Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ--Sorularınızı alabilirim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
10
Favori
44.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: craft_783

hocam çok saol cevapladığın için inşaallah istediğin iş yerinde çalışırsın bide senden bir ricam olucak bana 1 sınıf ders içeriklerini gösteren (ders adlarını araştırdım) derslerde neler anlatılıdğını gösteren link verebilir misin yada elinde böyle bir döküman var mı

Sen de sagol istedigin bolum olur umarimhttp://ebys.ege.edu.tr/ogrenci/ebp/organizasyon.aspx?kultur=tr-TR&Mod=1&ustbirim=13&birim=3&altbirim=-1&program=2754&organizasyonId=159&mufredatTurId=932001 bu adresten aradigin bilgilere ulasabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eyvallah hocam sen buralarda msın tercih süresince
  • iletişim fakültesi anadolu üniversitesine kıyasla nasıldır reklamcılık düşünüyorum burda olmaz anadoludan bi iletişim bölümü kararsız kaldım
  • Bu arada İletişim Fakülte'si binası yıkıldı ve yenileniyor.. Bu bilgiyi vermek istedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: craft_783

eyvallah hocam sen buralarda msın tercih süresince

Evet hergun bakmaya calisiyorum tercih donemi,sonrasi,kayitlar zamaninda herturlu yardimci olmaya calisirim

• quote:

Orijinalden alıntı: realchaosx

iletişim fakültesi anadolu üniversitesine kıyasla nasıldır reklamcılık düşünüyorum burda olmaz anadoludan bi iletişim bölümü kararsız kaldım

Iletisim kaliteli bir egitim verir o konuda sikinti yasamazsin binasi bakimsizdi onu da yikmislar galiba yenisi yapiliyormus bu da daha iyi fiziki kosullarda egitim gorecegin anlamina geliyo anadoluyla kiyaslayam cunku o okul hakkında bilgi sahibi degilim sehir olarak bakarsak izmir eskisehirden bikac gomlek ustun bi sehir daha rahat yasarsin imkanlarin daha cok olur diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Katre.

Bu arada İletişim Fakülte'si binası yıkıldı ve yenileniyor.. Bu bilgiyi vermek istedim..

Tesekkurler verdiğin bilgi icin haberim yoktu bundan

• quote:

Orijinalden alıntı: brabro

quote:

Bu arada İletişim Fakülte'si binası yıkıldı ve yenileniyor.. Bu bilgiyi vermek istedim..

Tesekkurler verdiğin bilgi icin haberim yoktu bundan

Alıntıları Göster
    2012-2013 öğretim yılı için farklı yerler kullanılacakmış dersler için.. Ama yeni gelen bina süper olacak gibi..

quote:

Dekan Prof. Dr. Müge Elden, “Merak etmeyin eğitim sürecinde de, sosyal etkinliklerde de hiçbir aksama olmayacak” dedi. 18 Aylık bir süre içinde tamamlanacak olan yeni bina bitinceye kadar bu amfilerde görülen derslerin fakülte çevresinde başka mekanlarda yapılacağını, sinema günleri ve diğer sosyal etkinlikler için de mevcut amfilerden daha iyi koşullarda yine çevredeki sosyal aktiviteye açık mekanlarda yer tahsis edildiğini belirten Prof. Dr. Müge Elden, “Bize bu imkanı sağlayan başta rektörümüz Sayın Prof. Dr. Candeğer Yılmaz olmak üzere üst yönetimimize teşekkür borçluyuz” diye konuştu.

Yeni binada İletişim Fakültesi’nin derslik ihtiyacının uzun süre yetecek oranda karşılanmasının yanında Radyo-TV stüdyoları, uygulama merkezleri ve sosyal ihtiyaçları karşılayacak mekanlarda planlandı.

Nisan-2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 23 Temmuz 2012; 14:27:50 >

• quote:

2012-2013 öğretim yılı için farklı yerler kullanılacakmış dersler için.. Ama yeni gelen bina süper olacak gibi..

quote:

Dekan Prof. Dr. Müge Elden, “Merak etmeyin eğitim sürecinde de, sosyal etkinliklerde de hiçbir aksama olmayacak” dedi. 18 Aylık bir süre içinde tamamlanacak olan yeni bina bitinceye kadar bu amfilerde görülen derslerin fakülte çevresinde başka mekanlarda yapılacağını, sinema günleri ve diğer sosyal etkinlikler için de mevcut amfilerden daha iyi koşullarda yine çevredeki sosyal aktiviteye açık mekanlarda yer tahsis edildiğini belirten Prof. Dr. Müge Elden, “Bize bu imkanı sağlayan başta rektörümüz Sayın Prof. Dr. Candeğer Yılmaz olmak üzere üst yönetimimize teşekkür borçluyuz” diye konuştu.

Yeni binada İletişim Fakültesi’nin derslik ihtiyacının uzun süre yetecek oranda karşılanmasının yanında Radyo-TV stüdyoları, uygulama merkezleri ve sosyal ihtiyaçları karşılayacak mekanlarda planlandı.

Nisan-2012

Eminim guzel bi bina yaparlar o zamana kadar da edebiyat fakultesinde falan ders yaparlar

• Öncelikle geçen soruma cevap verdiğiniz için teşekkürler. Peki sizin tabirinizle egeden de gedizden de donanımlı çıktığımı düşünürsek egenin diploması mı yoksa gedizin diploması mı daha ağır basar sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brabro

Eminim guzel bi bina yaparlar o zamana kadar da edebiyat fakultesinde falan ders yaparlar

Yeni bina 8 bin 400 metrekarelik olacakmış bu arada.
    Aynen, 2. dönemin sonlarını edebiyat fakültesinde geçirdi arkadaşlarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farlow

Öncelikle geçen soruma cevap verdiğiniz için teşekkürler. Peki sizin tabirinizle egeden de gedizden de donanımlı çıktığımı düşünürsek egenin diploması mı yoksa gedizin diploması mı daha ağır basar sizce?

Buna ege gediz degil de devlet universitesi ozel universite gozuyle bakarsak ozel sektordeki isverenler genellikle devlet uni mezunlarini tercih ediyorlar bu bircok sirkette boyledir ayrica izmirdeki ozel uniler ogrenciye musteri gozuyle bakiyolar her is parayla yuruyor son olarak iki universitenin gecmisine bakarsak gediz 1-2 yillik bir okul ege 57 yillik bu da universite seciminde bir etkendir diye dusunuyorum

• Yurtdışı imkanları olarak çok övmüşlerdi gedizi bana bu yüzden de açıkçası kafamda bir tereddüt vardı. Ege'de öğretmenler yurtdışı için yardımcı olmuyor demişti bir mezun ege işletmeden bana.
  • quote:

Yurtdışı imkanları olarak çok övmüşlerdi gedizi bana bu yüzden de açıkçası kafamda bir tereddüt vardı. Ege'de öğretmenler yurtdışı için yardımcı olmuyor demişti bir mezun ege işletmeden bana.

Yurt disindan kasit erasmus tarzi degisim ve staj programlariysa turkiyede en cok ogrenci gonderen uni egedir egeden sonra da anadolu uni gelir

• Staj doktora vb. için söylemiştim ben.
  • quote:

Staj doktora vb. için söylemiştim ben.

Staj konusunda yardimci oluyorlar hatta kendileri yolluyor gidip maasli staj yapiyosun yurtdisinda.doktora da senin alacağın sinav sonucuna gore doktora yapacagin okulu sececeksin onun okulla bi alakasi yok mezun oluyosun zaten o zaman

• Tamam yardımınız için çok teşekkür ederim çok fazla soru sordum başınızı çok şişirmemişimdir umarım
  • quote:

Tamam yardımınız için çok teşekkür ederim çok fazla soru sordum başınızı çok şişirmemişimdir umarım

Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu

• Reklamcılık hakkında bilgin var mı hocam?
  • Hocam bende mf-4 34435. oldum ve ege makine veya inşaat mühendisliğini düşünüyorum.Okulun işkur'la bağlantısı olduğunu ve mezunların kolay iş bulduğunu söylediler doğru mudur?Ayrıca Mühendislik Fakültesi ODTÜ İTÜ ve YTÜ'den sonra mühendislik yarışmalarına katılan 4. okulmuş.Doğru mudur?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.