yazı, poster vs görmedim. ben yine ege diyorum eğitim kalitesi açısısından ancak ailemi memnun edemedim, sanırsam fiziksel yapıdan etkilendiler

• quote:

Orijinalden alıntı: ttolr

quote:

quote:

2012-2013 öğretim yılı için farklı yerler kullanılacakmış dersler için.. Ama yeni gelen bina süper olacak gibi..

quote:

Dekan Prof. Dr. Müge Elden, “Merak etmeyin eğitim sürecinde de, sosyal etkinliklerde de hiçbir aksama olmayacak” dedi. 18 Aylık bir süre içinde tamamlanacak olan yeni bina bitinceye kadar bu amfilerde görülen derslerin fakülte çevresinde başka mekanlarda yapılacağını, sinema günleri ve diğer sosyal etkinlikler için de mevcut amfilerden daha iyi koşullarda yine çevredeki sosyal aktiviteye açık mekanlarda yer tahsis edildiğini belirten Prof. Dr. Müge Elden, “Bize bu imkanı sağlayan başta rektörümüz Sayın Prof. Dr. Candeğer Yılmaz olmak üzere üst yönetimimize teşekkür borçluyuz” diye konuştu.

Yeni binada İletişim Fakültesi’nin derslik ihtiyacının uzun süre yetecek oranda karşılanmasının yanında Radyo-TV stüdyoları, uygulama merkezleri ve sosyal ihtiyaçları karşılayacak mekanlarda planlandı.

Nisan-2012

Eminim guzel bi bina yaparlar o zamana kadar da edebiyat fakultesinde falan ders yaparlar

hocam aynı şekilde edebiyat fakültesini de gördüm bugün o da baya yıpranmıştı sanki binaya göre okul seçmiyoruz ama yenileme planları da var mıdır onu? serap tekinsav adlı hocayla görüştüm gayet tatmin edici cevaplar verdi kendisi zaten bölüm hakkında ama sanırsam çok hareketli olaylı bir bölüm edebiyat fakültesi diğer fakültelerde hiç o kadar yazı, poster vs görmedim. ben yine ege diyorum eğitim kalitesi açısısından ancak ailemi memnun edemedim, sanırsam fiziksel yapıdan etkilendiler

Şimdilik öyle bir plan yok gibi görünüyor.Hareket boldur evet edebiyat fakültesinde,eylemler falan olur sık sık ama bunun bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.Fiziki yapı olarak eksiklikleri olabilir evet ama önemli olan eğitim kalitesidir diye düşünüyorum ben de sonuçta diplomanda bina ile ilgili bir ibare yer almayacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nisan-2012

Şimdilik öyle bir plan yok gibi görünüyor.Hareket boldur evet edebiyat fakültesinde,eylemler falan olur sık sık ama bunun bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.Fiziki yapı olarak eksiklikleri olabilir evet ama önemli olan eğitim kalitesidir diye düşünüyorum ben de sonuçta diplomanda bina ile ilgili bir ibare yer almayacak

hocam üniversite hayatını dolu dolu geçirmek önemli gelecek açısından tek kaygım odur eğitimine lafımız yok başımız üstünde yeri var egenin ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nisan-2012

hocam üniversite hayatını dolu dolu geçirmek önemli gelecek açısından tek kaygım odur eğitimine lafımız yok başımız üstünde yeri var egenin ;)

kaygılı olman normal evet,okula başlayınca yavaş yavaş yok olur kaygılar merak etme

• Açıkçası benim en büyük çekincem İngilizce hazırlığın ingilizce öğrenim için yeterli olup olmayacağı. Sonuçta dersleri ingilizce görmek zor olsa gerek.
  • Arkadaşlar Ege üniversitesinde geçme notu kaç bilen var mı ? Yani Final notu... Edebiyat fakültesinde ? Birisi final notu 70 dedi oha oldum biraz. Dünden önce İzmire gittim. Yatay geçiş için önce Ege üniversitesine daha sonra dokuz eylül üniversitesine gittim. Dokuz eylül tınaztepe resmen berbattı. Çok kampus gördüm en kötüsü diyebilirim. Egeninki fena değildi içinde metro olması artı. Ama en beğendiğim kampus Eskişehir Anadolu Üniversitesininkiydi Neyse şu final notu 60 fln olsa bari ya 70 nedir.
  • Ege Üniversitesi İstatistik ile Sakarya Üniversitesi Endüstri Müh.(uzaktan) arasında kaldım öneriniz nedir ?
  • Hemsirelik fakultesi hakkinda bilgi verebilir misin, erkek hemsireler bolca var mi tesekkurle simdiden :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekihan

makine mühendilsiğinde okuyan arkadaşlar önerirler mi? eğitimi,hocalara vb nasıldır?

up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farlow

Açıkçası benim en büyük çekincem İngilizce hazırlığın ingilizce öğrenim için yeterli olup olmayacağı. Sonuçta dersleri ingilizce görmek zor olsa gerek.

İngilizce hazırlığın faydasını görürsün mutlaka.İngizce yazman ve okuman gelişir tabi gramer eksikliklerini de giderir ama konuşmaya bi faydası olmuyor hazırlığın maalesef.İngilizce temelin varsa dersleri ingilizce görmek çok zorlamaz ama yoksa derslerden önce konuya biraz göz gezdirmen anlamını bilmediğin kelimeleri çıkarmak yardımcı olur dersi anlamanda.Zaten hocalarda anlamadığın yerleri türkçe olarak tekrar anlatıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar Ege üniversitesinde geçme notu kaç bilen var mı ? Yani Final notu... Edebiyat fakültesinde ? Birisi final notu 70 dedi oha oldum biraz. Dünden önce İzmire gittim. Yatay geçiş için önce Ege üniversitesine daha sonra dokuz eylül üniversitesine gittim. Dokuz eylül tınaztepe resmen berbattı. Çok kampus gördüm en kötüsü diyebilirim. Egeninki fena değildi içinde metro olması artı. Ama en beğendiğim kampus Eskişehir Anadolu Üniversitesininkiydi Neyse şu final notu 60 fln olsa bari ya 70 nedir.

geçme notu 60 dır.Ama geçme notu sadece final notunu içermez.Vizenin %40 ı finalin %60 ı alınır bu ortalamayla notun 60 ve üzeriyse geçersin dersi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.