Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ--Sorularınızı alabilirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
10
Favori
44.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3700 sıralamaya ege tıp gelebilme ihtimali hiç mi yoktur...??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttolr

istanbul üniversitesi ile arasında kalmaktayım kendilerinin. imkanlarından bahsedebilir misiniz? ya da tavsiye eder misiniz? bölüm olarak psikoloji düşünüyorum...

Psikoloji bolumu edebiyaj fakultesinin bir bolumu.Derslerin % 30 u ingilizce bu nedenle hazirlik var 1 sene.Okulun olanaklari da oldukca fazla bircok ogrenci kulubu mevcut ilgi alanlarina gore istedigin kulube katilabilirsin okulun cevresinde de vakit gecirebilecegin cok sayida mekan var ayrica izmir de yasamak icin cok uygun bir sehir istanbuldan daha ucuz ve rahat bir sehir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mangamali

İsletme bolumu egitimi hakkinda bilgi verir misiniz ..hazirlik zormu tarzinda mezun oldugumda kalifiye bi eleman olacak teknik egitimi okul bana saglayabilir mi

Isletme iktisadi ve idari bilimler fakultesinin bir bolumu ve derslerin %70 i ingilizce hazirlik zorunlu bu nedenle hazirligin zor oldugunu dusunmuyorum ama ingilizce temelin yoksa seni zorlayabilir teknik bilgiden bahsetmissin ama isletme sosyal bir bilim dali oldugu icin pek teknik bilgi yoktur daha cok pratige yonelik ogrenim yapiliyor sen de dersler disinda yabancı dile ekstra ozen gosterirsen seminerlere katilirsan basarili olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtyavuz

İnşaat müh. ve Makine müh. hocaları akademi kadrosu hakkında bilgi verir misiniz?

Makine bolumunde kaliteli hocalarin oldugunu duymustum ama insaat hakkinda pek bilgim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: MissEliotte

3700 sıralamaya ege tıp gelebilme ihtimali hiç mi yoktur...??

Imkansiz degil gecen yil 3000 civarinda kapatmis sansin var mutlaka yaz tercihlere

• quote:

Orijinalden alıntı: brabro

quote:

Orijinalden alıntı: MissEliotte

3700 sıralamaya ege tıp gelebilme ihtimali hiç mi yoktur...??

Imkansiz degil gecen yil 3000 civarinda kapatmis sansin var mutlaka yaz tercihlere

ya ins gelir gelmesini cok istiyorum, gelmezse de dokuz eylul artık..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: colonel01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: colonel01

Hocam ben de ege makina dusunuyorum bilgi verebilir misiniz

makine mühendisliğinde derslerin %30 u ingilizce 1 sene zorunlu hazırlık sınıfı var ama ingilizcen iyi ise muafiyet sınavına girip hazırlığı atlamayı deneyebilirsin.İlk sene temel dersler olur ikinci sınıftan itibaren daha çok alanına yönelik dersler görmeye başlarsın.Staj da 2.sınıfta başlar toplam 12 hafta staj yapılması zorunludur bu stajı bitirmeden mezun olamazsın.Laboratuvarlarda göreceğin dersler de iş hayatında işine yarayacak pratik bilgileri elde etmiş olursun

Lablari diger universitelere gore nasildir ? Bir de is imkani acisindan nasildir ?

Ben o bölümde okumadığım için lablar konusunda pek fikrim yok seni yanıltmak istemem ama iş imkanı açısından yeterli eğitim verildiğini düşünüyorum tanıdığım mezunlar var iyi yerlerde çalışan tabi iş okuldaki eğitimle bitmiyor kendin de donanımlı olmak için çalışmalısın

Haklisin hocam tesekkur ederim 32100 siralamam bi aksilik cikmazsa girerim diye dusunuyorum.

• hocam sorumu cevaplarsan beni büyük sıkıntıdan kurtaracaksın ben sayısal çıkışlyım tm2 sıralamam 53.000 geçen sene uluslararası ilişkiler iö 55.000le kapatmış yani girme ihtimalim var benim ingilizcem baya iyi belçikada yaşamıştım bu bölümü bitirdiğimde devlette nerelerde çalışabilirim özel sektörde nerde çalışabirim ayriyetten fransızcamda az biraz var sayısalcı olmama rağmen sözel derslerimde iydir hiç edebiyat kitabı açmadım ama derslerde sürekli hocalarla konuşma içindeydim bunun faydası oldu şimdi bu bölümü bana ayrıntılı anlatır mısın ve sayısaldan bu bölümü seçicem büyük risk gibi geliyo bana sayısaln kocaeli uludağ sakarya mühendislikleri tutuyo 45.000 sıralama LÜTFE N BANA EGEDE ULUSLARARASI İLİŞKİLERİ AYRINTLI ANLAT ÇOK LAZIM (ikinci öğretim okumak çok mu kötü sorumu cevaplandırmanı bekliyorum
  • Radyo televizyon ve sinema hakkında bilgisi olan var mı ? Bölüm olarak
  • bende egede rtv yi tercih etmek ıstıyorum yalnız iş olanaklarının çok kısıtlı oldugunu duydum , sıralaman kaç
  • İş olanaklarına takılma milletin lafını dinleme. 5Bindeyim. Egeyi çok istiyorum ve istedigim bölüm. İstanbul üniverstesi rtv yi araştırdımda biraz pek iyi gibi gelmedi bana binası olsun imkanları olsun. Bilgin var mı ege hakkında stüdyo felan
  • benım ege de rtv ıkıncı ogretım olucaktır muhtemelen neyse egeye gecen sene arkadasım yerlestı suan memnunmus ama tam bılgı de almadım burda yazılanlardan dolayı.Bı arayıp ne var ne yok ogrenıcem baska alternetıfım yok . Harıka sıralaman yerınde olsaydım ıstanbulu tercıh ederdım aralarında daglar kadar fark oldugunu dusunmuyorum
  • İstanbulda yaşıyorum ben zaten. İzmiri seviyorum ve üniverste de güzel diye biliyorum eğitim olarak da iyi. Sen arkadşına ulaşıp bana dönebilir misin hocam rica etsem?
  • cocugu butun sene aramadım sormadım sımdı tercıh ıcın arycam bıraz cıkarcı olmus olucam ama neyse :) gorustukten sonra buraya yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: craft_783

hocam sorumu cevaplarsan beni büyük sıkıntıdan kurtaracaksın ben sayısal çıkışlyım tm2 sıralamam 53.000 geçen sene uluslararası ilişkiler iö 55.000le kapatmış yani girme ihtimalim var benim ingilizcem baya iyi belçikada yaşamıştım bu bölümü bitirdiğimde devlette nerelerde çalışabilirim özel sektörde nerde çalışabirim ayriyetten fransızcamda az biraz var sayısalcı olmama rağmen sözel derslerimde iydir hiç edebiyat kitabı açmadım ama derslerde sürekli hocalarla konuşma içindeydim bunun faydası oldu şimdi bu bölümü bana ayrıntılı anlatır mısın ve sayısaldan bu bölümü seçicem büyük risk gibi geliyo bana sayısaln kocaeli uludağ sakarya mühendislikleri tutuyo 45.000 sıralama LÜTFE N BANA EGEDE ULUSLARARASI İLİŞKİLERİ AYRINTLI ANLAT ÇOK LAZIM (ikinci öğretim okumak çok mu kötü sorumu cevaplandırmanı bekliyorum

Tam adamina sordun ben de uluslararasi iliskiler okuyorum birinci ogretimim ben.Sayisalci olmanin risk olusturacagini dusunmuyorum eger ki biraz tarihle ilgiliysen gundemdeki olaylari yakindan takip ediyorsan ekonomiden az da olsa anliyorsan bolum tam sana gore.Derslerin yuzde 70 i ingilizce hazirlik sinifi var ama ingilizcen iyiyse hazirligi atlama ihtimalin var.Is olanaklarina gelince devlette bakanliklar mustesarliklar bircok kamu kurumunda calisma sansin var ozelde de bankalar ve yurtdisiyla baglantisi olan ithalat ihracat yapan butun sirketlerde sansin var.ikinci ogretim olmanin kotu birsey oldugunu dusunmuyorum yalnizca not ortalamalari bizden biraz dusuk oluyo bi de harclari bizimkinin iki kati ama sinifta basari siralamasinda % 10 luk dilime girersen bizim kadar harc odersin

• quote:

Orijinalden alıntı: alone_hate

Radyo televizyon ve sinema hakkında bilgisi olan var mı ? Bölüm olarak

Ege radyo sinema kaliteli bir bolumdur memnun kalacagina eminim sadece bina olarak bakimsiz biraz bunun disinda imkanlari iyidir ekipman ve studyo acisindan.referans olarak ta cagan irmak i gosterebilirim o da ege mezunudur.Sehir olarak izmir cok guzel ve rahat pisman olmazsin

• hocam egeden mezun olup devlet dairesinde çalışan arkadaşların var mı varsa hangi pozisyonlarda çalışıyolar dış işleri bakanlığına atnmk zor mu daha doğrsu kpssden puanın iyi torpil yok diye almamazlık olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSirChaos

bende egede rtv yi tercih etmek ıstıyorum yalnız iş olanaklarının çok kısıtlı oldugunu duydum , sıralaman kaç

Is olanaklari meselesini kafana takma her bolum icin soylenir bu is bulamazsin olayi.sen kendine inandigin surece her kapi aciktir.okula is bulma kurumu gozuyle bakmamak lazim is ogrencide biter

• quote:

Orijinalden alıntı: craft_783

hocam egeden mezun olup devlet dairesinde çalışan arkadaşların var mı varsa hangi pozisyonlarda çalışıyolar dış işleri bakanlığına atnmk zor mu daha doğrsu kpssden puanın iyi torpil yok diye almamazlık olur mu

Gumruklerde calisan tanidiklarim var kpss a grubu sinavlarina girersen 3000 3500 lirayla bir kamu kurulusunda uzman ya da mufettis yardimcisi olarak baslarsin yukselme sansin da var.ama bakanliklarda puanin ne kadar olursa olsun mulakatta bi isler donuyo maalesef ama bu uzmanlik ya da mufettisliklerde yapilmaz orda mulakat yok cunku puanina bakarlar sadece

• hocam çok saol cevapladığın için inşaallah istediğin iş yerinde çalışırsın bide senden bir ricam olucak bana 1 sınıf ders içeriklerini gösteren (ders adlarını araştırdım) derslerde neler anlatılıdğını gösteren link verebilir misin yada elinde böyle bir döküman var mı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.